- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
Sen bu adamı evlenmeden görmedin mi arkadaşım?
Yüzü mimikleri benziyor diyorsun, beğenip almadın mı?
Huyunu huyusu bilmiyor muydun?
Düğünde pastanın içinden mi çıktı bu adam?
Sağol cnm. Ben zaten uzuuuunnnn zamandır araftayım.inşallah hayırlı bir karar verebilirimMesajın içimi burktu. Derdin nedir bilmem ama Allah yardımcın olsun inşallah sorunların neyse çözülür
Aslında benden yana durmadığını düşündüğümden benzerlikleri ciddi boyutta rahatsız ediyor , bunu açıklamıştımcok ilginc fiziksel ozellikleri benziyor diye .hani onlara karsi senden yana durmaz kizarsin da benziyor diyede kizilmazki.
Onu ben de düşünüyorum , fazlaca düşündüğümden sanırım gelmiyor Bi türlü bebişdogal olarak cocuklarinda benzeyecek ozaman napcaksin
Huy da da benzeyen Taraf çok haliyle , Allah ferahlık versin . Eşim normal hayat seyrine devam ederken aklıma ailesinin yaptıkları geliyor o anlarda eşini onlara benzetirsem çok soğuyorum hatta dünyam buzz kesiliyor kendimi çok sıkıyorumTek çare plastik surgery))şaka bir yana bence karakterdir önemli olan.ben fiziksel benzerliğe takılmam.Sizde öyle yapın yoksa hep mutsuz olursunuz..
Peki eşine söylüyor Musun bu hissini düşünceni yoksa sessiz mi takılıyorsun ? Eşin diyor mu hiç annemi sen davet etsen falan ?? Konuşsan vsAslinda surekli arayalimmi annemi diyor geldiginde annemi getiriyimmi diyor yada surekli annesini anlattigi oluyor ama annesi gelme zahmetinde bulunmuyor ordan sansliyim aslinda ama esim annesini anlatirken dinlemiyorum cunku torunu oldu onu bile gormeye gelmediyse bir gram deger tasimiyo gozumde :)
Sen bu adamı evlenmeden görmedin mi arkadaşım?
Yüzü mimikleri benziyor diyorsun, beğenip almadın mı?
Huyunu huyusu bilmiyor muydun?
Düğünde pastanın içinden mi çıktı bu adam?
Umarim esiniz de sizin ve anneniz icin ayni cümleleri kurabiliyordur..Eşim biraz annesine benzer ama kayınvalidemi sevdiğim için bu beni hiç rahatsız etmiyor sevmediğim bi kayınvalidem de olsaydı ne farkeder eşime deli gibi aşığım benOnu benim için doğuran benim için bu günlere getiren anne ye kurban olurumm ben
Beni bu kadar sevmese ben ona nasıl aşık olabilirdimki...Anneme çok değer verir eşimmm annem de damadını çok sever çok iyi anlaşırlar...(Babamla da tabi)Umarim esiniz de sizin ve anneniz icin ayni cümleleri kurabiliyordur..
Sevgi eksikliği var o halde bendeEşim biraz annesine benzer ama kayınvalidemi sevdiğim için bu beni hiç rahatsız etmiyor sevmediğim bi kayınvalidem de olsaydı ne farkeder eşime deli gibi aşığım benOnu benim için doğuran benim için bu günlere getiren anne ye kurban olurumm ben
Maşallah be kadarlık evlisiniz ?Beni bu kadar sevmese ben ona nasıl aşık olabilirdimki...Anneme çok değer verir eşimmm annem de damadını çok sever çok iyi anlaşırlar...(Babamla da tabi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?