- Konu Sahibi sHimaRiq_pErY
-
canına oku o salak kızın :)))
Bence anneniz hakkında bu şekilde konuşmasına izin vermeyin.Tabi ki bunu yapmak için öncelikle sizin de onun ailesi hakkında kötü yorumlar yapmamanız gerekiyor.Kırmızı ile belirttiğim yazınız içimi acıttı.son gelişmeleri anlatıyorum canlarım
biraz olsun mutluyum en azından sizin yorumlarınızda acayip mantıklı dusunmeme sebep ooldu
bugun sözlümün kardeşinin nikahı vardı ben gitmedim dogal olarak ama babam gitti ve sözlüm babamı görünce bakmamış kafasını cevirmiş falan aileside görmemiş babamı babada sinirlenmiş çekmş gelmiş he nikah bitti beni aradı sözlüm hadi sen gelmedin ailen niye gelmedi dedi banagelene de bakmamışsınız dedim falan filan yok diyo yeminler ediyo görmedim diye neyse babamla konuştu anneme fena sarmış dün gece anneme o. cocugum takarsam o yuzugu demişti ya annem hiç olumlu yaklaşmamış olmazsa ailen gelsin öyle kendi başınıza yuzu atamazsınız demiş buna fena kızmışşş (daha öncedende böyleydi annemle sorunları var )mahkemeye verecekmiş mutluluguma engel oluyo yuva kurmama enge oluyor diye falan işte
yarında koye gidecekmiş ailesiyle konuşmuş demişler biraz kafanızı dınleyın hergun görusuyoruz belkıde ondan ne bıleyım işte böyle hee bide dediki nişan yapmadan direkt dugun yapıcas dedibende şimdi eve cagırdım annemler yok msj attım gel konuşalım cözelım oyle gıt diye bakalım gelecek mi
hergün görüşmeniz daha iyi bu dönemde ew içi muhabbetleri yakınlaştırır insanı mesela yani adamın yemek yemesini oturmasını kalkmasını ewinde görürsün biz nişanlıyken eşim çok kalırdı bizde aynı mahaledeydik ama kalıyodu hatta babannem bu kız bu nişanı atarsa adı çıkıcak izin vermeyin falan derdi hep (babaannem felaket tellalıdır )öle böle derken biz tam 2 sene nişanlı kaldık bu böle gitti ewlenip ewimize geldiğimizde aaa seninde şu huyun var demedik birbirimize annemlede düğüne 1 ay kalaya kaadr ana oğul gibilerdi 1 ay kala bozuldu bunların arası stresden falan normaldir dedim geçen aya kaadr hala öleydi gerçi ben bikaç tane artçı sinir krizi geçirince senin anan şöle böle demekten vazgeçti ama sen sen ol kesinlikle ailenin hakkında kötü bişey sölettirme nasıl alışırsa öle gider şimdi takmassın ama aynı ewde olunca herşeyi takıyo insan kafasına ben taktım beynimde tümör çıktı sonunda şimdi tedavimle uğraşıyoruz yani kafana takma bukadar herşey olacağına varır çözülür sorunlar
Bence anneniz hakkında bu şekilde konuşmasına izin vermeyin.Tabi ki bunu yapmak için öncelikle sizin de onun ailesi hakkında kötü yorumlar yapmamanız gerekiyor.Kırmızı ile belirttiğim yazınız içimi acıttı.
Canım bu kuzenıne ve butun evdekılere anlatmış olayıkız da olabılır demıs senı kımseyle paylasmak ıstemıyor ama abartmıs demıs
Kızlar merhaba,
Öncelikle lütfen her okuyan arkadaş bi yorumyapsın çok ihtiyacım var
ben sözüyüm fakat dün gece sözlümle tartıştıgımızdan yuzugu veririrm falan diyordu ver o zaman dedim ve verdi
bende yüzüğü aldım yola fırlattım ve bitti sanırımve giderken o yuzugu bidaha takarsam ... cocugum dedi :2: her neyse o aniden sinirlenir ve çabuk parlar ama ben kafamda bitiricem sanırım özür dilese bile annemin yanında beni rezil etti ama çoook seviyorum ben onuu
birde şu varki biz onunla birlikte oldukee ne yapıcam bennn :26: ailesini cagırıcas yarın ben ne diyecegim söylemelimiyim yoksa bitirip hayatıma mı dönmeliyim nolur bana bişeyler söyleyinnn sanıırm beraber olduk nasılsa geri döner havasında mı acaba neden döneyim kişiliğimle ters düşeyim ama bilemiorum bitirirsem hayatıma nasıl devam ederim eskisi gibi olabilir miyim
Teşekkür ederim cevaparınız için :26:
birde tartışıtıgmız konuyu anlatayım
dün kardeşinin kınası vardı oraya gittik herşey iyi guzel bunun teyzesinin kızı var Burcu ama ben ondan hoşlanmıyorum kımseyı zorla sevmek zorunda deıılım. burcu oraya kadar gelmiş sevgilisiyle ama bulamamış (ayrıca sözlümde onların telefonları yokama kardeşi arayıp kızın numarasını verdi) gitmiş sözlüm almış onu ki bana benzin almaya gidiyorum dedi vee o kızdan hoşlanmadıgımı biliyor bende bunu kardeşlerinden duydum gidip alacagını bana haberde vermiyor yanında diğer kardeşinin kocası ahmet varmış onun yanında benimle tartışamazmış e be adam sen bak tartışacagımızı biliosun ne diye alıyosn o kızı neyse benim elim ayagım tıtrıyor sınırden kapıda bekledim baktım sırıta sırıta geliorlargel gel diyo sana anlatcam benzin bile almamış düşünün gel benzin alalım o arada anlatıcam dedi o aradada milletin içincde çağırıyor beni bende bagırdım buna 2 kadın duymuşmuş bilmem ne başkaları beni ilgilendirmiyor nyse benim sesim kısıldı çenem ellerım ayaklarım bi tuhf oldum sinirden aglıyorum işte anlattı beni aradılar bende aldım bulamamış falan filan yaa niye alıyosun alamam de o zaman anneme ne dicem diyo hee bana diyebilirsin ama annene bişey diyemezsin bu çıkıyo ortaya velhasıl ben sinirden ölüyrum eve bizi götürürken annemde var yanımızda bana diyo ki sus ben anlatıcam diyo falan filan işte sonra ben bunun teyzesının kızına o.. demiştim o da benim akrabalarıma küfür etmesinmi neymiş bide kız yetimmiş yetimse yetim yaa herkes insan off çok uzun oldu çok sinirlendi işte ben niye haziran diyorum evlilik tarihimizi işte bu yuzden sen duzel diye demesin mi bana bayagı baska şeylerdende tartıştık konu bu yanı ama annemın yanında verdi yuzugu bende fırlattım attım
Ama o kızı sevmediğimi adı gibi biliyor ben onun sevmedıgı şeylerı yapmıyorum fedekarlık yapacak o zaman onun yuzunden birkere daha tartışmıştık :44:
Bana sorarsanız ikiniz de henüz bir evliliğin yükünü ve sorumluluğunu kaldıracak olgunlukta değilsiniz.
Bütün bu okuduklarımdan çıkarabildiğim tek sonuç bu, bence siz bu evlilik işini bi daha düşünün.
canım konunu şimdi gördüm ve çok üzüldüm. seni biraz fevri ve haksız buldum. kuzeni bu sonuçta alamammı deseydi hemde kardeşinin kınasında. o gayet mantıklı yaklaşmış yanına gelince söylückemiş ama sen fevri davranmışsın.
eşinin yaşı 35 ama onda da çok olgunluk var gibi gelmedi bana. sinirliyken ağzına geleni sayıp sonra sinirim geçti diyen birine saygın zamanla kalmz ki bu sendede böyle onunda sana saygısı kalmaz. ki en son gelişmede de istersen bitir demiş yani herşeye hazırlıklı. bence bişeyler yapmadan önce biraz daha düşün derim sana. evlilik 1 kere olsun ama sonsuz olsun. birlikte olmanı sorun etme sakın. ilk sen değilsin sonda olmucaksın. benim biçok arkadaşım bu şekilde başkalarıyla evlendi. kolay değil biliyorum ama mantıklı ol. biraz uzak kalın ve kararınızı verin.
Teşekkür ederim cevaparınız için :26:
birde tartışıtıgmız konuyu anlatayım
dün kardeşinin kınası vardı oraya gittik herşey iyi guzel bunun teyzesinin kızı var Burcu ama ben ondan hoşlanmıyorum kımseyı zorla sevmek zorunda deıılım. burcu oraya kadar gelmiş sevgilisiyle ama bulamamış (ayrıca sözlümde onların telefonları yokama kardeşi arayıp kızın numarasını verdi) gitmiş sözlüm almış onu ki bana benzin almaya gidiyorum dedi vee o kızdan hoşlanmadıgımı biliyor bende bunu kardeşlerinden duydum gidip alacagını bana haberde vermiyor yanında diğer kardeşinin kocası ahmet varmış onun yanında benimle tartışamazmış e be adam sen bak tartışacagımızı biliosun ne diye alıyosn o kızı neyse benim elim ayagım tıtrıyor sınırden kapıda bekledim baktım sırıta sırıta geliorlargel gel diyo sana anlatcam benzin bile almamış düşünün gel benzin alalım o arada anlatıcam dedi o aradada milletin içincde çağırıyor beni bende bagırdım buna 2 kadın duymuşmuş bilmem ne başkaları beni ilgilendirmiyor nyse benim sesim kısıldı çenem ellerım ayaklarım bi tuhf oldum sinirden aglıyorum işte anlattı beni aradılar bende aldım bulamamış falan filan yaa niye alıyosun alamam de o zaman anneme ne dicem diyo hee bana diyebilirsin ama annene bişey diyemezsin bu çıkıyo ortaya velhasıl ben sinirden ölüyrum eve bizi götürürken annemde var yanımızda bana diyo ki sus ben anlatıcam diyo falan filan işte sonra ben bunun teyzesının kızına o.. demiştim o da benim akrabalarıma küfür etmesinmi neymiş bide kız yetimmiş yetimse yetim yaa herkes insan off çok uzun oldu çok sinirlendi işte ben niye haziran diyorum evlilik tarihimizi işte bu yuzden sen duzel diye demesin mi bana bayagı baska şeylerdende tartıştık konu bu yanı ama annemın yanında verdi yuzugu bende fırlattım attım
Ama o kızı sevmediğimi adı gibi biliyor ben onun sevmedıgı şeylerı yapmıyorum fedekarlık yapacak o zaman onun yuzunden birkere daha tartışmıştık :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?