• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzsüz kv ve kp

Ya ne anlıyorlar su kendilerini huzursuzluk çıkarıp da saydırmaya çalışmaktan bilmiyorum. Benim içim rutin olmuştu bu durum. Burası benim oğlumun evi istediğim zaman gelir giderim sn kimsin ki sana mı soracam durumları. Bu şekilde gelip de 3 güm kalıyorlarsa sen bence biraz pasifsin. Bak en son bana öyle yaptıklarında, müsait değilim cıkcam dememe rağmen kayınpeder kv yi bana bırakıp gitti. Ben de hiç ilgilenmedim. Gittim ütü yaptım temizlik yaptım sonra kitaplarımı aldım çekildim odama. Eşimin de morali çok bozuldu bi sessizlik oldu evde. Sonra kalktı gitti kv. Tabi sonra arkamdan söylenenler, eşimi doldurma çabaları gırla aldı yürüdü. En son dedim eşime davet edilmediği yere gelen, müsait değilim dememe rağmen buraya çadır kuran biri benim annem de olandaydı böyle yapardım. Emri vakiyle geçim olmaz keyfi bilir dedim. Sonra yine yeltendi taşındım kurtuldum. Şimdi buraya gelince burası benim oğlumun evi ben misafir miyim falan yapıyor. Ben de inadına sen misafirsin otur keyfine bak diyorum aöa hiçbir şey de yapmıyorum

Ya Canim anlamsız yaptıkları onların adı bile geçmiyor evimizde inan ama kendi varlıklarını belli ediyorlar zorla sırf onlardan uzak olmak için doğuya gidiyoruz tayinde düşünün çok iticiler
Ben yanlış buldum tavırlarınızı evet sizi anlarım ama eşiniz ne olursa olsun ailesine karşı bu kadar tepkili olmamalı sizin de ilerde evladınız olucak.

Slm kizlar kv beni evinden kovmuştu.Esim göreve gittiğinde.Annemlerde kaldım.6 ay ve 5 aylık evliydim. Cok şükür esim geldi evimuzdeyiz.Geçen hafta sonu esim nobetten geldi.kahvalti yaptik, bende esofmanlarimi giymistim esimde rahat olalim dedim.Kapı çalmasın mi birden esim bi açtı annesi babası.Ben sok 7 saatlik yoldan gelmişler haber vermek yok.kapalıyim normalde evimde diye acıktım apartopar giyindim.Beni kovduğu için haber vermeden gelmişler benim yüzüm düştü emri vaki yapmislar.Hala sinir oluyorum hiç aramadım kavgadan sonra nasılda gelmişler çok sinir oldummmm.Hic bisey yok gibi.
Sizi evden kovma nedeni nedir tartismismiydiniz? Erkek ailesi ogullarindan kopmama ugruna herseyi yaparlar gelmeseler ogullarindan kopacaklar cunku..benim kvalide de oyle benimle sorunu olsun yinede inatla gelir gider

Ben yanlış buldum tavırlarınızı evet sizi anlarım ama eşiniz ne olursa olsun ailesine karşı bu kadar tepkili olmamalı sizin de ilerde evladınız olucak.
Yanlismi buldunuz pardon anlamadım demekki kv ve kp çok iyi galiba neler yaşadım ben bilirim 5 aylık gelirken baba evine gitmenin ne zor olduğunu bilemezsiniz simdide gelip bana emri vaki yapılması hoşumuza gitmedi evet bende anne olcam insallah esimde baba ama eşimin hak etmediği şeyler yaşattılar ikinizide hiç bi katkıları olmadi esim beni sevdi diye herşeyi esim yaptı anne baba olarak kiz tarafında olan düğüne bile katılmadılar herşeyi inada yaptılar ayrıcalık diye ama kısmetim çok şükür evlendik çok mutluyuz insallah bizim evlerimizde bizim gibi olur ama biz kv ve kp gibi olmayız

Sizi evden kovma nedeni nedir tartismismiydiniz? Erkek ailesi ogullarindan kopmama ugruna herseyi yaparlar gelmeseler ogullarindan kopacaklar cunku..benim kvalide de oyle benimle sorunu olsun yinede inatla gelir gider
Beni kovma sebebleri okumuş olmam esimle severek evlenmemiş onunla aynı şehirden olmamam çok bilmiş olmam mis bide

Ya ne anlıyorlar su kendilerini huzursuzluk çıkarıp da saydırmaya çalışmaktan bilmiyorum. Benim içim rutin olmuştu bu durum. Burası benim oğlumun evi istediğim zaman gelir giderim sn kimsin ki sana mı soracam durumları. Bu şekilde gelip de 3 güm kalıyorlarsa sen bence biraz pasifsin. Bak en son bana öyle yaptıklarında, müsait değilim cıkcam dememe rağmen kayınpeder kv yi bana bırakıp gitti. Ben de hiç ilgilenmedim. Gittim ütü yaptım temizlik yaptım sonra kitaplarımı aldım çekildim odama. Eşimin de morali çok bozuldu bi sessizlik oldu evde. Sonra kalktı gitti kv. Tabi sonra arkamdan söylenenler, eşimi doldurma çabaları gırla aldı yürüdü. En son dedim eşime davet edilmediği yere gelen, müsait değilim dememe rağmen buraya çadır kuran biri benim annem de olandaydı böyle yapardım. Emri vakiyle geçim olmaz keyfi bilir dedim. Sonra yine yeltendi taşındım kurtuldum. Şimdi buraya gelince burası benim oğlumun evi ben misafir miyim falan yapıyor. Ben de inadına sen misafirsin otur keyfine bak diyorum aöa hiçbir şey de yapmıyorum
Emin olun taviz vermiyorum ama esim üzülmesin diye sesini çıkarmadım ama çok rahatsız oldum esimde farkına vardı ve bir daha böyle gelmeyin dedi haberdar edin dedi

Sende hiç yüz verme as suratını otur aşağıya kocanla muhatap ol onlarla hiç muhatap olma .maalesef bu tip insanlardan anladığım tek şey ;dinsizin hakkından imansız gelir ...
Çok haklısınız öyle yaptim hiç yüzlerine bakmadım ama onlar hiç bişey olmaması gibi davrandı en cokda bu zoruma gitti

Yanlismi buldunuz pardon anlamadım demekki kv ve kp çok iyi galiba neler yaşadım ben bilirim 5 aylık gelirken baba evine gitmenin ne zor olduğunu bilemezsiniz simdide gelip bana emri vaki yapılması hoşumuza gitmedi evet bende anne olcam insallah esimde baba ama eşimin hak etmediği şeyler yaşattılar ikinizide hiç bi katkıları olmadi esim beni sevdi diye herşeyi esim yaptı anne baba olarak kiz tarafında olan düğüne bile katılmadılar herşeyi inada yaptılar ayrıcalık diye ama kısmetim çok şükür evlendik çok mutluyuz insallah bizim evlerimizde bizim gibi olur ama biz kv ve kp gibi olmayız
Ben sizi istisna tuttum fark ettiyseniz eşinizin yaptığı doğru değil görüşmek istememesi gibi.

Nisan yaparken ilk sözü su olmuştu oğlumu elimden aldin evlenincede bilmisim okumusum herkesle iyi an

Esim söyledi habersiz gelmeyin bi daha planlarımız oluyor diye hani hafta sonuda calisiyordun diyolar
Bence böyle hesaplarla ömür geçmez . . Alttan alıp hoşgörülü olmak en güzeli .. evden kovdular diyorsunuz da ayrıntısı Yok belki siz çok alıngan davranıp evi terkettiniz ne bilelim biz ?
Kv biraz sivri dilli sadece , sevgiyle saygıyla davranıp onların gönlünü kazanmayı deneyebilirsiniz

Esinizin tutumunu bende yanlis buldum guzel bir dille uyarabilirdi esinizin tavri yzuunden size oyle davraniyor olabilir.erkek anneleri ogullarinin ellerinden gittigini dusunuyorlar o yuzden hassaslar gozunden sakindiklari cocuklarinin hayatina birisi giriyor.benim kayinvalidem dugunumde aglamisti hic unutmuyorum korkuyordu kadin oglu elinden gitti diye hatta ben hamileyken artk romantizm biter cocugunz olacak demisti.bi kere de esim beni aradi beni niye hic aramiyorsun demisti ben takmadim bile cnku kafayi yersin hirsndan kendinize zarar verirsniz

Evet çat kapı gelmeleri şaçma ama bir o kadar saçma olan şey de -bize yorgan vermediler, yatak vermediler- diye sizin kin kapmanız. Ana baba bu sen kin tuttun diye adam anasını babasını evine almasın mı? Bazen abartıyorsunuz.
Evet yaptıkları çok ayıp ama arayı kötü tutmayın saçma meselelerle. Hele eşinizi anne babasına karşı doldurmayın büyük vebal bu.

Bir de kovulma nedeninize okumuş olmam, çok bilmiş olmam diyorsunuz da yazdığınız paragraftan ve cevaplardan birşey anlaşılmıyor ne noktalama var ne kelimeler net okumadan kastınız ilkokul falan mı yoksa bir lise ya da üniversite mezununa bu anlam yoksunluğunu yakıştıramıcam.

ben sizi cok kinci birisi gordum.bence siz onlara kinlesmissiniz esiniz ailesiyle butun baglarini koparttirmayin .herkes neler neler yasiyor kvdeyle ama ne olursa olsun surdan bir dusman kapiya gelse uc gun icimden gelmesede yuzune gulerim. hadi sizin hakli sebepleriniz var size hak verdim ama esiniz ne olursa olsun ailesine oyle davranmasi yanlis.

Evet çat kapı gelmeleri şaçma ama bir o kadar saçma olan şey de -bize yorgan vermediler, yatak vermediler- diye sizin kin kapmanız. Ana baba bu sen kin tuttun diye adam anasını babasını evine almasın mı? Bazen abartıyorsunuz.
Evet yaptıkları çok ayıp ama arayı kötü tutmayın saçma meselelerle. Hele eşinizi anne babasına karşı doldurmayın büyük vebal bu.
Ben ağzımı açıp bi laf demiyorum asla doldurmak mi bu çirkin bi benzetme konusunda yorgan yatak kismida olmadi icimden geldi yazmak bu arada kv ve kp hiç kimse sevmiyor sadece ben değil tüm sülale ile oyleler ben kimseye şunu yap demem beni ilgilendirmiyor ama bu dediklerinizden sonra daha gicik oldum ben sucluymusum gibi

ben sizi cok kinci birisi gordum.bence siz onlara kinlesmissiniz esiniz ailesiyle butun baglarini koparttirmayin .herkes neler neler yasiyor kvdeyle ama ne olursa olsun surdan bir dusman kapiya gelse uc gun icimden gelmesede yuzune gulerim. hadi sizin hakli sebepleriniz var size hak verdim ama esiniz ne olursa olsun ailesine oyle davranmasi yanlis.
Esimde doydu onlara inanın yüzük atacağımız gün belki vazgeçer demiş esime boşver onu alma demiş ne yanlışını gördünüz diyor esim hala biz istemiyoruz diyorlar inanın kinim yok sadece sinirleniyorum

Bir de kovulma nedeninize okumuş olmam, çok bilmiş olmam diyorsunuz da yazdığınız paragraftan ve cevaplardan birşey anlaşılmıyor ne noktalama var ne kelimeler net okumadan kastınız ilkokul falan mı yoksa bir lise ya da üniversite mezununa bu anlam yoksunluğunu yakıştıramıcam.
Benim anlam Y oksunlugum sizi ilgilendiez üniversite mezunuyum suanda 2 okuyorum zorla okutmuyor kimse istemiyorsanız okumazsiniz

Gurbette oturuyorsunuz nadir gorusursunuz.gorustugunuz zaman sayginizi gosterin sineye cekmeye calisin zor ama emin olun siz kazanirsiniz ne kadr kotu olursa olsun esinizin annesi 9 ay karninda tasimasinin bile hakki odenmez esinizede boyle soyleyin bnce anne baba bedduasi tutar almayin siz bozmayn kendinizi birakin onlar ne dusunurse dusunsn takmamaya calisin

Size bise daha anlatayim benim kayinvalidem elin bekar kizlarinin gelinlerinin guzelliklerini esimin yaninda ovuyordu ben hamileydim neler hissettigimi anliyorsunuzdur beni de nereye goturse herks ne guzel gelinin var derdi. Zor olsa da onemli olan esimin beni sevmesi deyip gectim

Son düzenleyen: Moderatör:
Size bise daha anlatayim benim kayinvalidem elin bekar kizlarinin gelinlerinin guzelliklerini esimin yaninda ovuyordu ben hamileydim neler hissettigimi anliyorsunuzdur beni de nereye goturse herks ne guzel gelinin var derdi. Zor olsa da onemli olan esimin beni sevmesi deyip gectim
bizdede Oyle emin olun zoruma gidiyor herkes çok iyisin diyor ne yapcam yaranamadim hiç

Back
X