Düşünüyorum konuşmayı ama aynı yerde çalışıyoruz büyütür mu ona buna yanlış yansıtır mi bilemiyorumBu durumdan rahatsız olduğunuzu söylemezseniz haberi olmaz ki rahatsızlığınızdan, tabi devam eder yaptıklarına. Bunu kesmenin tek yolu sert bir dille ifade etmektir. Yok laftan anlar derseniz alın karşınıza sakin sakin konuşun.
Öyle kocasına lazım oluyormus güya. Ama kocası da kullanmıyor ve calismiyor .benzin paramı ver de. kendi arabası varken seninkine biniyor bide duymamazlıktan geliyorsa cimridir .kendi arabasına benzin almaya kıyamıyordur ...
Aynen öyle. Resmen kullanmaya çalışıyor. Hadi yine bişey deniycem daha önceki yıllarda da geldiği oldu. ama artık istemiyorum ya.Hic bir sevmedigim insanla beraber ayni ortamda olmak zorunda degilim.
Ben seninle gitmek istemiyorum derdim heleki oyle beynime yerlesmis affedemeyecegim birsey yapmışsa. benzinimi bedavaya getirmeye calisiyor ne yapiyor?
Istemedigin birseyi yapmak zorunda degilsin. o nasil.kendisini dusunuyor. aman işim gorulsunde nasil gorulurse gorulsun diyorsa... sende aynisini yapacaksin.Aynen öyle. Resmen kullanmaya çalışıyor. Hadi yine bişey deniycem daha önceki yıllarda da geldiği oldu. ama artık istemiyorum ya.
Bence bi kac kez sabah ondan onceki saatlerde cikMerhaba hanımlar
Bir şeyi kendimé çok dert etmeye başladım
Birini düşünün , affedemediginiz bir şey yaptı. onunla is icabı merhaba merhaba ancak demek geliyor içinizden. Zaten hiç frekansımda değil. ama bu kişi gidip gelip size yamaniyor.
Arabasi olmasına rağmen ise sizinle geliyor. ve siz bu durumdan çok rahatsız sinir.
Enerjiniz düşüyor, hatırlamak istemediğiniz şeyleri hatirliyorsunuz ve güne onun yüzünden berbat başlıyorsunuz.
Yani kendi malimla rezil oluyorum .
Ve onunla gitmek istemediğimi belli etmeme rağmen yuzsuzluge vuruyor.
Ne yapmam lazım ?
Bugün tersledim sayılır ki hiç yaptığım sey değildir özellikle de evimde ve arabada ki insana.
Ama hiç umrunda olmadı. Biraz sustu sonra yine laf attı konuşmaya başladı.
Çok çaresizim. onunla gitmek istemiyorum.
Nasıl konusmaliyim?Istemedigin birseyi yapmak zorunda degilsin. o nasil.kendisini dusunuyor. aman işim gorulsunde nasil gorulurse gorulsun diyorsa... sende aynisini yapacaksin.
Yakın malesef yol ustuEvlerimizdeki yakın mı ne ara biniyor?
Çok sinir bozucu ama var öyle tipler maalesef. Siz ondan erken çıkıp gitseniz işe. O kadar halinizden anlamadığına göre söyleyincede bi faydası olabileceğini zannetmiyorum. Erken ya da geç gidin , aynı yerde mi oturuyorsunuz bikmiyorum ama bi yere uğrayacağım falan deyin bi kaç gün. Alışmasın iyice. Nee insanlar var, bende tanıyorum bu tarz tipler, ama duvar ördüm arayaAynen öyle. Resmen kullanmaya çalışıyor. Hadi yine bişey deniycem daha önceki yıllarda da geldiği oldu. ama artık istemiyorum ya.
Zaten ben zor kalkıyorum 1, 2.si çıkmadan 10-15 dk önceden telefonla tacizleriné başlıyor.Bence bi kac kez sabah ondan onceki saatlerde cik
Bi yerlerde kahvalti yap kahve ic sanada iyi gelir acilirsin
O insanda aradiginda ciktim de islerim bar de acik acik soyle
KEndilerini uyanik zanneden insanlardan nefret ediyorum
Bence yeri gelirse açıkça konus yalniz gidip gelmek istiyorum de
Istemedigimiz insanlarla mecburwn muhattap olduğumuz icin bu haldeyiz
Sırf bu kadar ısrardan götürmemelisiniz. Ay ben bile ayar oldum. Hanım ın özel şöförü var sankiZaten ben zor kalkıyorum 1, 2.si çıkmadan 10-15 dk önceden telefonla tacizleriné başlıyor.
Bana ulaşamazsa birlikte gittiğimiz yakın bir arkadaşım var onu taciz ediyor. kurtuluş yok bugün çok ayar oldum.
Birkaç gün işim var eve gitmiyorum diyerek reddet. Akşam dönerken de sabah alamayacağım de. Birkaç kez böyle dene. Sonra sana sabahına da dönüşte almayacak mısın derse bundan Sonra alamayacağım kusura bakma de.Yakın malesef yol ustu
Dönüşte gelmiyor allahtan.Birkaç gün işim var eve gitmiyorum diyerek reddet. Akşam dönerken de sabah alamayacağım de. Birkaç kez böyle dene. Sonra sana sabahına da dönüşte almayacak mısın derse bundan Sonra alamayacağım kusura bakma de.
Zaten ben zor kalkıyorum 1, 2.si çıkmadan 10-15 dk önceden telefonla tacizleriné başlıyor.
Bana ulaşamazsa birlikte gittiğimiz yakın bir arkadaşım var onu taciz ediyor. kurtuluş yok bugün çok ayar oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?