Yüzsüz kv ve kp

Neler oldu? Nasıl geçti pişman mı yaptıklarından? Az kalmışlar 7 saatlik yola göre.
Pişman mi aynilar bende ona şaşırıyorum bu insanda biraz gurur olur ben birini kovsam evine gitmem yani

Kizlar zaten ilk evlendiğini günden beri sinir oluyorum 2 gün hamilemisin diye sormuştu bana bizde herkes hamile kalır hemen dedi bende aaa değişik hamile olduğunuzu 2 gündemi anladınız dedim çok cevap veriyorsun oğlum esine bişey de demişti manyak kadin

Yorgan mevzusuna kadar her şey iyi hoştu da, şöyle şeylerin kinini tutan insandan korkarım ben. Olmuş bitmiş almamışsa almamış...

Ufak hesaplara girmeyin şu hayatta en çok siz yıpranırsınız.
Benimkisi kim değil canim o zmaan hiç umursamadi gelinmez diye kavga etmeden önce her ay geliyordu ve kasıtlı bi şekilde şunun yok bunun yok diyordu demem o ki kv yapması gerekeni yapması simdide bana geliyor yok diyor.Ayrıca konu yorgan değil yapmasın çok şükür 1 yılda herseyimiz oldu ama huzurumu kaçırmak için habersiz geliyor ona taktım

Yorgan mevzusuna kadar her şey iyi hoştu da, şöyle şeylerin kinini tutan insandan korkarım ben. Olmuş bitmiş almamışsa almamış...

Ufak hesaplara girmeyin şu hayatta en çok siz yıpranırsınız.
Hesapla falanda isim yok benden uzak olsunlar çok iyi olsunlar kendileri ama bize yaklasmasinlar gerekirse gelmesinler koyup sonra evine gitmem bana ters size bilmem ama burda konuşup rahatlamak istedim biraz

Hahaha sen de çok hazır cevapmışsın:))

Ama hiç sorma nisanlikende burnumdan getirdi esim beni görmeye gelince kuserdi bize dusunun
2günde hamile kalinmayacagini biliyordur da sana ima etmistir o bir an once hamile kal diye bence.
Bu tür insanlara anlatmak istesen anlatamazsin da. Cunku onlar öyle görmüş öyle geçirmiş.
Genelde kadinin susma hakki oldugunu ezberlemis sindirmisler.
Bu yastan sonra da duzelmezler.

Ama hiç sorma nisanlikende burnumdan getirdi esim beni görmeye gelince kuserdi bize dusunun
Kv ler hep aynı ya. İnsan, oğlu karısıyla mutlu diye mutlu olur. Olmuyorlar. Rakip görüyorlar işte. Tv deki evlendirme programlarında da fettan kaynana ekolü pompalanıyor. Bu devran böööyle döner. Bastır bacım sen, huzurunu bozmasın.

Duzelmesinlerde sadece saygı istiyorum sevdik diye tüm bunlar ama kendide severek evlenmiş başka şehirden olmam onun için başlı başına sorun

Ya Canim anlamsız yaptıkları onların adı bile geçmiyor evimizde inan ama kendi varlıklarını belli ediyorlar zorla sırf onlardan uzak olmak için doğuya gidiyoruz tayinde düşünün çok iticiler

Eşine anlatmadın mı babanlar bana böyle yaptı beni kovdu? 6 aydır annende kaldın bu terbiyesizlik yüzünden?

Allah bilir eşin hiçbir tepki vermemiştir ailesine. Ya ben erkek olucam benim karımı evden kovacaklar ben kapıdan sokmam ki onları. Adam gibi gelip konuşurlar benimle eşimle, çözerler sorunları. Afedersin benim karım pis bişey mi yapmışta evden kovuluyor sanki o herhangi biri mi. Bak yine sinir bastı beni. Öyle emrivaki yapamazlar kusura bakmasınlar. Birde oğlanın evi diye sizde mi kalacaklar? Hazırladığını mı yicekler? Konuş eşinle bari tavrını takınsın siz yanlş yaptınız yine annem babamsınız ben sizi buyur ettim desin. Öyle suratlarına bakmasın

Ne olursa olsun bizim örf adetlerimizde ,aile terbiyemizde kapıya gelene git demek olmaz ,onlarınki terbiyesizlik habersiz gelmek o başka konu .. ama.kocanin ailesi neticede insanliginla döv evinde , başka yerde atış serbest

Beni evden kovduklarinda esim geldi görevden zor uzin aldı dogudaydi söyledi gerekenleri esime karisamazsin bir dahada asla beni göremezsiniz dedi ama diyorum ya yüzsüzler gerçekten dedesigili görmeye gittik bişey olmamış gibi davrandılar esim dediki ben 24 yaşındayım yeni bi yuva kurdum asla bozmaya çalışmayın yoksa gelmeyin asla dedi geldiler bişey olmamış gibi sınırını bozdular

Şu bi dizi var ıstanbullu gelin kv aynı ordaki kadın gibi esimde evet diyo izleyince sinir oluyorum için daralıyor kaynanam aklıma gelince

seni evinden kovmuş ayrıca eşin de arkanda, ben yerinde olsam çat kapı geldiğinde kovmam ama onunla konuşmam ve sorduklarına cevap bile vermem

Sende hiç yüz verme as suratını otur aşağıya kocanla muhatap ol onlarla hiç muhatap olma .maalesef bu tip insanlardan anladığım tek şey ;dinsizin hakkından imansız gelir ...

ya kusura bakmayın belki konusu değil ama, gerçekten yazdıklarınızı anlamak için 2 kere okumak zorunda kalıyorum. Noktalama işaretlerini de kullansanız keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…