Yüzüğü çıkaramıyorum

sinem003

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
13
0
36
Almanya
Arkadaslar bir sorunum var ama nereye yazacagimi bilemedim.. sevgilim bana dogumgünüme bi yüzük aldi benim icin manevi degeri yüksek ve ben bu yüzügü parmagimdan cikaramiyorum.. parmagim cok sisti ne yapacagimi bilmiyorum.. yardimci olurmusunuz:2:

Sabun,krem veya zeytinyağı sürebilirsin.
Yüzük taşlıysa taşına değdirme,halkalı kısma sür.
İşe yaramazsa parmaklarını bir süre yukarı tuttuktan sonra tekrar dene.

herseyi denedim ama cikaramiyorum.. cikarmaya denedigimde parmagima kan toplaniyor ve korkuyorum..:84::84:

Eliniz şiş ise bir süre soğuk hatta buzlu suya elinizi tutun. 5-10 dakika şişkinliğin geçmesini bekleyin.
Yüzüğün çevresine el kremi, bitkisel yağ ya da sabun sürün ve çıkarmayı deneyin

Elini yukarı kaldırıp bir süre öyle bekle,tekrar dene.

Olmazsa yarına bırak,zorlama.Bazı günler parmaklar şiş olur.

canım sıvı yağ sürersen mutlaka çıkar. Tekrar dene istersen. Biraz acıyacaktır tabiki ama çıkacaktır. Sık dişini tatlım tekrar dene:18: Olmazsa deligibinin dediği gibi sağlık ocağına gidersen onlar çıkartırlar

Son düzenleme:
Şiştiyse şimdilik çıkarmayı denemeyin normal haline gelsin parmaklarınız ondan sonra yağla çıkarmayı deneyin olmadı artık bir kuyumcuya filan gidin onların kesmek için uygun bir aletleri vardır herhalde.

ayy hiç gülesim yoktu
canım parmağını sabunla iyice ıslat kayganlaştır
bunu yaparken yüzüğünü de hareket ettir
çıkar merak etme

Arkadaslar yinede yardiminiz icin tskler.. biraz sisligin inmesini bekleyeyim ondan sonra uygularim dediklerinizi..

onuda denedim.. peki sisligini nasil indirebilirim

Canım herşeyi denemişsin ve belliki canın tatlı kendin çıkartamıyorsun. Belliki çok sıkıyor allah korusun kötü birşey olmadan hemen hastahaneye veya bir sağlık ocağına git çıkarttır. Burada boşuna zaman kaybetme çünkü konuya her giren üye şuana kadar yazılan şeylerden farklı birşey söylemeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…