- Konu Sahibi sHimaRiq_pErY
-
canım bana biraz abartmışsın gibi geldi ne olur ki kuzenini almasıyla.. senin kızdan hoşlanmadığını biliyor ama o kız da kuzeni bence biraz daha anlayışlı olursanız hiçbir sorun kalmazTeşekkür ederim cevaparınız için :26:
birde tartışıtıgmız konuyu anlatayım
dün kardeşinin kınası vardı oraya gittik herşey iyi guzel bunun teyzesinin kızı var Burcu ama ben ondan hoşlanmıyorum kımseyı zorla sevmek zorunda deıılım. burcu oraya kadar gelmiş sevgilisiyle ama bulamamış (ayrıca sözlümde onların telefonları yokama kardeşi arayıp kızın numarasını verdi) gitmiş sözlüm almış onu ki bana benzin almaya gidiyorum dedi vee o kızdan hoşlanmadıgımı biliyor bende bunu kardeşlerinden duydum gidip alacagını bana haberde vermiyor yanında diğer kardeşinin kocası ahmet varmış onun yanında benimle tartışamazmış e be adam sen bak tartışacagımızı biliosun ne diye alıyosn o kızı neyse benim elim ayagım tıtrıyor sınırden kapıda bekledim baktım sırıta sırıta geliorlargel gel diyo sana anlatcam benzin bile almamış düşünün gel benzin alalım o arada anlatıcam dedi o aradada milletin içincde çağırıyor beni bende bagırdım buna 2 kadın duymuşmuş bilmem ne başkaları beni ilgilendirmiyor nyse benim sesim kısıldı çenem ellerım ayaklarım bi tuhf oldum sinirden aglıyorum işte anlattı beni aradılar bende aldım bulamamış falan filan yaa niye alıyosun alamam de o zaman anneme ne dicem diyo hee bana diyebilirsin ama annene bişey diyemezsin bu çıkıyo ortaya velhasıl ben sinirden ölüyrum eve bizi götürürken annemde var yanımızda bana diyo ki sus ben anlatıcam diyo falan filan işte sonra ben bunun teyzesının kızına o.. demiştim o da benim akrabalarıma küfür etmesinmi neymiş bide kız yetimmiş yetimse yetim yaa herkes insan off çok uzun oldu çok sinirlendi işte ben niye haziran diyorum evlilik tarihimizi işte bu yuzden sen duzel diye demesin mi bana bayagı baska şeylerdende tartıştık konu bu yanı ama annemın yanında verdi yuzugu bende fırlattım attım
Ama o kızı sevmediğimi adı gibi biliyor ben onun sevmedıgı şeylerı yapmıyorum fedekarlık yapacak o zaman onun yuzunden birkere daha tartışmıştık :44:
eğer yüzüğü çıkardıysa ve bu yüzük çıkartmak bu kadar basitse bugün bitmese yarın biter, sadece onunla birlikte olduğun için barışmayı düşünürsen hata yaparsın.
dünyanın sonu değil bence eğer anlaşamıyosanız kişiliğine ters geliyorsa bence bitir, yarın daha kötüsünü yaşayabilirsin.
kimseyede böyle bir açıklama yapma sakın, sizin yaşadıklarınız sizin aranızda kalsın özel konular bunlar herkes bilmek zorunda değil
tamam ama sen sözlünün annenin yanında seni rezil ettiğini düşünürken ..sende annenin yanında yani onun kayınvalidesinin yanaında onu rezil ediyorsun..
tartışacaksanda kendi başınıza kalmayı bekleyebilirdin...
Ki konu kuzeni...
Kuzeni hakkında o.. dedim diyorsun.. dogrumu sence..
Kuzenini almaya gitmiş.. e annesi git demiş hayır gidemem sözlüm kızıyomu deseydi.. böyle yerlerde akıllı davranman gerekirdi.. sinir olsanda içten içe ol... böylede aklında olmasada aklına tuhaf tuhaf şeyler sokacaksın sözlünün...
Hem Burcu'nun sevgilisi de varmış neyini kıskanıyosun ki tatlım, kız senın dedıgın gıbı bıle olsa nişanlı kuzenıne sarkacak kadar tuhaf bırı degıldır herhalde,sakin ve aklı basında bı tavır olmamıs senınkı,umarım hakkında hayırlısı olur...Bu saatten sonra yapılacak ne olabılır bılemıyorum ama ipler kopmuş ...Gelişmeleri yazarsın umarım buraya ama bundan sonra olaylar karşısında sogukkanlı ve sakin olmaya çalışsan yararına olur bence,hem boylece nişanlının tavırlarına bakıp dogru karar verebılırsın ilişkin hakkında...
Öfke ile kalkan zarar ile oturur derler bunu mutlaka duymussundur. Umarim her sey yoluna girer.
sen biaz kıskançsın galiba.. insan elbet sevdiğini kıskanır ama bunu bu kadar belli etme bence. eşimin kuzeni var 18 yaşında ve eşimi çok seviyor. abisi yani:)) diğer eltimi de hiç sevmemiş zaten. beni uyarmışlardı sana kötü davranırsa yanlış anlama diye. ilk gördüğüm zaman onu öptüm sohbet ettim.. sonra beni de çok sevdi. kimsenin bardağına çay doldurmazmış sadece bana doldurdu. teyzemler onun bei çok sevdiğini söyledi. e yengesiyiz tabiiki sevecek... anlatmak istediğim kızı sevmesen bile yakın davran... sözlünün aklında da bişey kalmasın. seni sevmiş senle sözlenmiş. ama annein yanında yüzüğü fırlatmış bir aha takmayacağını anlatan sözler sarfetmiş. zor bir birliktelik gibi geliyor bana. hep kavga edermisiniz normalde??? eğer böyleyse çok yorum yapmak istemem. sabit fikirliyse ve ailesi de buayrılğı desteklerse geri dönmeyebilir..
sende de onda da hata var...
ikinizde az değilsiniz....
bikere o ailenin yanında sana saygısızlık yapmış ki saygı olmadan bi ilişkinin tek bacağı kırık demektir... sanırım birlikte olmuş olmanıza guvenerek rahatlıgı eline almış beyfendi... oturup dusunceksin önceyi sonrayı... gercekten sana ve ailene saygısı yoksa evlendikten sonra daha neler olur tahmin edemiyorum
ki ikincisi anladıgım kadarıyla sende hiç öle sakin kafayla dusunebilen biri degilsin... kaç yasındasın bilmiyorum bu lafımı da yanlıs anlama sakın sadece yardımcı olmak istedigim için sölüyorum, biraz cocukca davranmıssın...
kuzeni olabilir sevmiyoda olabilirsin e be tatlım bu boyle mi soylenir adama... ne olursa olsun kim olursa onun ailesinden kimseyi sevmiyorum falan filan diye onun onunde yargılama hemen... daha cok yeni adamın ailesine ne zaman girdin de hemen ailesini yargılıyosun... bu erkekleri o kadar itiyor ki işte o zaman... adında kötü geline cıkıyor, karsı tarafda niyeti fena olan da varsa veriyolar fitneyi
ayrıca zaman ne gosterir bilinmez suan önyargıyla bakıyo olabilirsin, evlenmeden once hiç sevmedigin biriyle zamanla cok samimi olabilirsiniz.. sevebilirsin bile onu... bende sözlüyüm ve kaynanamdan onun ailesinden cogu kişiden de suan pek hazetmiyorum, ve bikere kayınvalidem yuzunden yuzuk atma noktasında geldik ama o da o oldu yani aldım aklımı basıma
milletin istedigini millete neden vereyim ki? ben sözlüme bakarım, bana saygısı sevgisi olduguna inanıyosam gerisi beni baglamaz, ailesi gider gelir goturur getirir.... onunda bi teyzesinin kızı var evli kız kocasıyla sozlum cok iyi anlasıyo kızı pek sevmem ama yeri geldimi sırf sözlümü kırmamak icin evlerine gidiyorum, sözlüm onlarda kalıyo iyi yapmıssın diyorum... sırf kızdan hoslanmıyorum diye onun ailesi olan sevdigi insanlara istedigi gibi davranma ozgurlugunu onun elinden alamam degil mi?
birde bu yonden bak... bence asırı tepki vermişsin...
ama su kufur olayları ve annenin yanında rezillik cıkarması kesinlikle uzerinde durulması gereken konular... ben mesajlasırken telefonu benden once kapattı diye bile saygısını sorgulamıştım sözlümün... o bunu demiş, şu buna bunu yapmıs bunlar onemsiz seyler, onemli olan boyle anlarda ikinizinde birbirinize olan tavırları
ama goruyorumki ikinizde pek olgun dusunemiyorsunuz sinir anlarında...
hakkında hayırlısı olur dilerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?