Esimde sevinmediki ya başka yerde olsaydık bu saygısızlık dediAnsızın gelen misafiri hiç sevmem ama eşinn ailesi yapacak bişey yok
Bide habersiz hiç hoş değil benim annem babamda olsa aynısını derdimEsimde sevinmediki ya başka yerde olsaydık bu saygısızlık dedi
Uygun şekilde dile getirirsiniz laf arasında evde olmaya bilirdik bi kç gün önceden her verin diyeEsimde sevinmediki ya başka yerde olsaydık bu saygısızlık dedi
Konu sahibi bunu yapma sen sana yakışanı yap o adamı sevdiğin sürece onları göreceksin işi yokuşa sürüp huzursuz olmaktansa pozitif olmaya bak ben öyle yaptım eşimle daha çok mutlu oldumSeninde yapman gereken kovmaktan beter etmek.
Hayır 3 gün.kalıp gittiler ama ben sinir oldum ve hala sinirliyimHala sizdeler mi? Çat kapı gelen misafirden hoşlanmam kim olursa olsun.
Yok öyle yapmadım tabiki onların yaptığını yapmam ama icimden gelerek yapmadım herşeyi zorla yaptım esimde sakin ol dedi boşver giderler inan bende istemiyorum böyle gelmelerini asla dedi ve gorusmekte istemiyor esimSeninde yapman gereken kovmaktan beter etmek.
Aman gitmişler işte boşver, az kalmışlar en azından. Barışmak için mi gelmişler, öyle bir çabaları oldu mu?Hayır 3 gün.kalıp gittiler ama ben sinir oldum ve hala sinirliyim
Ben okumusum çok bilmisim gezermisim onları dinlemezmisim ve 5 aylık evliydim onların yaninda dugun sonu 2 gün kalmıştık annemlerde yaşam seklimi biliyorlardı kısıtlamak istediler bide ben anlaşırken çoğu insanlarla isim gereği orda 1 gün kaldım gittiğimde ikinci gün komşularla falan tanıştık oturduk kv komsularimida aldı elimden dedi kp me duydum bende bişey demedim amaNeden kovdu sizi ?
Pek etmedim ama esim dedi habersiz gelinirmu uzak yer olmaya bilirdik diye olsun geri giderdik dediler bide bana aman kızın ayağını giy usutme diyor üç yüzüne bakmadan konuştum hepAman gitmişler işte boşver, az kalmışlar en azından. Barışmak için mi gelmişler, öyle bir çabaları oldu mu?
Belli etseydiniz keşke habersiz gelmelerinden memnun kalmadığınızı.
Hayır canim ne pismani yüzsüz diyorum ya bana dugunum de yorgan vermemişti siz gezicisiniz misafiriniz gelmez diye burası soğuk bu şehir geldiler bizde tayine gitcez nasip olursa annemin verdiği yorganı yastığı kaldırmıştır yikattirip yorgan olmadığından battaniye var dedim belki anlar kirildigimi diye dedim yok biz ondada yapariz dediNeler oldu? Nasıl geçti pişman mı yaptıklarından? Az kalmışlar 7 saatlik yola göre.
Nisan yaparken ilk sözü su olmuştu oğlumu elimden aldin evlenincede bilmisim okumusum herkesle iyi anHangi gerekceyle kovmuslardi sizi? Bir de geldiklerinde size nasil davrandilar?
Esim söyledi habersiz gelmeyin bi daha planlarımız oluyor diye hani hafta sonuda calisiyordun diyolarUygun şekilde dile getirirsiniz laf arasında evde olmaya bilirdik bi kç gün önceden her verin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?