Sevgilinizi siz tanıyorsunuz kızıp kızmayacagını bilirsiniz. Bu kadar kaybediyorsanız belirli bir yere koyun bence. Unutuyorsanız koyduğunuz yerin fotoğrafını cekinkızar mı sizce artık?
parmağımdaj kayıyor, yüzüğün parmağımı sıkması mı lazım acabaSevgilinizi siz tanıyorsunuz kızıp kızmayacagını bilirsiniz. Bu kadar kaybediyorsanız belirli bir yere koyun bence. Unutuyorsanız koyduğunuz yerin fotoğrafını cekin
Düşüyor da mı kayboluyor ? O zaman yüzük ölçünüzü yanlıs biliyorsunuz , yüzük tam sıkmamalı ama parmagınızdan da kayıp düşmemeli.parmağımdaj kayıyor, yüzüğün parmağımı sıkması mı lazım acaba
Evet bu dua etkili evde bişey kayipsa hemen buluyorum bulunca dua gönderiyorumEthem dede duasi var Ethem dede diyosun yüzüğümu bulursan sana işte icinden ne geciyosa bir adak gibi birine bişey vericem yada senin ruhuna Dua edicem diyosun ben cok kaybederim bu duayı söyleyince buluyorum
E yani parmağınızdan kayıyorsa düşmesi normal değil mi, sadece soruyorum.parmağımdaj kayıyor, yüzüğün parmağımı sıkması mı lazım acaba