Yüzü gözü mimikleri konuşması :(((

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
133
Ankara
Eşimin başlıkta yazdığım herşeyi anne babasına benziyor hatta sülalesinden diğer bazılarına, bunun böyle olması biyolojik olarak tartışılmayacak olsa da eşimi onlara benZettikçe ve eşimin onları fazlası ile düşündüğünü gördükçe geriliyorum çok , lütfen yanlış anlamayın yaşanan onca olumsuzluktan sonra bunun beni germesi ne şaşırmıyorum Ama şunu çok merak ediyorum , eşinin ailesi ile sorun yaşayanlar , onları sevmeyenler eşini Nasıl gerçekten çok sevebiliyor bunu merak ediyorum, ben eşimin benzelikleri yüzünden çok tıkanıyorum , hem huy hem de fiziksel şeyler , en istemediğim duygularla doluyor içim , hani konular okuyorum ailesinden nefret ediyorum ama eşim başka falan yazanlar oluyor , bu Nasıl gerçek olabilir ki ?

Benim eşimde ailesine özellikle annesine çok benziyor.Biraraya gelince çok geriliyorum ama onlardan birini görmediğim zaman unutuyorum çok şükür.

Sen bu adamı evlenmeden görmedin mi arkadaşım?
Yüzü mimikleri benziyor diyorsun, beğenip almadın mı?
Huyunu huyusu bilmiyor muydun?
Düğünde pastanın içinden mi çıktı bu adam?

Aynisinda Bende de var ama eşimin onlara benzediğini düşünmüyorum bunun için gayet mutluyuz da hatta ailesine hissettiğim nefretin ötesi bisi .

Çok takma ama takılacak kadarsa da sen bilirsin..

Kocam huy ve fiziksel olarak ailesine pek benzemez, ama bazen ailesi yuzunden ondan sogudugum dogru... Onu cok sevdigim icin soguyorum.

Sen bu adamı evlenmeden görmedin mi arkadaşım?
Yüzü mimikleri benziyor diyorsun, beğenip almadın mı?
Huyunu huyusu bilmiyor muydun?
Düğünde pastanın içinden mi çıktı bu adam?
Ailesiyle sorunlar yaşadıktan sonra böyle oldum , yani bu da evlilik sonrasına tekabül ediyor

Aynisinda Bende de var ama eşimin onlara benzediğini düşünmüyorum bunun için gayet mutluyuz da hatta ailesine hissettiğim nefretin ötesi bisi .

Çok takma ama takılacak kadarsa da sen bilirsin..
Ailesiyle aynı ilde yaşıyoruz , onlarla olan sorunları bildiği halde bişey yokmuş gibi davranınca eşim Bi de onlara çok benzeyince takmamak mümkün değil maalesef

Ailesiyle sorunlar yaşadıktan sonra böyle oldum , yani bu da evlilik sonrasına tekabül ediyor
Yani evlenmeden önce eşinin ailesine benzerliği gıcık etmiyordu şimdi ailesinden soğudun diye itici gelmeye başladı yanlış mıyım?
Eğer eşin orta yolu bulabiliyorsa şanslısın, ama aileci bir eşse kolaylıklar diliyorum.

Ailesiyle aynı ilde yaşıyoruz , onlarla olan sorunları bildiği halde bişey yokmuş gibi davranınca eşim Bi de onlara çok benzeyince takmamak mümkün değil maalesef
Aynı şehir mi biz altli ustlu oturuyoruz bee oda dert mi bana sorucaksin ne cektin diye be nce takıntı haline getirmissin sen

begenip de almadin mi diyenler zaman gectikce insan daha cok benzerlik buluyor.. e tabi yeni begendiginiz zaman da kv kp in nemrutluklari henuz baslamamis oluyor.. ben de esimi babasina cok benzetiyorum ama gormeyince kp i bir sure unutuyorum

begenip de almadin mi diyenler zaman gectikce insan daha cok benzerlik buluyor.. e tabi yeni begendiginiz zaman da kv kp in nemrutluklari henuz baslamamis oluyor.. ben de esimi babasina cok benzetiyorum ama gormeyince kp i bir sure unutuyorum
Eşim saolsun sık sık onlardan bahsederek hatırlatıyor onları !!!!! Görmesem de hayalimde gayet canlılar ...

Eşim acayip annesine benziyor, annesi baska bir beyle evlenip esimi askere gitmeden once terketmis askerden sonrada biz taniştik yani 5 yildir ben varim annesi arada bir hortluyor 2 kere gorustuk koca 5 yilda annesi gordugumde esimin kadi kirpikleri goz yapisi asiri benziyor iyiki annesi gormuyorum yoksa annesinin yaptiklarindan dolayi biliyorum sorun ederdim 2 kere telefonla konustuk hii eee deyip duruyo bazen esimle trtistigimizda oda oyle yapiyor o sira benzetiyorum anasi kilikli diyorum icimden ama esimden benzerligi icin rahatsiz olmuyorum

Annesini size bulaştırmadığı için rahatsız olmuyorsunuzdur , şanslısınız

Aslinda surekli arayalimmi annemi diyor geldiginde annemi getiriyimmi diyor yada surekli annesini anlattigi oluyor ama annesi gelme zahmetinde bulunmuyor ordan sansliyim aslinda ama esim annesini anlatirken dinlemiyorum cunku torunu oldu onu bile gormeye gelmediyse bir gram deger tasimiyo gozumde :)

Benzerlik olayında düşünceleriniz biraz saçma aslında, ne bileyim yani... Hiç böyle birşey düşünemem herhalde... Benim eşim de tip olarak aynı annesi ama huyları çok farklı. Tipi benziyor diye nefret etmem eşimden. Ama huyu benzese asla yürümezdi...

Dün de benzer birşey yazdım. Eşimin ailesi ne kadar çirkefse, eşim o kadar çocuk kalpli ve merhametlidir. Önemli olan da bu... Ailesinin de yanlışlarını kabul edebiliyor, bu benim için çok önemli... Yani tamamen erkeğin karakterine bağlı bu işler...

Bende eşimin babasından bir ara nefret ettim. Eşimle sima olarak babasına çok benzer. Kızım dogdugun da babasına ama aslında o kadar çok dedesine benziyordu ki .. çok saçma sapan düşünceler edindim. Neyseki lohusalık bitince geçti o düşüncelerim.
Ve artik kızım bana benziyor. . Belki de hep bana benziyordu ben goremiyordum orasını bilmem artık ...

yüzünü, gözünü, mimiklerini beğendiğin için evlenmişsin ama onu ne yapcaz:///

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…