- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
Ya ne anlıyorlar su kendilerini huzursuzluk çıkarıp da saydırmaya çalışmaktan bilmiyorum. Benim içim rutin olmuştu bu durum. Burası benim oğlumun evi istediğim zaman gelir giderim sn kimsin ki sana mı soracam durumları. Bu şekilde gelip de 3 güm kalıyorlarsa sen bence biraz pasifsin. Bak en son bana öyle yaptıklarında, müsait değilim cıkcam dememe rağmen kayınpeder kv yi bana bırakıp gitti. Ben de hiç ilgilenmedim. Gittim ütü yaptım temizlik yaptım sonra kitaplarımı aldım çekildim odama. Eşimin de morali çok bozuldu bi sessizlik oldu evde. Sonra kalktı gitti kv. Tabi sonra arkamdan söylenenler, eşimi doldurma çabaları gırla aldı yürüdü. En son dedim eşime davet edilmediği yere gelen, müsait değilim dememe rağmen buraya çadır kuran biri benim annem de olandaydı böyle yapardım. Emri vakiyle geçim olmaz keyfi bilir dedim. Sonra yine yeltendi taşındım kurtuldum. Şimdi buraya gelince burası benim oğlumun evi ben misafir miyim falan yapıyor. Ben de inadına sen misafirsin otur keyfine bak diyorum aöa hiçbir şey de yapmıyorum