ona gümüş alsaydınız hem takardı hem de satamazdı :)
evlililk ve nişan yüzüklerini erkeklere neden altın alırlar anlamam zaten. erkeğe ipek altın gibi aşırı süs yakışmaz bile.
Zaten bu ikisi erkeklere haram..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ona gümüş alsaydınız hem takardı hem de satamazdı :)
evlililk ve nişan yüzüklerini erkeklere neden altın alırlar anlamam zaten. erkeğe ipek altın gibi aşırı süs yakışmaz bile.
benim eşimde nişanlıyken satmıştı ama aynısının gümüşünü yaptırdı. parasını da ne yaptı hiç hatırlamıyorum şuanda . ama ben problem etmedim çünkü sevgi saygıyı şahsiyetime gösterir her zaman. eşyaya pek önem vermemde. ona aldığım birkaç şeyi de beğenmeyip adabınca söyleyip değiştirdiğimiz olmuştur. kırılmam da.
İşte iş işten geçmedi, önce bunu idrak etmelisin tkgrck..
Evet zor, evet her yönden zor ama imaknsız değil sonlandırmak.
Ben ayrıl demiyorum, öyle bir çırpıda yapılmaz bu zaten ama evlilikten daha kolay sonlandırılır.
Önce bir düşünmelisin, enine boyuna..
Bugun böyle olan yarın nasıl olur..
Amenna, tabiiki Allah bilir, fakat bizlerin cüzzi iradesi var, görünen bazı konular bizler için işarettir,
dolayısıyla yolumuzu kendimiz seçeriz aklımızla istişare ettiğimiz konuları katarak.
Eksisini, artısını oturup düşüneneksin bu insanın, daha sonra hatrı- aklı sayılır, duygusal yaklaşmayacak bir insanla oturup istişare edeceksin, sonra nişanlınla konuşacaksın.
En sonda kalbine soracaksın, mutmain olmuş mu diye ?
Sonra son kararını vereceksin..
İnan bana, olumsuz karar verirsen bir ay sonra unutuluyor herşey, düşünme bile.
Fakat şimdi bunun sırası değil, önce bu duygusallıktan ve kırgın halinden sıyrılman gerekiyor.
Belli ki yeterince ağlamış ve üzülmüşsün..
Bir kaç gün sonra belkide ne yapman gerektiğini düşüneceksin.
İnşaallah hayırlısı olsun, hayırlısı hangisiyse gönlüne razı eylesin Mevlam..
bende olsam aynını derdim sanırım
ne kadar zor durumda olursa olsun böyle bişeyi teklif etmeye bile utanır insan
hem kayınvalideniz mi demiş sat yüzüğü die
ona ne demeye hakkınız var ki
konuyla ne ilgisi var kayınvalidenizin
:26::26::26:
ben ilk bebeğime hamileyken çok sıkışmıştık
bebekte geldi gelecek doğum yaklaşıyo ve paramız yok
eşimin aldığı maaş evin taksidi borçlar falan bişii kalmıyodu
ben eşime dedim ki yüzüklerimi satıyım
sonra yine alırız neolucak dedim
bana dedi ki
o yüzük ancak öldüğünde cenazen yıkanırken çıkar parmağından
evi satarım yüzüğünü sattırmam
kızlar dün gece aradı burda sizin söylediklerinizi benm söylediklerimi birbir sıraladım ona. Bana yanlış yaptıgını benm bukadar düşkün oldugumu bilse böyle bişe yapmıcagını söyledi. Ama deger vermedignden yaptına eminim deger verse yapmazdı. çok kırıldıgımı söyledim.gerçektende ona artık nasıl yaklaşırım bilmiyorm çok yıprattı bu olay...
cnm ilk mesajda sadece yüzük meselesi sorun sanmıstım ama sanırım ilişkinle ilgilide soru işaretleri var fakat bunu ailene ve çevrene anlatamıyorsun, sorunun sanırım bu Türkiye de ne yazıkki bir kanun sanki bu herkes ilk tanıstıgı erkekle evlenecek direk onun namusu olacak halbuki bi etraflarına baksalar senelerce birlikte yaşayan sevgililer aldatılan eşler, kumalar, gayrimeşru çocuklar (çöplere atılıyor bazı garipler) bu kadar pisliğin içinde senin nişandan dönmen yada boşanman namussuzluk yada aile şerefini lekeleyecek birşey oluyor bu dar görüşlü insanlara laf da anlatılmaz ne yazıkki helede aile yakın çevre zaten bunu yapan hangi birine laf anlatacaksın hepsi birbirinin mutsuzlugundan beslenir ama üzülüyormus gibi yapar :) bu sebeple kesinlikle ailen yada çevren kararında etkili olmasın bunu çok rahat söylüyor diyeceksin içinden kendisini rahat tabi onun böyle sorunları yok :) özel mesaj atabilirsem daha detaylı da konusuruz, şunu unutma hayatta sen mutlu değilsen çevrendeki insanlara bir faydan olmaz çocuklarını da eşine de ve bir süre sonra seni sevmediklerini görürsün çünkü kendisine değer vermeyene kimse değer vermez bunu unutma şuan senin başının etini yiyenler evlen aman nişandan dönme diyenler sen ağladığında yanında olmayacaklar baban bile olsa ne yazıkki böyle, evlendin artık ölene kadar çek diyecekler helede işin, gelirin kendine güvenin yoksa zaten bitmiştir mesele. Bu sebeple kendi kararlarını canını çok yakacagını bilsende bu durumun herkesin seni dışlayacagını düşünsende kendi doğrularınla ver annemiz ve babamızla aynı düşünmek onlarla aynı hayatı yaşamak için dünyaya gelmedik ki, yeni bir şeyler katmak için bu dünyaya bir mutluluk ışığı yayabilmek içi,n geldik :) ve biz mutlu olmazsak ne kendimizde ne de bu dünyaya bir faydamız olur, boşu boşuna geçmiş bir yaşam birçoğumuzunki gibi istemesek de böyle yaşamaya zorlanıyoruz :)