- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
- Konu Sahibi mylittlepeony
bornozun cebinde bulurum hep aradığım şeyleri bence bir deneyin:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar,
Ben bugün yüzüğümü kaybettim, aradım aradım ama bulamadımEşime de söylemedim henüz. Belki bulurum diye bir süre daha beklemeyi düşünüyorum. Ama kendimi çok kötü hissediyorum. Evde olduğunu tahmin ediyorum. Gün içinde neler yaptığımı düşünüyorum. Evin altını üstüne getirdim. Fakat bulamadım. Ne yapsam bilemiyorum
![]()
Sizin yüzüğünüz için de çok üzüldüm. İnşaAllah buluruz yine de. Çünkü dediğiniz gibi manevi anlamı çok büyük.. Peki siz bu durumu eşinizle nasıl paylaştınız ve o nasıl karşıladı?Bende alyansimi kaybettimseni cok iyi anlıyorum. Maneviyati kesinliklem olculemez. Ama malum hamilelik yzunden ellerim sistigi icin cikarmak durumunfa kaldim. Yüzük kutuma koydugumu hatorliyorum en son hatta yanina taktigim tek taşım hala yüzük kutumda ama alyansim kayıp. Evde bakmadik kose birakmadim ama yok bulamadim
![]()
Tedirgin olmayin bu kadr. Evdeyse elbet cikar ortaya. Esinizede soyleyin canim nolcak. Baska bi yerde kaybetme ihtimalinz var mi? Bazen olur ya misafrlkte lavobada cikarir insan unutr sonra orda falan.Merhaba arkadaşlar,
Ben bugün yüzüğümü kaybettim, aradım aradım ama bulamadımEşime de söylemedim henüz. Belki bulurum diye bir süre daha beklemeyi düşünüyorum. Ama kendimi çok kötü hissediyorum. Evde olduğunu tahmin ediyorum. Gün içinde neler yaptığımı düşünüyorum. Evin altını üstüne getirdim. Fakat bulamadım. Ne yapsam bilemiyorum
![]()
Misafirliğe gitmedim ama bir ara markete gidip geldim. O esnada da düşürmüş olma ihtimalim var tabi ama onun dışında hep evdeydim. Şimdilik bulamadım. Ama inşaAllah bulurum. Eğer bulamazsam da nasip diyeceğim..Tedirgin olmayin bu kadr. Evdeyse elbet cikar ortaya. Esinizede soyleyin canim nolcak. Baska bi yerde kaybetme ihtimalinz var mi? Bazen olur ya misafrlkte lavobada cikarir insan unutr sonra orda falan.
Disarida dusmez canim bence bu evdedir muhtemeln bulursun insaAllah.Misafirliğe gitmedim ama bir ara markete gidip geldim. O esnada da düşürmüş olma ihtimalim var tabi ama onun dışında hep evdeydim. Şimdilik bulamadım. Ama inşaAllah bulurum. Eğer bulamazsam da nasip diyeceğim..
Sizin yüzüğünüz için de çok üzüldüm. İnşaAllah buluruz yine de. Çünkü dediğiniz gibi manevi anlamı çok büyük.. Peki siz bu durumu eşinizle nasıl paylaştınız ve o nasıl karşıladı?
Sizin yüzüğünüz için de çok üzüldüm. İnşaAllah buluruz yine de. Çünkü dediğiniz gibi manevi anlamı çok büyük.. Peki siz bu durumu eşinizle nasıl paylaştınız ve o nasıl karşıladı?
Yuzuge cok fazla anlam yuklemeyin. Cok uzuluyorsaniz resmi varsa eger kapalicarsida bir atolyeye yaptirirsiniz. Iscilikten dolayi aldiginiz fiyattan biraz daha pahali olabilir.
Bende yüzüğe çok fazla anlam yüklemem açıkçası. Eşim zaten çalışırken takmaz. Anca özel günlerde takar. Ben çalışırken takarım. Bi anlam yüklediğim için değil yüzük takmayı sevdiğim için takarım. Ama evde hayatta takmam. Eve geldiğim gibi çıkartırım hemen. Hatta eşime kaybettiğimi söylesem umrunda olmaz. O derece önemli değil yüzük bizim için.
Aynen bende ayda bir kaybettiğim için kasmıyorum nasıl olsa cıkıyo bir yerdenilk kez kaybediyorsunuz sanırım.
umarım bulursunuz.
ben düzenli aralıklarla kaybettiğim için artık takmıyorum.
Gözünüz aydın.Kızlar çok şükür buldum. Buzdolabından çıktıNasıl olur demeyin inanın benim de hiç bir fikrim yok :) Herkese güzel yorumlarınız ve destek verici sözleriniz için teşekkür ederim. Rabbim kimseye sevdiği şeyleri kaybettirmesin. Allah'a emanet olunn