Açıkça konuşmak en doğrusu. Ama mağdur edebiyatı yapıyor bazı durumlardan. sabretmek ve kin tutmamaya çalıştım ama olmuyor mutsuz oluyorum.Ben olsam açık açık konuşurum hiç olmadı toplu taşıma kullanırım.
sabah benzin parasını iste . akşamda başka bir yere gideceğim arkadaşa sözüm var de. Diğer sabah ben biraz geç kalabilirim de. öbür sabah da biraz erken çık dışarıda kahvaltı et akşamları da bir şekilde geçiştir . sonra zaten laf veya trip yapmaya başlar o zamanda '' Arkamdan iş çevirip benzin paran bedava gelsin diye arabama yüzsüzce biniyorsun her sabah her akşam benim arabamla gidip geliyor ama bir kere olsun depoma bir şey koymuyorsun utan yahu binme bir daha benim arabama . hem özel şöförlüğünü yapıp hem de lafını yiyemem . istemiyorum anla de ''Öyle kocasına lazım oluyormus güya. Ama kocası da kullanmıyor ve calismiyor .
Eğer açık açık söyleyemiyorsan bu aralar biraz kendimi dinlemem lazım yalnız kalmaya ihtiyacım var falan de belki anlar bi ihtimalMerhaba hanımlar
Bir şeyi kendimé çok dert etmeye başladım
Birini düşünün , affedemediginiz bir şey yaptı. onunla is icabı merhaba merhaba ancak demek geliyor içinizden. Zaten hiç frekansımda değil. ama bu kişi gidip gelip size yamaniyor.
Arabasi olmasına rağmen ise sizinle geliyor. ve siz bu durumdan çok rahatsız sinir.
Enerjiniz düşüyor, hatırlamak istemediğiniz şeyleri hatirliyorsunuz ve güne onun yüzünden berbat başlıyorsunuz.
Yani kendi malimla rezil oluyorum .
Ve onunla gitmek istemediğimi belli etmeme rağmen yuzsuzluge vuruyor.
Ne yapmam lazım ?
Bugün tersledim sayılır ki hiç yaptığım sey değildir özellikle de evimde ve arabada ki insana.
Ama hiç umrunda olmadı. Biraz sustu sonra yine laf attı konuşmaya başladı.
Çok çaresizim. onunla gitmek istemiyorum.
Merhaba hanımlar
Bir şeyi kendimé çok dert etmeye başladım
Birini düşünün , affedemediginiz bir şey yaptı. onunla is icabı merhaba merhaba ancak demek geliyor içinizden. Zaten hiç frekansımda değil. ama bu kişi gidip gelip size yamaniyor.
Arabasi olmasına rağmen ise sizinle geliyor. ve siz bu durumdan çok rahatsız sinir.
Enerjiniz düşüyor, hatırlamak istemediğiniz şeyleri hatirliyorsunuz ve güne onun yüzünden berbat başlıyorsunuz.
Yani kendi malimla rezil oluyorum .
Ve onunla gitmek istemediğimi belli etmeme rağmen yuzsuzluge vuruyor.
Ne yapmam lazım ?
Bugün tersledim sayılır ki hiç yaptığım sey değildir özellikle de evimde ve arabada ki insana.
Ama hiç umrunda olmadı. Biraz sustu sonra yine laf attı konuşmaya başladı.
Çok çaresizim. onunla gitmek istemiyorum.
Yok aynı apartman değil yol üzerinde yakında oturuyor.Alma.
Ciddiyim. Madem muhabbetiniz sadece merhaba merhaba alma.
Arabayı kilitle.
Dışarıdan açamasın.
İndir camı kusura bakma isim var sen otobüsle git de. Bas gaza.
Bunu yap.
Ben olsam yapardim yani.
Ondan önce çık birkaç kez.
Sana yetişemesin.
Aynı apartmanda mi oturuyorsunuz?
Nerden geliyor?
Bana bişey sormadı ki bir baktım benimle gelmeye başlamış.Arkadasligimizi bitirdim deyin.Hayir deyin.Bunlar hep hayır diyememekten oluyor.
Diger arkadaşım biliyor zaten durumu. O da çok rahatsız . benle olan sorunun dışında zaten saçma sapan konuşan biri. konuşuyoruz ve rahatsız zaten.once diger arkadasinizla konusun veya msj atin,konun seninle alakasi yok ama ben o kadini arabama almak istemiyorum ama sen benmle gelmeye devam edebilirsin diye,en azindan sizi o arkadasiniz vasitasiyla taciz edemez sabahlari.
sonrada o kadina msj mi atarsiniz yuzyuze mi konusursunuz artik,direkt soyleyin ben artik seni ise goturemeyecegim kusura bakma diye.
neden vs. derse o zaman acin pandoranin kutusunu,dokun icinizi.
net olun,acimayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?