Yüzüğümüz nasıl olmalı?

daisyyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2012
283
0
0
İstanbul
Erkek arkadaşım aramızda söz yapalım dedi.Ama ben bu olaylardan pek anlamam.Aramızda söz yapmak için nasıl bi yüzük olmalı.Gümüş mü yoksa başka bişey mi uygun olur bu konuda yardım istiyorum ? Bir de bazı kızlar tek taş takıyor.Sizce öyle mi tercih ediyim yoksa ikimizinkide aynı şekilde mi olsun karar veremiyorum :S

bence o bazı kızlardan olmamalısın çünkü bana göre onlar yüzünden tektaş yüzük anlamını yitiriyor şimdi sevgilinle tektaş taktığınızda evlenme teklif ederken sana kolye mi verecek :|
söz için swatchın numaralı yüzükleri ideal bence

Haklısın aslında tek taş konusunda teşekkür ederim fikir için :)

İlişkiniz ne kadar oldu bilmiyorum ama genelde gümüş güzel söz yüzükleri var onlara bakabilirsin aranızda olduğuna göre öyle tek taşa felan o evleneceğiz zaman olur

ikiniz kendi aranızda pastane sözü denen sözlerden yapcaksanız gümüş olsun bence.bi gelecek olamayabiliyo bu durumda çünkü yasayan arkadaslarımdan biliyorum.ama ciddi ciddi aile içinde söz düşünüyosa bence altın al.tek taş isteme onun saana evlilik teklifi yaparken kendiliğinden alması gereken bişey o hadi tek tas al öyle sözlenelim denmez yani.

beraber seçmeye gidicezde onun için sordum hazırlıklı olayım ona göre bişey seçeriz diye tşk ederim fikirler için tek taşı çıkardım zaten aklımdan

İlişkiniz ne kadar oldu bilmiyorum ama genelde gümüş güzel söz yüzükleri var onlara bakabilirsin aranızda olduğuna göre öyle tek taşa felan o evleneceğiz zaman olur

Tamam tşk fikir için bnde gümüş yüzük diye düşünüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…