- 5 Mart 2017
- 1.786
- 1.988
- 133
Adam sinirlensin diye ailesini hırsızlıkla itham etmişsin adam da sinirlenmiş seni hirpalamis.
İstediğin bu değil miydi?
Bu cümlenin devamı kavgadir. Küçücük çocuğun varken daha çanta hazırlamadan sinirle evden çıkmanın devamı da olaylar büyümesin diye seni evden çıkarmamak - o kavga gürültü ve bogusmadir.
Bunları ongoremeyecek bir zeka seviyesine mi mensupsunuz?
Niyetiniz gercekren evden gitmekse o an o şekilde gidemeyeceginizi siz de biliyorsunuz
Adam karismasa bu sefer hem 'beni göndermeye merakliymis' diye üzülüp kavga cikaracaktiniz hem de gerçekten ciksaniz çocuğun kiyafetleri-esyalari için, kendi kimliğiniz için, paranız değerli eşyanız için vs o eve tekrar girmiş olmanız gerekecekti. Yani filmlerde oluyor o vurup kapıyı çıkmak
Niyetiniz gercekten gitmekse kavgayı keser, bir plan yapar,adam ise gidince eşyaları toparlar , baba evine mi nereye gideceksen giderdin zaten.
Kusura bakma da bu konuda kimse seni haklı göremez. Karı koca iletişim probleminiz var. İletişim problemi çözülebilecek birşey . Bu sebeple böyle sert kavgalar edip çocuğun psikolojisini bozmak da anlamsız pire için yorgan yakıp boşanmak da.
Neden yapıcı o
Cidden insanlar çok düz düşünüyor. Ben montumu alıp çıkarken sadece çıkıp hava almayı düşünüyordum. Bu benim sakinleşme metodum tartışma büyüyorsa işleri daha da batırmadan ortamı bir süreliğine terk ederim.Adam sinirlensin diye ailesini hırsızlıkla itham etmişsin adam da sinirlenmiş seni hirpalamis.
İstediğin bu değil miydi?
Bu cümlenin devamı kavgadir. Küçücük çocuğun varken daha çanta hazırlamadan sinirle evden çıkmanın devamı da olaylar büyümesin diye seni evden çıkarmamak - o kavga gürültü ve bogusmadir.
Bunları ongoremeyecek bir zeka seviyesine mi mensupsunuz?
Niyetiniz gercekren evden gitmekse o an o şekilde gidemeyeceginizi siz de biliyorsunuz
Adam karismasa bu sefer hem 'beni göndermeye merakliymis' diye üzülüp kavga cikaracaktiniz hem de gerçekten ciksaniz çocuğun kiyafetleri-esyalari için, kendi kimliğiniz için, paranız değerli eşyanız için vs o eve tekrar girmiş olmanız gerekecekti. Yani filmlerde oluyor o vurup kapıyı çıkmak
Niyetiniz gercekten gitmekse kavgayı keser, bir plan yapar,adam ise gidince eşyaları toparlar , baba evine mi nereye gideceksen giderdin zaten.
Kusura bakma da bu konuda kimse seni haklı göremez. Karı koca iletişim probleminiz var. İletişim problemi çözülebilecek birşey . Bu sebeple böyle sert kavgalar edip çocuğun psikolojisini bozmak da anlamsız pire için yorgan yakıp boşanmak da.
Neden yapıcı olmaya calismiyorsunuz?
Henüz çocuğumu almadan terkedecek seviyeye gelmedim gelmem de çünkü evden biri gidecek olursa giden eşim olur büyük ihtimal.
Tabii eşim de dahil herkes temelli terk edeceğimi sandı. Şimdi de dersiniz ki kıvırıyorsun ama çocuğumun üstüne yemin ederim ki temelli terk etme niyetiyle çıkmaya çalışmamıştım.