Yüzsüz!

Kızlar mesaj atsam. Çünkü konu beni çok geren bir konu. O konu hakkinda konuşmak istemiyorum. Geride biraktim bazı şeyleri. Ama bu insanı gördükçe geride bıraktıklarım aklıma geliyor. mutsuz huzursuz ve ofkeli oluyorum.
 
Öyle kocasına lazım oluyormus güya. Ama kocası da kullanmıyor ve calismiyor .
sabah benzin parasını iste . akşamda başka bir yere gideceğim arkadaşa sözüm var de. Diğer sabah ben biraz geç kalabilirim de. öbür sabah da biraz erken çık dışarıda kahvaltı et akşamları da bir şekilde geçiştir . sonra zaten laf veya trip yapmaya başlar o zamanda '' Arkamdan iş çevirip benzin paran bedava gelsin diye arabama yüzsüzce biniyorsun her sabah her akşam benim arabamla gidip geliyor ama bir kere olsun depoma bir şey koymuyorsun utan yahu binme bir daha benim arabama . hem özel şöförlüğünü yapıp hem de lafını yiyemem . istemiyorum anla de ''
 
Belmiyum, madem diğer yollarla uğraşamayacaksın o da zaten anlayacak gibi değil mesaj at pazar akşamı. Herneyse yaşadığın,kötü oluyorum....falan filan olumsuz etkileniyorum,dayanamıyorum. O yüzden biraz uzak kalmaya ihtiyacım var,lütfen anla gibisinden yaz bişeyler..geçerken de yolda olsa bile alma, vur geç(yani kadına değil ben demiştim dersin,hiçbişey olmamış gibi davranırsın. Bi daha da yüzsüzlüğüne mahal vermezsin
 
Araba kullanamıyorum artık yorgunluktan bacaklarım sırtım dayanmıyor, bi süre sen mi beni alsan acaba de ? Hatta buna mecbur bırak
 
Eğer açık açık söyleyemiyorsan bu aralar biraz kendimi dinlemem lazım yalnız kalmaya ihtiyacım var falan de belki anlar bi ihtimal
 
Ne yapti ki bu kadar sinir harbi yaşatacak? Ben de hayır diyemem ama yaptığı şey benim için affedilemeyecek bir şeyse çok fena çıkartırım hayatimdan yüzüne bakmam. Gerçi anlattiklarinizdan yüzsüz bir kisilik beliriyor gözümde.
 
Alma.
Ciddiyim. Madem muhabbetiniz sadece merhaba merhaba alma.

Arabayı kilitle.
Dışarıdan açamasın.

İndir camı kusura bakma isim var sen otobüsle git de. Bas gaza.

Bunu yap.
Ben olsam yapardim yani.

Ondan önce çık birkaç kez.
Sana yetişemesin.

Aynı apartmanda mi oturuyorsunuz?

Nerden geliyor?

 
Yok aynı apartman değil yol üzerinde yakında oturuyor.
Bu dediklerinizi yapamam açık açık kırmadan söylemeye çalışıcam ama araba dışında bulunduğum ortam yok. arabada konusmak da hadi bas git simdi der gibi olcak :)
Kafam karışık . Bir de bir yapısiyor ki ben daha hic karşılaşmadım böylesiyle.
Kesin dedikodumu da yapıcak beni almadı arabasına filan diye.
Milletin derdi beni gerdi yeminlé. hoh
 
Arkadasligimizi bitirdim deyin.Hayir deyin.Bunlar hep hayır diyememekten oluyor.
Bana bişey sormadı ki bir baktım benimle gelmeye başlamış.
2 aydır da geliyor.
İnsanlar çok başarılı bu işlerde.
Bana azıcık birinin yüzü düşse bi dahakine tavrını alırım gerekeni yaparım. Şu an yüzüne tükür ya Rabbi şükür modunda.
 
once diger arkadasinizla konusun veya msj atin,konun seninle alakasi yok ama ben o kadini arabama almak istemiyorum ama sen benmle gelmeye devam edebilirsin diye,en azindan sizi o arkadasiniz vasitasiyla taciz edemez sabahlari.
sonrada o kadina msj mi atarsiniz yuzyuze mi konusursunuz artik,direkt soyleyin ben artik seni ise goturemeyecegim kusura bakma diye.
neden vs. derse o zaman acin pandoranin kutusunu,dokun icinizi.
net olun,acimayin.
 
Diger arkadaşım biliyor zaten durumu. O da çok rahatsız . benle olan sorunun dışında zaten saçma sapan konuşan biri. konuşuyoruz ve rahatsız zaten.
O ben seninleyim dedi zaten sırayla gidiyoruz o arkadaşımın arabasıyla da gidiyoruz artık.
Ben dedim istemiyorum yani. Sen istersen bişey diyemem. O da bana seninle geleyim derse ben belmiyum la birlikte gidiyorum derim dedi.
Kocası meslekten ihraç edildi. bu durumu kullanarak mağduru oynuyordu ilk zamanlar. Şimdi gelme dediğimde tekrar böyle bişeyé girmez umarım.
 
Aksam is dönüşü isim var diyip bunu surekli ek. Kardesime gidecegim, arkadasimla bulusacagim, kursa gidiyorum vs. Yarin da isim var sen sabah istersen kendi araban ile gel diyebilirsin. Sabahları ise çok daha erken gitmeye başlayabilirsin bugün erken çıkacağım vs diye. Veya onun onemli bir işi olduğu gün ay uyanamadim diyip mesaj atıp sen git istersen yeni uyandım diyebilirsin. Sürekli yaparsan senden vaz geçer diye düşünüyorum. Bazı günler de sen beni götürsene yarın diye konuşabilirsin. Yoruldum hergün hergün araba kullanmaktan diyebilirsin.
 
Madem açıkça söylemek istemiyorsunuz o zaman görmezden gelebilirsiniz.Yani şöyle ki diğer arkadaşla anlaşıp telefonlarınızı sabahları kapalı tutun arayınca ulaşamasın.
Siz de her zamanki saatten 5dk erken ya da geç çıkın hergün böyle böyle ekin a şarj bitmiş a açmayı unutmuşum filan gibi 3 4 gün böyle devam edin.
Bi şekilde anlayacaktır herhalde diye düşünüyorum.
 
Valla ben hicc cekemwm.heleki bana hata yapmis benim icimi acitmis birine nasil soylerim diye dusunmem bile.

Sabah aradiginda ben dolmus calistirmiyorum,servis arabasi kullanmiyorum sabah sabah beni rahatsiz etme nasil gidersen git beni ilgilendirmiyor!! Diyin.
Bu ne ya kendi malinizla mi rezil olacaksiniz.
 
sinir oldum oturduğum yerden yeminle. burda bir sürü güzel fikir sunulmuş birini yapın artık lütfen sizi mutsuz eden durumdan kurtulun. hayır diyemedikçe tepenize çıkar böyle insanlar.
 
Sen de yüzsüzlüğe vur, erken kaç işim vardı de. Onu bekleme birşey uydur sana haber veremedim acil vs. Sonra de ki canım acil işlerim oluyor sen en iyisi bana takılma. Bu kadar.
 
Bi kac gun baska bi yerde kalicam ordan gidip gelicem, yoluma cok terssin desen? O da o arada alternatif bi yol bulucak mecbur kendine.
 
Bu gün bu hayır diyememek hakkında okuduğun ikinci konu oldu.

Neden hayır diyemiyorsunuz? Çekindiğiniz şey nedir? Öyle veya böyle 2 aydır siz istemediğiniz halde arabanıza zorla binen biri var ve hala nasıl yapsam diye düşünüyorsunuz. Çok basit, mağdur edebiyatını falan geçin, açıklama yapmak zorunda da değilsiniz. Sabah aradığında, çok kısa ve net bir şekilde; 2 aydır benimle geliyorsun, bazı durumlardan dolayı anlayış gösterdim ama bu kadarı yeterli. Lütfen yol problemini başka şekilde çöz. de ve konuyu kapat. Bırak arkandan ne konuşursa konuşsun, zaten daha öncesinde konuşmuş şimdi konuşmasa hatrım kalır. Net olun, gerektiğinde sert olun biraz. Bu nezaketsizlik veya kötülük değil. Sürekli evet demek sizi iyi insan yapmaz sadece kullanılmanıza zemin hazırlar. Hayır demek de sizi kötü insan yapmaz.

Bu kadını yolcu olarak almanın size yararı var mı? Hayır arkadaşınız değil, paylaşımınız yok.
Bu kadını yolcu olarak almanın size zararı var mı? Evet çünkü geriliyorsunuz.

Gayet açık...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…