Yüzüğü verdi ve bitti sanırım..

ya canım ben onu kıskanmıyorum ama kıskanıyorum galıba o tarz kıskanma değil ama bu ne bileyim ondan rahatsız oluyorum onu gidip alması beni uyuz etti bende sogukkanlı olmayı dusunuyorum bakalım artık bende bi keresinde yuzugu vermiştim ona ve bidaha böyle bişey olursa asla barışmayız demişti şimdi o yaptı bunu ama düşünmeden yaptıgını biliorum ooffff ama bizim tartışmalarımız çok saçma elle tutulur bişey yok ortada ani parlamalardan böyle oluyorr oofff offff

yazından anladığım kadarıyla ikiniz de hatalısınız. kuzeni sonuçta sen sevmesen de. boşuna kıskanmışsın. o da annenin yanında o şekilde davranmayacaktı. yüzük çıkarmak bu kadar mı kolay. sakinleşince oturun konuşun.

İyi de o benim kuzenlerime eskişehire beraber gitmiştik kız erkek arkadaşıyla kalıyormuş ona demediğini bırakmadı her seferinde söylüyor senin kuzenın şöyle böyle diye e bende haliyle sinirlenip onun kuzenıne bunu söylüyorum o nerden bilior benim kuzenımın ne yaptıgını yastıgı yorganımıydı bide annemin yanında dedi senin kuzenın bakire bile değil
yani işte sinirlenince kendini kontrol edemiyor aynı şekilde bende e bunarı bilip alttan da alamıyoruz o an Herşeyin hayırlısı artık sevgi aşk bi yere kadar saygı çok önemli

Değeli yorumun için çok teşekkür ederim

ona göre yalan söylememiş sadece damatın yanında benimle tartışmak istememiş geldiginde söyleyecekmiş onun en çok bozuldugu salonda bana gel dediğinde benim ona bagırmam ve 2 komşusunun duyması başka zaman kimse onu ilgilendirmiyor ama konu kendisi olunca millet çok önemliii evet biz saygıyı kaybettik tekrar kazanmak adına çok karar aldık ama uygulayamadık çünkü sinirli olunca gözümüz kör oluyor ne kötü talih ki ikimizde aynıyız

yüzüğü elime veren o

bencede en mantıklısı ama yuzugu verdi artık

İkinizde hatalısınız ama sen biraz daha olgun davranırsan daha ii olur bence. O an diilde daha sonra acısını çıkarabilirsin veya o kuzenini almaya sennle beraber gidebilirdi. Bu olay yüzük atacak kadar büyük değil bence sen güzel bi dille anlatırsın istediklerini olmaz derse ozaman karar verirsiniz biteceğine

benzin almaya gidiyordu ve salondan aradılar burcu ablamı alır mısın diye o da önüden geçiyormş almış işte ama bana alıyorum demedi gelince diyecekmiş

konuşuruz artık olursa olur olmazsa olmaz yaa ne yapayım ben fedakarlık yapıp arkadaşlarımı onun istemediği kişileri sildiysem hayatımdan o da fedakarlık yapacak

ama bu arkadaş olmadığı için fedakarlık söz konusu olamaz. Akraba sonuçta nasıl silsin ki? Hem kuzeni şimdiye kadar bişe olmadıysa bundan sonrada olmaz emin ol.

öncelikle beraber oldun diye kimseye kendini gebe hissetme heee eğer ewleniyimde bu adam bunları yapsın mutsuz bi ewliliğim olsun bitsin dul kalmak kız kalmamaktan daha iyi diyosan bilemem ama bi erkek karakter olarak birlikte olduğu bi kızı nasıl pat diye siler atar yaa kuzeninin konusuna gelince sen kıskandıkça o kız kendini dünyanın en güzel hatunu zanneder...ben 5 aylık ewliyim nişanlıyken ne sorunlar yaşadım akrabaları yüzünden baktım nezaket olmuyo eşimede yansıttıkça olmuyo daha 6 aylık nişanlıyım amcasının hemen hemen bizimle yaşıt çocukları uğraşıyo benimle yok dedim bu böle olmaz tavrımı ortaya koydum hepsinin cevabını her ortamda çatır çatır verdim nişanlımda ozaman ağzını açıp bişey diyemedi bana anneme kızın çok uyanık maşallah hakkını kimseye yedirmez falan dedileer hatta hee yani siz benim hakkımı yemeye çalıştınız kendi ağzınızla sölediniz işte dedim kendi kendime gel görki şimdi sülalede parmakla gösterilen çok hamarat sülalenin en oturaklı en güzel geliniyim ama biraz cazgırım deliliğim tuttumu kimse yaklaşamaz yanıma :))) onların dilinde şimdi aynende böleyim başımı epip eşimin kafasını yeseydim hoşlarına giderdi emin ol tekrar barışırsanız şayet unutma kadın isteyince öle bi soğuk savaş yapıyoki karşısındaki rakiple eğlenceli bile gelmeye başlıyo artık....bende 23 yaşındayım 30 umada gelsem sinirimi bozan herkesi ilişkimi yıpratıcak herşeyi ezerim çiğnerim şimdi o kız ne diyodur biliyomusun aaa niye ayrılmışlar diye sorana benim için diyodur düşünebiliyomusun sen sevmediğin biri için sewdiğini kaybediyosun ...

ne demek senin kuzenin bakire bile değil *??? çok itici bir cümle. siz kuzenlerinizle ilgili neden bu kadar takıldınızki bence yanlış gidiyor ikinizde de var hata,,

sen çok büyütmüşsün olayı canım.kuzeniyle ilişkisini kesmesini istiyorsun ama bu mümkün değil ki hoşlanmıyorsan araya mesafe koyarsın ama küsmek olmaz.herkesin ortasında birbirinize bağırmanız çok yanlış akrabalarınız hakkında kötü sözler kullanmanız çok ayıp.galiba ikinizde sinirlenince ne yaptığını bilmeyen tiplersiniz bu huyunuzu her ikinizin yada en azından birinizin törpülemesi lazım yoksa evlensenizde çok byük sorunlar yaşarsınız.sadece bu olayı düşünürsek ben seni hatalı buldum sözlüne aşırı tepki göstermişsin

Kesinlikle sen hatalısın sadece 2 yorumunu okudum.
Kuzeni hemde teyzesinin kızı , sen sevmeyebilirsin ama onu gidip almasına karışamazsın. Kızı bıraksın mı orada , ayıp bikere ne diyecek sözlüm izin vermedi , düşeceğin durumu düşünsene.
Hemde sevgilisiyle gelecek demişsin.
Ya bana çok saçma geliyor şöyle yakın akrabalardan falan kıskanmak. Hiç mantıklı değil. Sana gidip alacağım dememesi de bana normal geldi , çünkü sorun çıkaracağını anlamış sözlün. Uğraşmak istememiş hep ki demek hep yapıyorsun canım.
Kaldı ki kıza o... demişsin , ne hakkın var ? Sen o lafı dedikten sonra onun senin kuzenin için o lafı demesi normal.
Bence git özür falan dile belli ki çileden çıkarmışsın bidaha takarsam o.çocuğuyum demiş.
Beraber oldun diye de ona muhtaç değilsin ama. Elbette ki bunun için değil sevdiğin için git , zaten o da kesin senden özürdileyecektir.

tatlım sevmiyoruım dediğin kişi eşinin kuzeni yani kardeşi sayılır sokaktaki herhangi biri değil ki... unutma ki o senin sözlün değilken de onlar kuzen di. hem annene söylediği o cümleden de anladığım kadarıyla çok fazla kıskanıp sıkıyosun onu. maalesef erkekler fazla sıkıntıya gelemiyorlar... umarım hakkınızda hayırlısı olur.

canım bu kuzenler varya offf benimde var bitane başımda bence zamana bırak mutlaka barışırsınız hemen parlamayın bu tür gereksiz konularda taraflardan birinin alttan alması şart iki tarafta sert çıkışırsa birbirinizi ve ilişkinizi hatta evlilik hayatınızıda yıpratırsınız :44:

Canım çok teşekkür ederim değerli yorumun için haklısın valla o zaman bende iç savaş başlatırım sessiz sessiz

son gelişmeleri anlatıyorum canlarım

biraz olsun mutluyum en azından sizin yorumlarınızda acayip mantıklı dusunmeme sebep ooldu

bugun sözlümün kardeşinin nikahı vardı ben gitmedim dogal olarak ama babam gitti ve sözlüm babamı görünce bakmamış kafasını cevirmiş falan aileside görmemiş babamı babada sinirlenmiş çekmş gelmiş he nikah bitti beni aradı sözlüm hadi sen gelmedin ailen niye gelmedi dedi bana gelene de bakmamışsınız dedim falan filan yok diyo yeminler ediyo görmedim diye neyse babamla konuştu anneme fena sarmış dün gece anneme o. cocugum takarsam o yuzugu demişti ya annem hiç olumlu yaklaşmamış olmazsa ailen gelsin öyle kendi başınıza yuzu atamazsınız demiş buna fena kızmışşş (daha öncedende böyleydi annemle sorunları var )mahkemeye verecekmiş mutluluguma engel oluyo yuva kurmama enge oluyor diye falan işte

yarında koye gidecekmiş ailesiyle konuşmuş demişler biraz kafanızı dınleyın hergun görusuyoruz belkıde ondan ne bıleyım işte böyle hee bide dediki nişan yapmadan direkt dugun yapıcas dedi bende şimdi eve cagırdım annemler yok msj attım gel konuşalım cözelım oyle gıt diye bakalım gelecek mi

Canım o da beni sıkıyor amaaa benim canım yokmu bende ınsanım hepımız ınsanız bırılerıyle dertlesmeye konusmaya ıhtıyacım oluyor ama nerdeeeeeeee ben sana yetmıyormuyum dıyordu bana

Canım teşekkur ederım bı tokat gıbı geldı yazıların ama canım o once soyledı benım kuzenımee taa 1 aydır soyluyor yanı erkek arkadaşı onda kalıyor dıye yattı mı hemen bende bunu hazmedemıyorum ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…