Yuzsuzlugun bu kadarı da olmazki

Klbk0634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
100
18
48
40
Daha önceleri yazmıştım ancak herkes bana cephe almıştı kızmıştı. Gorumcem için söylediklerimden dolayi. Yaklasik 10 aydir gormuuoruz birbirimizi ama varlığı bile rahatsiz ediyor beni. Yüzsüz hem benimle konuşmaz ararım kimsiniz tanıyamadım der, evine gideriz sabahın köründe odaya girer camı açar, her fırsatta herkesi bana karşı doldurur kimsenin benimle konuşmasını engeller yapar da bunu. Şimdi de benden bir yerden alınacak randevu için yardım istiyor ne halin varsa gör õlsen umrumda değilsin görümce gormeyeyim seni õmrūmce

Menfaati var işte benim bi küçük görümce gibi. Memfaati yokken yüzüne bakmaz bişey yaparsın görevin sayar bastıbacak. Ne hali varsa görsün. Ben artık hiçbişeyine yardımcı olmuyorum.

Aradığında öyle yapıyorsa arama, evine gittiğinde o şekil davranıyorsa gitme. Sana menfaati için geliyorsa kapat kapını ya da içindekilerini söyle yüzüne neden öfke biriktiriyorsun ki kendinde

Yüzsüz hem benimle konuşmaz ararım kimsiniz tanıyamadım der, evine gideriz sabahın köründe odaya girer camı açar,

Bunları yapan bir kişi sizden özür dilemedikçe neden hala görüşmeye devam ediyorsunuz?

Özür dilemiyorsa yüzsüzce size geldiginde neden düşüncelerinizi direkt ona söylemiyorsunuz?

Özür dilediyse ve affetiyseniz o halde sizden cesaret alarak sordugu birşeyi neden bu kadar büyütüyorsunuz?

Görümceniz gerçekten kötü bir insan olabilir. Ancak hayatınıza ne kadar dahil olacagına karar verecek olan sizsiniz.

Bu yüzden onun degil, sizin iyiliginiz için kendi davranışlarınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Görümce cidden böyleyse pasif olmayın bu kadar, burada gösterdiğiniz tepkiyi ona da gösterin. Pasif olduğunuz için ciddiye de alınmıyorsunuz.

Hem sevmiyorsun, hem evine gidiyorsun, ben de bunu anlayamıyorum. Gitme o zaman.

diğer huyları dışında işi düşünce arama huyu benim büyük görümceye benziyor.

Yuzune soyle
Ben oyle yaptim simdi basim rahat ohh kafa dinliyorum Allaha sukurler olsun

Sizde gorumcesiniz herhalde

Yuzune soyle yuzune. Boyle forumlara yazinca olmuyor. Ayrica sizi istemiyor, belli. Niye evine gidiyorsunuz ki.

Evine gideriz bilmem ne..ararim konusmaz...peki nedeen gidiyorsunuz ariyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…