Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende böyle söyledim yarın benide satacaksın ozman die.![]()
afedersin canım farkedemedim sen attın zannettim
ben sadece daha sora üzülmeni istemem
bir çırpıda yaşanmışları silmeye karşıyım
insan güveneceği kişiye hayatta kaç kere rastlarki
okadar haklısınızki dicek bişe bulamıyorm. evet bende biliyorm evlenince daha beter olcagını ( gerçi gelecegi ALLah bilir) ama dediginiz gibi aileler araya ggirince işler daha farklı oluyo ayrıldım btti demekle olmmuyo. kırk laf döncek ortada yine kırılcam üzülcem biliyormnedir bu çektigim napmam lazım bilmiyrm düşünemiyorm artık biliyomusun. okadar agır yük aldımki omuzuma düşünemiyorum
keşke diyorm keşke daha fazla tanısaydım sonra nişanlansaydım ama iş işden geçti
![]()
kızlar çok kötüyümkimseyle paylaşamadım size geldm bana yardm edin. nişanlım kendi yüzügü satmak istiyo. biz almıştık ona onlarda bana almıştı. altın die takmıyodu. paraya ihtiyacı varmış. gidip neye yatırcak sanki sigaraya ona buna. gerçekden ihtiyaç yok yani. napcam ben çok zoruma gitti. nasıl olurdu böyle saçma bişeyi bana sorar hiçmi degerim yok. o yüzük aşkımızın yüzügüydü. çok kırıldım
çok incindim
öyle böyle degil. lanet ediyorm ona verdigim degere. sattırmadım tabiki ama onun böyle söylemesi bize verdigi degeri gösterir
kaynanama açıp birbir anlatmak istiyorm ama napmalıyım bilmiyorm akıl vern n'olur
![]()
kızlar çok kötüyümkimseyle paylaşamadım size geldm bana yardm edin. nişanlım kendi yüzügü satmak istiyo. biz almıştık ona onlarda bana almıştı. altın die takmıyodu. paraya ihtiyacı varmış. gidip neye yatırcak sanki sigaraya ona buna. gerçekden ihtiyaç yok yani. napcam ben çok zoruma gitti. nasıl olurdu böyle saçma bişeyi bana sorar hiçmi degerim yok. o yüzük aşkımızın yüzügüydü. çok kırıldım
çok incindim
öyle böyle degil. lanet ediyorm ona verdigim degere. sattırmadım tabiki ama onun böyle söylemesi bize verdigi degeri gösterir
kaynanama açıp birbir anlatmak istiyorm ama napmalıyım bilmiyorm akıl vern n'olur
![]()
göstermediki yüzünü nişanlanmadan önce çok farklıydı. ben ona naptımda bunları yaşatıyo bananeden bukadar mutsuzum neden çıktı karşıma diyorm bazen
başkaları gibi olmadım olamadım mutlu. helbuki kimseye bi acıda çektirmedm kimn ahını aldım
![]()
sorun takıp takmaması degil. bana görede altın takması iyi degil. biz sadece nişanda takılsın die bide kız tarafı yüzükden kaçtı demesinler die aldık. ama ne olursa olsun onun bunu teklif etmemesi lazm. ozmn dedim sen yarın öbürgün benide satarsın dedm çok sinirlendm ona kızıp kapadı![]()
canım demek istedgmi anlatamıyorm galiba. keşke evlenince böyle bişe teklif etse bukadar sorun yapmazdım ama şimdi yaa daha nişanlıyız onun bizim için degeri fazla olmalı![]()
canım tabi ki satmamalı ama benim nişanlımda satmıştı aynı sennki gibi ihtiyacıda yokken....
bende sinirlendim felan nişan yüzüklerimiz aynı modeldi o satıınca bende gittim bnmkini degiştirdim taşlı felan bişey aldım
ama şuan diyorr ki gel ilk nişan yüzüklerimizi alalım bir dahada degiştirmeyelim.... kafasına dank etti tabi şimdi ben istemiyorum ben böyle memnunum diyorum fitil oluyor
bu erkeklerin beyninde bir sıkıntı var buna inanıyorum![]()
Ya kızlar,aklıma hemen şu geldi ya''Ya çoktan sattıysa?''