Yüzüğü verdi ve bitti sanırım..

Bence anneniz hakkında bu şekilde konuşmasına izin vermeyin.Tabi ki bunu yapmak için öncelikle sizin de onun ailesi hakkında kötü yorumlar yapmamanız gerekiyor.Kırmızı ile belirttiğim yazınız içimi acıttı.

Karışık bir durum bir şeyi söylemeden önce insan 2,3 kere düşünmesi gerekiyor sonra söylediklerinden pişman olmamak için ama yinede yüreğinin sesini dinle derim ama biraz mantıklıda düşün umarım herşey dilediğin gibi olur iyi haberlerini bekliyoruz

hergün görüşmeniz daha iyi bu dönemde ew içi muhabbetleri yakınlaştırır insanı mesela yani adamın yemek yemesini oturmasını kalkmasını ewinde görürsün biz nişanlıyken eşim çok kalırdı bizde aynı mahaledeydik ama kalıyodu hatta babannem bu kız bu nişanı atarsa adı çıkıcak izin vermeyin falan derdi hep (babaannem felaket tellalıdır )öle böle derken biz tam 2 sene nişanlı kaldık bu böle gitti ewlenip ewimize geldiğimizde aaa seninde şu huyun var demedik birbirimize annemlede düğüne 1 ay kalaya kaadr ana oğul gibilerdi 1 ay kala bozuldu bunların arası stresden falan normaldir dedim geçen aya kaadr hala öleydi gerçi ben bikaç tane artçı sinir krizi geçirince senin anan şöle böle demekten vazgeçti ama sen sen ol kesinlikle ailenin hakkında kötü bişey sölettirme nasıl alışırsa öle gider şimdi takmassın ama aynı ewde olunca herşeyi takıyo insan kafasına ben taktım beynimde tümör çıktı sonunda şimdi tedavimle uğraşıyoruz yani kafana takma bukadar herşey olacağına varır çözülür sorunlar

benimde sözlüm kalıyor bizde 2 senedir hergun sabah akşam gorustuk cok sukur bırbırımızı daha ıyı tanıdık sinirli hallerimiz dışında hersey normal bendede kesin bir sürü hastalık vardır artık annemle onun arasında kalıyorum bayadır ıyılerdı sımdı yıne onu takmıs kafasına offfff offffffff

Geçm,işte çok sorunumuz oldu annemle ilgili buda unutamıyor sınırlı anlarında cıkıyor bunlar annemle uzun zamandır cok ıyılerdı ama ıste bu durumda ona cephe aldı normal zamanlarda cok saygılıdır aileme

Canım bu kuzenıne ve butun evdekılere anlatmış olayı kız da olabılır demıs senı kımseyle paylasmak ıstemıyor ama abartmıs demıs

senin sözlünde biraz dengesiz galiba gidip kıza anlatıyo senin annenin yanında abuk sabuk muhabbetlere giriyo daha şimdiden ne sanıyo kendini insanda biraz kaybetme korkusu olur bi erkeğe yakışıyomu hiç işine gelmeyen bi konu olduğu zaman tutup senin akrabalarına kadar dil uzatıyo çok yüz vermişsiniz ailecek annen iyi patlatmamış kafasını bilmiyorum valla seninde işin zor bacı

annen buna takamsında ne yapsın kadıncağız bence sizde iletişim problemi var bizde öleydik ama neyin konuşup neyin konuşulmıycağını anlayınca herşey normale döndü sen onu karsına al konuş anlat rahatsız olduğun konuları tabi erkeklerde bu adettir oda anlatır hemen konuşun bunları şimdiden siz 2 senedir niye sözlüsünüz niye nişan için bukadar beklediniz ? bi laf vardır biliyomusun uzatınca ......... çıkarmış belki ondan böle saygısızlık çıkıyodur

canım öfkeyle kalkan zararla oturur bnce tabiki her ilşkide sorunlar vardr hayatta sorunsuz ilşkimi var sanki eğer onu seviosan ve üstüne üstelik birlikte olduysan ben bitirme bu ilşkiyi derim evet annenin yanında seni kızdırmış kötü davranışlarda bulunmuş olablr bi konuşmayı dene neler hissttiğini anlat eer olmuyosa ozaman bittrsn ama birkere şans ver bence yazık etme herşeye gurur yapma

bu ne ya resmen çocukluk yapmuşsın.
farkındaysan kardeşinin düğünü ve teyzesinin kızını almaya gitmiş ne deseydi sözlüm kızıyor kınaya gelmeyin, sizi alamam mı ?

klasik bir durum! bence anlasamiyorsaniz uzatmanin alemi yok, evleninc bosanacam demekten daha iyidir yol yakinken dön, böyle BASIT konularda hir gür cikaran erkeklerden nefret ediyorum ve olgun olduklarinida zanetmiyorum daha böyle kücücük basit konularin üstesinden gelemiyorlarsa, tartisip kirmayi üzmeyi mutlulugu bozmayi göze aliyorlarsa o evlilik cekilmez olur bana göre.

ayricada beraber olmussun ayrilinca ne olacak olan sana olmus olacak. bana laf düsmez yanlis anlama yorum yaptigim da yok ancak hala genc kizlarimiz bu durumu anlamiyor "cok seviyorum yasadim pisman degilim" deniliyor sonra söz nisan bozuluyor ve erkege hic birsey olmuyor gidiyor kendisine yenisini buluyor ama kizlar öylece kala kaliyor ilerdede sorunlar oluyor yeni es adaylariyla (kuzenimden biliyorum bunu, nisanlisi sirf bu yüzden ayrildi, kuzenim simdi 35 yasinda hala bekar artik evlenmek istemiyor) yani bu sözüm sana degil bütün genc kizlara herseyin yeri zamani vardir ve zamaninda yasanan hersey cok daha güzeldir bana göre.

Bana sorarsanız ikiniz de henüz bir evliliğin yükünü ve sorumluluğunu kaldıracak olgunlukta değilsiniz.
Bütün bu okuduklarımdan çıkarabildiğim tek sonuç bu, bence siz bu evlilik işini bi daha düşünün.

Bende aynı şekilde düşünüyorum...Siz henüz yeteince olgunlukta değilsiniz bana göre de...Biraz ağırdan sat kendini ona mecbur olduğunu düşünmesin...Aynı durumda benim kuzenim de kaldı ve çocuktan ayrılamadı mecbur hissediyodu çünkü...Sen bana erkek mi yok havalarında olursan o da sana daha çok düşer..Ama sevgi saygı bırakmamışsınız önce bunları bi hale yola koymanızda fayda var...O herşeyi söylüyor suçlu da sen de söylüyorsun aynı şekilde...Annen hakkında böyle konuşmasına da izin vermemelisin...Şimdi bunları söyleyen evlenince neler der....

Ya birde şu var o 35 yaşında ben 23 acaba yaş farkı mı bu tartışmalara sebep oluyor :44: ya gerçi düşüncelerimiz aynı çokta iyi anlaşıyoruz biz ama tartışınca büyük problemler oluyor eskiler dökülüyor ama bu da daha önce konuyu kapatmadıgımızdan kaynaklanıyor bilmiorum bakalım artık hayırlısı

Not: dün gece gelmedi msj attım cvp vermedi dün en son telefonda ister ayrıl ister ayrılma dedi o da bunalmış artık bazı şeylerden sanırım ben bunu anladım :44:

canım konunu şimdi gördüm ve çok üzüldüm. seni biraz fevri ve haksız buldum. kuzeni bu sonuçta alamammı deseydi hemde kardeşinin kınasında. o gayet mantıklı yaklaşmış yanına gelince söylückemiş ama sen fevri davranmışsın.
eşinin yaşı 35 ama onda da çok olgunluk var gibi gelmedi bana. sinirliyken ağzına geleni sayıp sonra sinirim geçti diyen birine saygın zamanla kalmz ki bu sendede böyle onunda sana saygısı kalmaz. ki en son gelişmede de istersen bitir demiş yani herşeye hazırlıklı. bence bişeyler yapmadan önce biraz daha düşün derim sana. evlilik 1 kere olsun ama sonsuz olsun. birlikte olmanı sorun etme sakın. ilk sen değilsin sonda olmucaksın. benim biçok arkadaşım bu şekilde başkalarıyla evlendi. kolay değil biliyorum ama mantıklı ol. biraz uzak kalın ve kararınızı verin.

Teşekkür ederim canım benimmm

bence ne olursa olsun akrabasına küfretmemeliydin ki zaten bir kıza hiç yakışmıyor. gerçi bence erkeğe de yakışmıyor ya... ve de kuzenine gelemem diyemezdi bence burada kızmakta tek haklı olduğun nokta sana yalan söylemesi ama buna da mecbur kalmış gibime geldi.

Suç sende canım
Onlar düğün sahipleri
Sevmedikleri , yada senin sevdmediğin biri bile gelse ve evi bulamadıysalar gidip almak zorunlar
Bak mecburlar diyorum
Biraz sessiz kal , kafanızı dinleyin , sinirle konuşma sakın
Daha fazla herşeyi berbat etme
Ha ağlayı sızlanıp ben haksızımda sakın deme ona
Sakinleştiğinde ve oda sakinleştiğinde güzelce konuşun

Evlilikte sadece çiftler evlenmez canım, aileler de birbiriyle evlenmiş olur...
Her ne kadar ailelelerimiz görüşmez denilse bile onlar ailedir adı üzerinde, ve elbet yüzyüze gelinecektir bir gün de olsa... Ailelere karşılıklı olarak saygı duymak evliliğin ilişkilerin ömrünü uzatır... Kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ama saygı duymak zorundadır..
Sen onun ailesine saygı duy ki, o da senin ailene saygı duysun
Umarım problemlerinizi çözersiniz ve mutlu olursunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…