Yüzsüz kv ve kp

Yarimm66

Sabırla bekledigim en güzel yarınımsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
3.420
En iyi cevaplar
1
10.317
208
32
Slm kizlar kv beni evinden kovmuştu.Esim göreve gittiğinde.Annemlerde kaldım.6 ay ve 5 aylık evliydim. Cok şükür esim geldi evimuzdeyiz.Geçen hafta sonu esim nobetten geldi.kahvalti yaptik, bende esofmanlarimi giymistim esimde rahat olalim dedim.Kapı çalmasın mi birden esim bi açtı annesi babası.Ben sok 7 saatlik yoldan gelmişler haber vermek yok.kapalıyim normalde evimde diye acıktım apartopar giyindim.Beni kovduğu için haber vermeden gelmişler benim yüzüm düştü emri vaki yapmislar.Hala sinir oluyorum hiç aramadım kavgadan sonra nasılda gelmişler çok sinir oldummmm.Hic bisey yok gibi.

Seninde yapman gereken kovmaktan beter etmek.
Yok öyle yapmadım tabiki onların yaptığını yapmam ama icimden gelerek yapmadım herşeyi zorla yaptım esimde sakin ol dedi boşver giderler inan bende istemiyorum böyle gelmelerini asla dedi ve gorusmekte istemiyor esim

Neden kovdu sizi ?
Ben okumusum çok bilmisim gezermisim onları dinlemezmisim ve 5 aylık evliydim onların yaninda dugun sonu 2 gün kalmıştık annemlerde yaşam seklimi biliyorlardı kısıtlamak istediler bide ben anlaşırken çoğu insanlarla isim gereği orda 1 gün kaldım gittiğimde ikinci gün komşularla falan tanıştık oturduk kv komsularimida aldı elimden dedi kp me duydum bende bişey demedim ama

Aman gitmişler işte boşver, az kalmışlar en azından. Barışmak için mi gelmişler, öyle bir çabaları oldu mu?
Belli etseydiniz keşke habersiz gelmelerinden memnun kalmadığınızı.
Pek etmedim ama esim dedi habersiz gelinirmu uzak yer olmaya bilirdik diye olsun geri giderdik dediler bide bana aman kızın ayağını giy usutme diyor üç yüzüne bakmadan konuştum hep

Neler oldu? Nasıl geçti pişman mı yaptıklarından? Az kalmışlar 7 saatlik yola göre.
Hayır canim ne pismani yüzsüz diyorum ya bana dugunum de yorgan vermemişti siz gezicisiniz misafiriniz gelmez diye burası soğuk bu şehir geldiler bizde tayine gitcez nasip olursa annemin verdiği yorganı yastığı kaldırmıştır yikattirip yorgan olmadığından battaniye var dedim belki anlar kirildigimi diye dedim yok biz ondada yapariz dedi

Hangi gerekceyle kovmuslardi sizi? Bir de geldiklerinde size nasil davrandilar?
Nisan yaparken ilk sözü su olmuştu oğlumu elimden aldin evlenincede bilmisim okumusum herkesle iyi an
Uygun şekilde dile getirirsiniz laf arasında evde olmaya bilirdik bi kç gün önceden her verin diye
Esim söyledi habersiz gelmeyin bi daha planlarımız oluyor diye hani hafta sonuda calisiyordun diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…