- Konu Sahibi MamasLiebling
-
Evet keske barismasaydim diyorum artik... komsu gercekten cok onemliymis... ve artik bana ders oldu, kimseyle fazla yuzgoz olmayacagim.. 'kendini begenmis' 'soguk insan' deseler bile bidaha ayni hatayi yapmam...
Komsu terorum cogalarak devam ediyor... sabah yine camasir askimi istedi.. kendinin de var ama ust uste uc makina camasir yikamis ve tabiki sigdiramamis.. bende gercekten camasir yikamistim.. veremem dedim, ben kullanacagim dedim... sen balkondaki iplere as camasirini dedi!! Olmaz dedim yagmur yagacakmis.. bu sefer o zaman ben senin balkonuna asayim camasiri diyor.. allahim cildiracagim... dedim hayir daha once de balkonuma senin camasirini asmayacagimi soylemistim... yine camasir askiligi istedi... sonunda verdim, ama icimden neler saydim :-/ gercekten basedemiyorum artik...
Kek kalibini sordum, aaa daha kek yapmadim, yarin yapayim da veririm.kalibini dedi!!! sanirim artik sabrimin sonuna bayagi yaklastim...
hayır demeyi öğrenmek ...
işte bütün insanların tek sorunu artık ülkemizde ilk okuldaki çocuklara bunu öğretiyorlar .
evet hayır demeyi öğrenirseninz eğer ne kötü olmuş ne de sırnaşmış olursun .
bunu haricinde şu şekilde bir konuşmayla derdini açıkca dile getirebilirsin
"bak şurda kapı komşyuz birbirmizi kırmaya üzmeye gerek yok fakat bir çok hareketin hoşuma gitmiyor artık evde ne arasam bulamıyorum ilk önce mutfağa sonra senin mutfağa bakmak geliyor aklıma :) yani ben bundan hoşlanmıyorum bana kırılma ama ben bu durumdan rahatsızım benim de bir hayatım var ve sen kurabiyeni bile bana yaptırıyorsun vb." işte böyle bir konuşma yapabilirsin pek anlatamadım ama umarım anlamışsınızdır
çok haklısınız,ama biz kadınlar maalesef hayır demeyi bilmiyoruz yada diyemiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?