- Konu Sahibi sHimaRiq_pErY
-
Hem Burcu'nun sevgilisi de varmış neyini kıskanıyosun ki tatlım, kız senın dedıgın gıbı bıle olsa nişanlı kuzenıne sarkacak kadar tuhaf bırı degıldır herhalde,sakin ve aklı basında bı tavır olmamıs senınkı,umarım hakkında hayırlısı olur...Bu saatten sonra yapılacak ne olabılır bılemıyorum ama ipler kopmuş ...Gelişmeleri yazarsın umarım buraya ama bundan sonra olaylar karşısında sogukkanlı ve sakin olmaya çalışsan yararına olur bence,hem boylece nişanlının tavırlarına bakıp dogru karar verebılırsın ilişkin hakkında...
kuzenini almış olmasında sorun ne? siz sevmiyo olabilirsiniz ama onun kuzeni ve tabiki sevcek! hem ben kuzenine küfür ettim diyosunuz hem o sizin ailenize küfür edince sinirleniyosunuz e o zaman kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi ona neden yapıyosunuz
Siz kızı sevmiyor olabilirsiniz ama o sözlünüzün kuzeni,sevmiyorsanız araya mesafe koyarsınız görüşmezsiniz,kız sizin onurunuza,namusunuza,karakterinize dokunacak birşeyler yapmıyorsa ya da sözlünüze kuzen gibi değil de karşı cins olarak olarak yaklaşmıyorsa eğer sözlünüzü de bu şekilde kısıtlayamazsınız...bana yalan söyledi diyorsunuz,siz bu şekilde kısıtlamalar getirdiğiniz için söylemiştir.Tabi ki yalan söylemesi hiç hoş değil ne olursa olsun dürüst davranmalıydı ama sanıyorum sizden gelecek tepkiden çekindi.Ve anladığım kadarıyla aranızda saygı adına pek birşey kalmamış,siz sözlünüzün kuzenine o..... diyorsunuz,o annenizin yanında sizinle tartışıyor.Siz evliliğe için büyük bir adım atıp sözlenmişsiniz ama evliliğin temeli saygı,sevgi ve özveriden oluşur.Birlikte olma konusuna gelince de bunun açıklamasını kimseye yapmanız gerekmiyor,özelinizi paylaşmak zorunda değilsiniz.Daha evlenmeden saygıyı kaybetmişseniz ya tekrar kazanmak adına birşeyler yapın ya da fazla uzatmayın.Nacizane fikrim...
sakin ol...fevri davranma!!!
insanlar tartışır neler yaşarlar...öyle ayrıl barışma diye ahkam kesemem.çünkü her erkek ne yazıkki küfür ediyor.bak sende onun akrabasına etmişsin.
empati kur.
öyle aman küfür etti diye bitirme ha istemiyorsan bitir.
güzelim ne modern insanlar var neler yaşıyorlar .hallolmayacak birşey değil oturup güzelce konuşun ama sen sinirlerine hakim ol önce.tatlı dil herşeyi yapar.
anlaşamıyorsanız ozaman güzelce ayrılın.
yazından anladığım kadarıyla ikiniz de hatalısınız. kuzeni sonuçta sen sevmesen de. boşuna kıskanmışsın. o da annenin yanında o şekilde davranmayacaktı. yüzük çıkarmak bu kadar mı kolay. sakinleşince oturun konuşun.
İkinizde hatalısınız ama sen biraz daha olgun davranırsan daha ii olur bence. O an diilde daha sonra acısını çıkarabilirsin veya o kuzenini almaya sennle beraber gidebilirdi. Bu olay yüzük atacak kadar büyük değil bence sen güzel bi dille anlatırsın istediklerini olmaz derse ozaman karar verirsiniz biteceğine
İyi de o benim kuzenlerime eskişehire beraber gitmiştik kız erkek arkadaşıyla kalıyormuş ona demediğini bırakmadı her seferinde söylüyor senin kuzenın şöyle böyle diye e bende haliyle sinirlenip onun kuzenıne bunu söylüyorum o nerden bilior benim kuzenımın ne yaptıgını yastıgı yorganımıydı bide annemin yanında dedi senin kuzenın bakire bile değil
yani işte sinirlenince kendini kontrol edemiyor aynı şekilde bende e bunarı bilip alttan da alamıyoruz o anHerşeyin hayırlısı artık sevgi aşk bi yere kadar saygı çok önemli
öncelikle beraber oldun diye kimseye kendini gebe hissetme heee eğer ewleniyimde bu adam bunları yapsın mutsuz bi ewliliğim olsun bitsin dul kalmak kız kalmamaktan daha iyi diyosan bilemem ama bi erkek karakter olarak birlikte olduğu bi kızı nasıl pat diye siler atar yaa kuzeninin konusuna gelince sen kıskandıkça o kız kendini dünyanın en güzel hatunu zanneder...ben 5 aylık ewliyim nişanlıyken ne sorunlar yaşadım akrabaları yüzünden baktım nezaket olmuyo eşimede yansıttıkça olmuyo daha 6 aylık nişanlıyım amcasının hemen hemen bizimle yaşıt çocukları uğraşıyo benimle yok dedim bu böle olmaz tavrımı ortaya koydum hepsinin cevabını her ortamda çatır çatır verdim nişanlımda ozaman ağzını açıp bişey diyemedi bana anneme kızın çok uyanık maşallah hakkını kimseye yedirmez falan dedileer hatta hee yani siz benim hakkımı yemeye çalıştınız kendi ağzınızla sölediniz işte dedim kendi kendime gel görki şimdi sülalede parmakla gösterilen çok hamarat sülalenin en oturaklı en güzel geliniyim ama biraz cazgırım deliliğim tuttumu kimse yaklaşamaz yanıma :))) onların dilinde şimdi aynende böleyim başımı epip eşimin kafasını yeseydim hoşlarına giderdi emin ol tekrar barışırsanız şayet unutma kadın isteyince öle bi soğuk savaş yapıyoki karşısındaki rakiple eğlenceli bile gelmeye başlıyo artık....bende 23 yaşındayım 30 umada gelsem sinirimi bozan herkesi ilişkimi yıpratıcak herşeyi ezerim çiğnerim şimdi o kız ne diyodur biliyomusun aaa niye ayrılmışlar diye sorana benim için diyodur düşünebiliyomusun sen sevmediğin biri için sewdiğini kaybediyosun ...
tatlım sevmiyoruım dediğin kişi eşinin kuzeni yani kardeşi sayılır sokaktaki herhangi biri değil ki... unutma ki o senin sözlün değilken de onlar kuzen di. hem annene söylediği o cümleden de anladığım kadarıyla çok fazla kıskanıp sıkıyosun onu. maalesef erkekler fazla sıkıntıya gelemiyorlar... umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Kesinlikle sen hatalısın sadece 2 yorumunu okudum.
Kuzeni hemde teyzesinin kızı , sen sevmeyebilirsin ama onu gidip almasına karışamazsın. Kızı bıraksın mı orada , ayıp bikere ne diyecek sözlüm izin vermedi , düşeceğin durumu düşünsene.
Hemde sevgilisiyle gelecek demişsin.
Ya bana çok saçma geliyor şöyle yakın akrabalardan falan kıskanmak. Hiç mantıklı değil. Sana gidip alacağım dememesi de bana normal geldi , çünkü sorun çıkaracağını anlamış sözlün. Uğraşmak istememiş hep ki demek hep yapıyorsun canım.
Kaldı ki kıza o... demişsin , ne hakkın var ? Sen o lafı dedikten sonra onun senin kuzenin için o lafı demesi normal.
Bence git özür falan dile belli ki çileden çıkarmışsın bidaha takarsam o.çocuğuyum demiş.
Beraber oldun diye de ona muhtaç değilsin ama. Elbette ki bunun için değil sevdiğin için git , zaten o da kesin senden özürdileyecektir.
Canım çok teşekkür ederim değerli yorumun için haklısın valla o zaman bende iç savaş başlatırım sessiz sessiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?