söyleyecek bişeyim yok o zaman bu senin kararın
belliki düşündüğünden vazgeçmiyceksin
iyi düşün yinede pişman olacağın bir karar vermeni istemem
Bak yanlış kişiyede cvp yazılabiliyormuş...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
söyleyecek bişeyim yok o zaman bu senin kararın
belliki düşündüğünden vazgeçmiyceksin
iyi düşün yinede pişman olacağın bir karar vermeni istemem
kızlar çok kötüyümkimseyle paylaşamadım size geldm bana yardm edin. nişanlım kendi yüzügü satmak istiyo. biz almıştık ona onlarda bana almıştı. altın die takmıyodu. paraya ihtiyacı varmış. gidip neye yatırcak sanki sigaraya ona buna. gerçekden ihtiyaç yok yani. napcam ben çok zoruma gitti. nasıl olurdu böyle saçma bişeyi bana sorar hiçmi degerim yok. o yüzük aşkımızın yüzügüydü. çok kırıldım
çok incindim
öyle böyle degil. lanet ediyorm ona verdigim degere. sattırmadım tabiki ama onun böyle söylemesi bize verdigi degeri gösterir
kaynanama açıp birbir anlatmak istiyorm ama napmalıyım bilmiyorm akıl vern n'olur
![]()
Bende az çok biliyorum seni canım
O kadar çok kırılmışsın o kadar çok üzülmüşsün ki bu kişi tarafından naparsa yapsın sana batıyo anladığım kadarıyla
Yani çok basit bir olayı bile büyütecek bir durumdasın
Çünkü kalbin buruk ve düzelmiyo tek başına yapamıyosun bunu.
Sana tavsiyem bir gün nişanlını karşına al ve herşeyi konuş
Kafana takılan herşeyi söyle anlat kırıldığın tüm noktaları bilsin.
Ama kendine söz ver bu konuşma seni tatmin ederse ilişkine devam et
Eğer için rahatlamazsa çıkar yol bulamazsan kendini topla ve noktayı koy.
Bu şekilde gitmez ki kendini daha ne kadar yıpratıcaksın ne kadar üzüceksin
Değermi bu kadar şeye bir otur düşün :26:
Sen galiba bazı durumlar yüzünden ayrılamıyorsun![]()
kızlar bütün yazdıklarınızı sakinleştikden sonra tekrar okudum ve düşündüm ona ayrılmak istedigimi yapamadıgımı söyledim. sonradan aradı anneme verdm konuşmak istemiyo felan dedi annem gerçekdende artık yeter dedirtmişti. telimi tamamen kapattım bi baktım çıkmış gelmiş. zaten zorla bitirmeye çalıyorm çıkıp gelincede olmuyo. önce yüzüne karşı kırıldıgım herşeyi söyledim. ve istemedigimide yalvar yakar ikna etti beni tabi tamamen barıştım söylenemez küsüm hala bu yaptıgınıda unutmıcam. istesemde bırakmak o beni bırakmıyo. inşallah düzelir ne diyimki dua etmekden başka carem yok.
Bir yüzüğü satacak kadar düştüyse, o nişanlıdan sana fayda gelmez cnm. :26::26:
Canım bende dua edicem senin için umarım bundan sonrası güzel olur.
Sende eski kırgınlıkları düşünme üzme kendini
İki tarafta daha yapıcı olursa hallolur gibi geliyor
Rabbim yardımcın olsun
canmm allah yardımcımız olsn bırcok kısı aynı durumda ınan ama madem kusmussun gözue korkmus hemen yumusama bıraz korkmaya devam etsn surunsun kaybetmeek nedemekmıs anlasn belkıde o hakettgn degerı görurusn bu sayede
kızlar bütün yazdıklarınızı sakinleştikden sonra tekrar okudum ve düşündüm ona ayrılmak istedigimi yapamadıgımı söyledim. sonradan aradı anneme verdm konuşmak istemiyo felan dedi annem gerçekdende artık yeter dedirtmişti. telimi tamamen kapattım bi baktım çıkmış gelmiş. zaten zorla bitirmeye çalıyorm çıkıp gelincede olmuyo. önce yüzüne karşı kırıldıgım herşeyi söyledim. ve istemedigimide yalvar yakar ikna etti beni tabi tamamen barıştım söylenemez küsüm hala bu yaptıgınıda unutmıcam. istesemde bırakmak o beni bırakmıyo. inşallah düzelir ne diyimki dua etmekden başka carem yok.
begenmeyip degiştirmesi farklı sey hem eşyaya önem vermiyorm ben biizim yüzügümüz o öylesine bi esya degil...
Bence bana değer vermiyor deyip üzmeyin kendinizi.Öyle olduğunu hiç sanmıyorum.Burdaki durum sadece erkeklerin kadınlardan çok farklı çalışan kafasıyla ilgili.Onlar için bu konular önemli şeyler değildir.Zamanı gelince yenisi alınır ne var bunda diye düşünüyordur.İlk duyduğunuzda çok üzülüp sinirlenmeniz normal ama zaman geçince üzülmeye değmediğini siz de anlayacaksınız.
Erkeklerle mutlu olmak istiyorsak öncelikle onların kafasının bizden çok farklı çalıştığının farkında olmamız lazım.Kendimiz gibi ince düşünceli, nazik ve mantıklı olmalarını onlardan beklememeliyiz bence bu sadece bizi üzüyor çünkü.
Herşeyin nasıl zamanla üst modeli çıkıyorsa bizde erkekleri kadınların baya bir alt modeli olarak düşünmeliyiz :))) Böylece kapasitelerini kabul edip fazla beklenti içine girmemiş ve üzülmemiş oluruz :)))
(Önce şunu belirteyim konuyu sonuna kadar okuyamadım arada başka şeyler olduysa bilmiyorum)hayır çok saçma bence mesela eşim parasız kalsam bile alyansları bozdurmam alyans bozulmaz parmaktan çıkartılmaz diyo
(Önce şunu belirteyim konuyu sonuna kadar okuyamadım arada başka şeyler olduysa bilmiyorum)
Doğrudur.Benim eşim de bozdurmaz alyansını.Ama herkesin aynı olması beklenemez tabiki.Nasıl kadınlar tek bir prototip değilse erkekler de değil.Onların da kadınları anlamakta çok zorlandığı bir gerçek bizim de durumumuz aynı onlarla ilgili.Bazı erkeklerin verdiği değeri gösterme şekli farklıdır kimse birbirine benzemek zorunda olmadığı için onları değer vermemekle suçlamak acımasızlık gibi geliyor bana.
Ben bırakın bozdursun demiyorum sadece konu sahibi arkadaş nişanlısına onun için alyansın ne kadar önemli ve değerli olduğunu anlatsın ki zaten anlatmış ve karşı tarafta buna saygı duymuş.Anlattıktan sonra saygı göstermeyip bozdursaydı o zaman işler değişebilirdi ama bunu yapmamış.Herkesin değer yargıları farklıdır benim için çok önemli olan birşey başka biri için çok önemsiz olabilir bu gibi durumlarda karşımdakini suçlamak yerine benim için değerini anlatmayı seçiyorum ben, zaten karşımdakide bunu anladığında sorun çıkmamış oluyor.
Benim demek istediğim sadece böyle şeyler için kimse huzurunu bozmasın kavga çıkmasın.