yuzsuz komsum

demek ki ikiz kardeşi var bir yerlerde :) bende yok diyemiyorum maalesef.. evine çoktandır gitmiyorum ve bana da davet etmiyorum kesinlikle.. genelde müsait değilim filan diyip atlatıyorum..

Ben olsam " markete gidiyorum, eksik olan neyiniz varsa yazın marketten alırım ben" derdim.
Ya da gider bi kek kalıbı alıp "bugün komşuluk günüymüş bu da hediyem " derdim.
Eğer biraz mantıklı düşünürse anlar zaten .

kesinlikle banyosunu silmemesini söylüyorum ama dinliyor mu bilmiyorum ( inşallah silmiyordur yaa ( ooooffffff

Silmiyorsa da bunu deyince siz inadına siliyordur
Viledaya kadar istiyor yani yok böyle bir şey.
Viledanızı isterse attım onu çöpe yenisini almadım daha deyin.
Kek kalıbınızı isterse de aynı şekilde.
Ne isterse istesin bitti, attım v.s. deyin.
Evinize girmesine de izin vermeyin.
Hiç ama hiçbir şeyinizi vermeyin ne isterse istesin.
Bir müddet sonra bıkar herhalde.
Bıkmazsa da açık açık her şeyi söyleyin ima işlemiyor kadına anladığım kadarıyla.

Kendi probleminize cevap bulmuşsunuz işte kek kalıbını hediye edin senin olsun diyiverin vileda istediğindede komşucuğum ucunu yeni taktım kusura bakma ama benim içime sinmiyor başka evde kullanılanı evimde kullanamam diyin olsun bitsin.Zaten şahsım adına söyleyeyim vileda isteyen olsa bu sözlerimle cevab verip paylaşamayıcağımı belirtirim.Vileda isteyene denk gelmedim.Başka biri yani komşum olmayan biri benden tırnak makası istemişti bir zamanlar bende ortak kullanamayacığımı sağlıklı bişey olmadığını belirtmiştim.Kek kurabiye yapmanın mahzurlu yanı yok ama vileda tarzı istemlere kızarım.Kek kalıbıda normaldir aslında istemek ama sanırım komşunuz dozunu ayarlayamayan biri yahut başka sırtlardan geçinmeyi kendine görev sanıyor.

Kendi probleminize cevap bulmuşsunuz işte kek kalıbını hediye edin senin olsun diyiverin vileda istediğindede komşucuğum ucunu yeni taktım kusura bakma ama benim içime sinmiyor başka evde kullanılanı evimde kullanamam diyin olsun bitsin.Zaten şahsım adına söyleyeyim vileda isteyen olsa bu sözlerimle cevab verip paylaşamayıcağımı belirtirim.Vileda isteyene denk gelmedim.Başka biri yani komşum olmayan biri benden tırnak makası istemişti bir zamanlar bende ortak kullanamayacığımı sağlıklı bişey olmadığını belirtmiştim.Kek kurabiye yapmanın mahzurlu yanı yok ama vileda tarzı istemlere kızarım.Kek kalıbıda normaldir aslında istemek ama sanırım komşunuz dozunu ayarlayamayan biri yahut başka sırtlardan geçinmeyi kendine görev sanıyor.

sorunlu komşu heryerde var sanırım
bizimde ev sahibi aynı apartmandayız
sürekli bizi takip ediyor arabanız yoku nerdeydiniz
geçen hafta arabanız gecede yoktu nereye kayboldunuz
geçen sabahtan geziye gittik akşama kadar yoktuk eve geldik 5 dk geçmeden zil çaldı
faturamızı getirmiş esimde biz alırdık size zahmet olmuş dedi kırmamak adına
yokta kesin aksama kadar pencerede bülbül oldu ogün arabayı görür görmez de indi aşağı
ben cıksaydım yoktunuzda akşama kadar yeni mi geldiniz nerdeydiniz bla bla bla
temizlik yapıyor olurum niye temizlik yapıyorsun misafirin mi gelecek
birde ben kimseye hesap vermemişim şimdiye kadar sanamı vercm kadın sinir ediyor bazen
kısa cevaplar verip geçiştiriyorum ama yok..resmi bir yapım vardır
öyle vıcık vıcık komşuluk yapmadım şu zamana kadar
ilk defa evime gezmeme karışan biriyle karşılaşıyorum .sonu hayır olsun inş.
.....
konu sahibi sende elini vermişsin kolunu kaptırmıssın
bir kaç defa kapıyı açma kırsada yumruklasada açma
geç aç duymadım de müsait değildim de
viledam kırıldı su sızdırıyor yenisini alcam, kek kalıbınada çizilmiş zaten attım dersin

Ablacım bence o bayan ona ima etmenden de anlamayacak. Bence açık açık demelisin istemiyorum sana birşeyler vermek? Al kendine. Başkasının evine sürülen viledayı daha kullanamıyorum ben. Lütfen çok samimiyiz ve ben bu yaptıklarından dolayı senden soğuyorum. vs gibi birşeyler diyebilirsin abla. Yani açık açık de de ne dersen onu de. Ancak bu sekilde kurtulabilirsin. Allah yardımcın olsun.

O viledayi cope at hemen.bu ne igrenc bisey yahu.elalemin evinin silindigi paspasi nasil kullanirsin anlamadim.sümügü,sidigi,kili,tuyu.....ayyy icim kalkti yaaaaa....,

Ah ah seni en ıyı ben anlarım arkadaşımın son çareyı bana karışma beklentı ıcınde olma ben senın sadece komşunun hayatımı strese soktum gribi bır çok kelıme sarf ettım en sonunda anladı sımdı kus degılız samımıde degılız oh be dünya varmıştı

Allah sabır versin canım ama keşke %1 de olsa mesafeni korusaydın

okurken ben bile sinirlendim yaşayan neyapmasın.bende sinir olurum böyle insan tiplerinden.benimde eşimin akrabası vardı bize geldimi ceviz,fındığın nerde olduğunu öğrendi bana sormadan alıp alıp yerdi.her gelişinde.sonra yetmedi poşete koyup benim çocuk sever ondan aldım demeye başladı.bana sormadı bile alıyım diye aldıktan sonra söyledi.bizde paralan alıyoruz bedvadan gelmiyor evimize.çok arsızdı bende araya mesafe koydum.birdaha gelemedi.

Araya mesafe koyabilirsin vileda istenir mi, yaamesela ben ev temizliyorum diyebilirsin pek gülme işim var de

ay keske barışmasaydınız neguzel kusmussunuz bıdaha kusun bence boylelerı ınsanın iliğini ırmağını kurutur

ben komşularımdan o kadar çok çektim ki çok şükür şimdi hiçbir komşumla görüşmüyorum..en belalıl 2si taşındı zaten..acaba biri senin komşun mu oldu..bana yapmadıkları eziyet kalmamıştı..
Allah yardımcın olsun..Sen "Hayır"ı kullanmadığın sürece sana daha büyük eziyetler eder..biran önce hayır demeye başla..yaşamış biri olarak benden sana tavsiye..

O kadar çok şey yaşadım ki inan 1.kata taşınan kadın bana kimsem yok birbirimize gidip gelelim mi dedi diye birkaçgün kendime gelemedim,psikolojim bozuldu..Allahtan kadın hiç gelmedi bende ona gitmedim..1 yıl oldu kadın taşınalı ama hala ismini bile bilmem yolda görsem şuan tanımam..Muhtemelen ona göre şuan kötü bir komşuyum..

evimiz kpme ait,eğer kiracı olsaydık kesinlikle o dönem taşınırdım..

bende seninle aynı fikirdeyim..özellikle bu tarz temizlik malzemeleri verilmemeli..ki herkesin eşyasını kullanmayı adet edinmiş birinin çokta temiz olduğunu düşünemiyorum..

benimde sizin gibi viledam tuvalet-banyonun ayrı-oturduğumuz odaların ayrı-mutfağın(yemek yağlarından ötürü) ayrıdır....

ahaha cok guldum bu ne ya yuzsuz ne kelime doktorasini tamamlamis bu konuda komsunuz.bu arada bende cok yabani biriyimdir sirf bu tur seylere maruz kalmamak icin selam bile vermekten cekindigim insanlar var maalesef ama insanlar biraz sinirlarini cizebilse iste gerek olmicak.komsunuz tarzinda insanlara selam verip merhabaya durmadan kacacaksin

Evet keske barismasaydim diyorum artik... komsu gercekten cok onemliymis... ve artik bana ders oldu, kimseyle fazla yuzgoz olmayacagim.. 'kendini begenmis' 'soguk insan' deseler bile bidaha ayni hatayi yapmam...

Komsu terorum cogalarak devam ediyor... sabah yine camasir askimi istedi.. kendinin de var ama ust uste uc makina camasir yikamis ve tabiki sigdiramamis.. bende gercekten camasir yikamistim.. veremem dedim, ben kullanacagim dedim... sen balkondaki iplere as camasirini dedi!! Olmaz dedim yagmur yagacakmis.. bu sefer o zaman ben senin balkonuna asayim camasiri diyor.. allahim cildiracagim... dedim hayir daha once de balkonuma senin camasirini asmayacagimi soylemistim... yine camasir askiligi istedi... sonunda verdim, ama icimden neler saydim :-/ gercekten basedemiyorum artik...

Kek kalibini sordum, aaa daha kek yapmadim, yarin yapayim da veririm.kalibini dedi!!! sanirim artik sabrimin sonuna bayagi yaklastim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…