• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzügümüzü satacakmış inanamıyorum :(

afedersin canım farkedemedim sen attın zannettim
ben sadece daha sora üzülmeni istemem
bir çırpıda yaşanmışları silmeye karşıyım
insan güveneceği kişiye hayatta kaç kere rastlarki

afedersin canım farkedemedim sen attın zannettim
ben sadece daha sora üzülmeni istemem
bir çırpıda yaşanmışları silmeye karşıyım
insan güveneceği kişiye hayatta kaç kere rastlarki

öyle tabiki haklısın zamana bıraktım canım istiyosa seviyosa gelir. sevmiyosa artık ugraşmak çabalamak istemiyrm.

haklısın zaman herşeyin ilacı derler
çaba harcamak ilişkiyi değerli kılıyor belki yıpratıyor biraz ama emek verilmeyen bi ilişkide ne kadar sağlam olabilirki

Ayrıl cAnım ayrıl hemen ardına bile bakma ne demek yüzüğü satmak, şu an nişanlısınız sana güven sağlaması gerekirken yüzüğü mü satacak bu ne saçmalık hiç bekleme nişanlılık dönemi tanıma dönemi iyiki bu yönlerini sana gösterebildi düşün karar ver hemen....

okadar haklısınızki dicek bişe bulamıyorm. evet bende biliyorm evlenince daha beter olcagını ( gerçi gelecegi ALLah bilir) ama dediginiz gibi aileler araya ggirince işler daha farklı oluyo ayrıldım btti demekle olmmuyo. kırk laf döncek ortada yine kırılcam üzülcem biliyorm :14: nedir bu çektigim napmam lazım bilmiyrm düşünemiyorm artık biliyomusun. okadar agır yük aldımki omuzuma düşünemiyorum:14: keşke diyorm keşke daha fazla tanısaydım sonra nişanlansaydım ama iş işden geçti:14:

İşte iş işten geçmedi, önce bunu idrak etmelisin tkgrck..

Evet zor, evet her yönden zor ama imaknsız değil sonlandırmak.

Ben ayrıl demiyorum, öyle bir çırpıda yapılmaz bu zaten ama evlilikten daha kolay sonlandırılır.

Önce bir düşünmelisin, enine boyuna..
Bugun böyle olan yarın nasıl olur..

Amenna, tabiiki Allah bilir, fakat bizlerin cüzzi iradesi var, görünen bazı konular bizler için işarettir,
dolayısıyla yolumuzu kendimiz seçeriz aklımızla istişare ettiğimiz konuları katarak.

Eksisini, artısını oturup düşüneneksin bu insanın, daha sonra hatrı- aklı sayılır, duygusal yaklaşmayacak bir insanla oturup istişare edeceksin, sonra nişanlınla konuşacaksın.

En sonda kalbine soracaksın, mutmain olmuş mu diye ?

Sonra son kararını vereceksin..

İnan bana, olumsuz karar verirsen bir ay sonra unutuluyor herşey, düşünme bile.

Fakat şimdi bunun sırası değil, önce bu duygusallıktan ve kırgın halinden sıyrılman gerekiyor.

Belli ki yeterince ağlamış ve üzülmüşsün..

Bir kaç gün sonra belkide ne yapman gerektiğini düşüneceksin.

İnşaallah hayırlısı olsun, hayırlısı hangisiyse gönlüne razı eylesin Mevlam..

kızlar çok kötüyüm :14: kimseyle paylaşamadım size geldm bana yardm edin. nişanlım kendi yüzügü satmak istiyo. biz almıştık ona onlarda bana almıştı. altın die takmıyodu. paraya ihtiyacı varmış. gidip neye yatırcak sanki sigaraya ona buna. gerçekden ihtiyaç yok yani. napcam ben çok zoruma gitti. nasıl olurdu böyle saçma bişeyi bana sorar hiçmi degerim yok. o yüzük aşkımızın yüzügüydü. çok kırıldım:14: çok incindim:14: öyle böyle degil. lanet ediyorm ona verdigim degere. sattırmadım tabiki ama onun böyle söylemesi bize verdigi degeri gösterir :14::14::14: kaynanama açıp birbir anlatmak istiyorm ama napmalıyım bilmiyorm akıl vern n'olur:14:

benim esimde altin yuzuk takmiyordu.anlasib gumus yuzuk almisdik.ama ne olursa olsun satmasi cok kotu.kendini uzme canim hersey olucagina varir.:50:

kızlar çok kötüyüm :14: kimseyle paylaşamadım size geldm bana yardm edin. nişanlım kendi yüzügü satmak istiyo. biz almıştık ona onlarda bana almıştı. altın die takmıyodu. paraya ihtiyacı varmış. gidip neye yatırcak sanki sigaraya ona buna. gerçekden ihtiyaç yok yani. napcam ben çok zoruma gitti. nasıl olurdu böyle saçma bişeyi bana sorar hiçmi degerim yok. o yüzük aşkımızın yüzügüydü. çok kırıldım:14: çok incindim:14: öyle böyle degil. lanet ediyorm ona verdigim degere. sattırmadım tabiki ama onun böyle söylemesi bize verdigi degeri gösterir :14::14::14: kaynanama açıp birbir anlatmak istiyorm ama napmalıyım bilmiyorm akıl vern n'olur:14:

cnm özellikle sen bu duruma üzülsen de bir halkanın iki insanı birarada tutamayacagını biliyoruz ve çoğu insan bu sebeple yüzük bile takmıyor protesto ediyor bu durumu yani sevgi , bağlılık insanın için olan birşey bunu insanlara göstermek al bak ben nişanlıyım buda ispatı herkesin hosuna gitmeyebilir mesela bende hoşlanmam bundan :) ama tabiki yüzüğümü satmadım ama paramız kalmasa eşimede bunu söylerim birlikte gideriz satarız hayatın ne gösterceği belli olmaz bizi o altın birleştirmedi onun yokluguda ayırmaz fakat senin durumundaki esas sorun şu adamın ihtiyacı yokken satması yani o kadar paragözse yani cok pahalı birşey olamaz zaten sorun bu, çalışmayı sevmiyor sürekli birşeyleri satalım ondan bundan borç alalım yapıyorsa sorun budur bence, yüzükten çok ilerde aile olunca ve ihtiyaçlar artınca seni neler bekleyecek bunu düşün yoksa ihtiyacı olsa satsın der geçerdin bence eminim seni düşündüren sebepsiz yere gözünü o paraya dikmiş olması, çalışıp o paranın cok daha fazlasını kazanabilirsin diyebilirdin bence açık olmak gerek:) kaynana söylemek iyi bir fikir değil bence, siz çocuk değilsiniz ki kulağını çeksin aa çok ayıp oğlum ver yüzüğünü ben de kalsın mı diyecek, kayınvaliden sana hak verecektir tabiki ama evlenecek olan kaynananla sen değilsinki, eleştirini bence ona direk yap arkadan iş çevirmek bir ilişkide çok yanlış ve güvenini de sarsarsın. o yüzüğü satsaydım parasını yeseydm sonrada kaybettim deseydim dahamı iyiydi der kendince haklı olarak ve sana karşı dürüst de olmaz, onu doğru yola çekeyim derken kendinden uzaklaştırma derim

göstermediki yüzünü nişanlanmadan önce çok farklıydı. ben ona naptımda bunları yaşatıyo bana:14: neden bukadar mutsuzum neden çıktı karşıma diyorm bazen :14: başkaları gibi olmadım olamadım mutlu. helbuki kimseye bi acıda çektirmedm kimn ahını aldım:14:

cnm ilk mesajda sadece yüzük meselesi sorun sanmıstım ama sanırım ilişkinle ilgilide soru işaretleri var fakat bunu ailene ve çevrene anlatamıyorsun, sorunun sanırım bu Türkiye de ne yazıkki bir kanun sanki bu herkes ilk tanıstıgı erkekle evlenecek direk onun namusu olacak halbuki bi etraflarına baksalar senelerce birlikte yaşayan sevgililer aldatılan eşler, kumalar, gayrimeşru çocuklar (çöplere atılıyor bazı garipler) bu kadar pisliğin içinde senin nişandan dönmen yada boşanman namussuzluk yada aile şerefini lekeleyecek birşey oluyor bu dar görüşlü insanlara laf da anlatılmaz ne yazıkki helede aile yakın çevre zaten bunu yapan hangi birine laf anlatacaksın hepsi birbirinin mutsuzlugundan beslenir ama üzülüyormus gibi yapar :) bu sebeple kesinlikle ailen yada çevren kararında etkili olmasın bunu çok rahat söylüyor diyeceksin içinden kendisini rahat tabi onun böyle sorunları yok :) özel mesaj atabilirsem daha detaylı da konusuruz, şunu unutma hayatta sen mutlu değilsen çevrendeki insanlara bir faydan olmaz çocuklarını da eşine de ve bir süre sonra seni sevmediklerini görürsün çünkü kendisine değer vermeyene kimse değer vermez bunu unutma şuan senin başının etini yiyenler evlen aman nişandan dönme diyenler sen ağladığında yanında olmayacaklar baban bile olsa ne yazıkki böyle, evlendin artık ölene kadar çek diyecekler helede işin, gelirin kendine güvenin yoksa zaten bitmiştir mesele. Bu sebeple kendi kararlarını canını çok yakacagını bilsende bu durumun herkesin seni dışlayacagını düşünsende kendi doğrularınla ver annemiz ve babamızla aynı düşünmek onlarla aynı hayatı yaşamak için dünyaya gelmedik ki, yeni bir şeyler katmak için bu dünyaya bir mutluluk ışığı yayabilmek içi,n geldik :) ve biz mutlu olmazsak ne kendimizde ne de bu dünyaya bir faydamız olur, boşu boşuna geçmiş bir yaşam birçoğumuzunki gibi istemesek de böyle yaşamaya zorlanıyoruz :)

sorun takıp takmaması degil. bana görede altın takması iyi degil. biz sadece nişanda takılsın die bide kız tarafı yüzükden kaçtı demesinler die aldık. ama ne olursa olsun onun bunu teklif etmemesi lazm. ozmn dedim sen yarın öbürgün benide satarsın dedm çok sinirlendm ona kızıp kapadı:14:

bende olsam aynını derdim sanırım

ne kadar zor durumda olursa olsun böyle bişeyi teklif etmeye bile utanır insan

hem kayınvalideniz mi demiş sat yüzüğü die

ona ne demeye hakkınız var ki

konuyla ne ilgisi var kayınvalidenizin
:26::26::26:

ben ilk bebeğime hamileyken çok sıkışmıştık
bebekte geldi gelecek doğum yaklaşıyo ve paramız yok
eşimin aldığı maaş evin taksidi borçlar falan bişii kalmıyodu
ben eşime dedim ki yüzüklerimi satıyım
sonra yine alırız neolucak dedim
bana dedi ki

o yüzük ancak öldüğünde cenazen yıkanırken çıkar parmağından
evi satarım yüzüğünü sattırmam

o yüzük sizin aşkınızın bi parçası nişan yüzüğü basit bişey değil ki bu öyle ihtiyacı yokken satacak ? satıpta nolucak bir sigara dahamı önemli ? çok saçma ben olsam böyle birşeyi kesinlikle kabul etmez ve sert bi tepki verirdim .. böyle eşyaların çok büyük bi manevi değeri vardır , her zaman saklanmalı ve korunmalı diye düşünüyorum canım.

canım demek istedgmi anlatamıyorm galiba. keşke evlenince böyle bişe teklif etse bukadar sorun yapmazdım ama şimdi yaa daha nişanlıyız onun bizim için degeri fazla olmalı:31:

Tamam işte anladım ben seni evlenince olsa neysede nişanlı olunca daha bir değişik oluyor tabi
Güvenesin gelmiyor ama abartmışsın dediğim olay 'Evlenince sen benide satarsın' kısmınaydı
Bence ilişkinizde sorunlar var salim kafayla otur düşün kararını iyi ver
Evlenince değişir deme sakın.Kimse değişmiyor inan.Evlilik zaten zor hepten zorlaşır ikiniz içinde

Erkek ve kadınları ayıran yegane özelliklerden biride duygusallıktır.
Bi yüzük sana verdiği değeri göstermez.
Bunda üzülücek bişi yok ki cnm.
Biz kadınlar çok duygusalız ama onlar bizim bakdığımız pencereden bakmadıkları için anlayamazlar bizi.
Senin bukadar üzüldüğünü bilse kim bilir nasıl şaşırır.
Ama biz farklı kimyaya aitiz erkeklerle onlar düz düşünürler biz alttan girer üstten çıkar en olmadık düşüncelere dalar en olmadık sonuçlar çıkarırız..
Senin konunda aynen öyle olmuş :)
Bana kalırsa hayat bu kadar küçük şeylere üzülüp sinirlenip de ıskalanıcak kadar uzun değil.
İnşallah anlatabilmişimdir..:16:

canım tabi ki satmamalı ama benim nişanlımda satmıştı aynı sennki gibi ihtiyacıda yokken....
bende sinirlendim felan nişan yüzüklerimiz aynı modeldi o satıınca bende gittim bnmkini degiştirdim taşlı felan bişey aldım

ama şuan diyorr ki gel ilk nişan yüzüklerimizi alalım bir dahada degiştirmeyelim.... kafasına dank etti tabi şimdi ben istemiyorum ben böyle memnunum diyorum fitil oluyor

bu erkeklerin beyninde bir sıkıntı var buna inanıyorum:19:

arkadasın yaptıgının aynısı yap hiç hosuma gitmemişti zaten de ya da değiştirme ama öyle göster bir haftalıgına bakalım empati kurabiliyor mu :)

canım, benim sözlüm de yüzük konusunda benim kadar hassas değil, ama takamayacak olmasından dolayı.. işi yüzük takmaya elverişli değil.. ama bu satma olayı gerçekten biz kızlar için yaralayıcı olabiliyor.. manevi olarak zarar gördüğünü açık açık konuştun mu nişanlınla ?

ona gümüş alsaydınız hem takardı hem de satamazdı :)
evlililk ve nişan yüzüklerini erkeklere neden altın alırlar anlamam zaten. erkeğe ipek altın gibi aşırı süs yakışmaz bile.

Back
X