yüzük meselesi.

bence sen biraz fazla üstüne düşmüssün ve buda erkek arkadaşını bunaltmış. bıraz rahat bıraksan adamı iyi edersin tatlım, yoksa allah korusun kaçar maçar :)

seni anliyorum tatlim.. cunku kendimi bir an senin yerine koyunca... nekadarda korkunc dedim! sana belki deyersiz oldugunu hisediyor belkide hayal kirikligi...
her fiyatda yuzuk var canim ya.... pazara gitse cebindeki demir parayla bile bulur...
yuzugu senden gidip kendi kendine gelin guvey olmani istemezsi, benimde cok tuafima gitti! acaba parmaginda yuzuk gorup uzaklasir erkekler diyemi dusunmus? oyle olsa diyelim... ozaman kendisi neden bir yuzuk takmiyor..
kac yildir berabersiniz? bence hic sacmalamiyorsun... seni oyalamazsina haki yok! eyer ciddi dusunuyorsa seninle ozaman ortaokul cocuklari gibi sana git kendine yuzuk al demezsin... nekadar itici bir sey! keske hic almasaymissin canim ya!
bence sen o yamuttugun yuzugu bir zarfa koy ve ona postala...

cok garip.. hic anlamadim bu isden..

canım takıyo o da.3 yıldır beraberiz.evet kesnlikle mllete göstermelik olsun diye takmamı istiyor
okuyor musnuz ikiniz de?
evet canım.

bunun parayla pekte alakası yok.artık her yerde yüzükler var illa altın gümüş olmasına gerek yok.yol üstünde bi takıcıya girersiniz 5 10 liraya 2 yüzük alırsınız tamam.önemli olan niyettir burda.ve kesinliklede haklısın sinirinde.kendi söylüyo parmağın boş kalmasın diye sen gidip kendin alıyosun yüzüğünü oldu canım.

canım takıyo o da.3 yıldır beraberiz.evet kesnlikle mllete göstermelik olsun diye takmamı istiyor

evet canım.

evcilik oyunundan sikildigini soyle ve bundan sonra o kendin alip, kendin takdigin yuzukleri takmayacagini soyle. sanki seni kenarda tutuyor... hem kiskaniyor biri seni kapar diye hemde bir sey yapmak istemiyor...
madem beni kaptirmak istemiyorsun ozaman kendi yuzugunu kendin ERKEK gibi takarsin de!

ya varya biz cok kucukken 13 yasinda fallan sevgilimiz tabiki yok!, ama icimizden sevdigimiz olurdu elbet.. bizde kendi yuzugumuzu kendimiz alirdik.. buda tam oyle bir sacmalik olmus..

canim bence hic gerek yok oyle daha nisanlanmadan evlenmeden sahte yuzukler takmaya -ki zaten yuzugu de sana al diyen biri var karsinda- ayrica bir erkek yuzugune bakip da ben buna asilmayayim bu nisanli/evli de demez.

bosver alma takma yuzuk muzuk, zamani gelsin okulunu bitirsin adam gibi sana evlenme teklifini edecegi zaman alsin yuzugunu ciksin karsina adam gibi diz cokup teklifini etsin sen de o yuzugu tak. simdi hiiiiic takma yuzuk muzuk.

bende böyle düşünüyorum kırgınım çok o yüzden
evet takmıycam kendi alıp gelirse alır takarım.gidip kendime yüzük alıp üzemicem kendimi tekrar tekrar

valla sağol canım aynen böyle dicem etkili olucak gayet.

Bazen bazı konular uzadıkça uzar çiftlerin arasında.

Bu hepimizde olmuştur. Art niyetle yaptığını düşünmüyorum. Size yüzük al demesi gereksiz olmuş.

Sizinde kabul edip almanız. ''Buraya gelince beraber alalım'' deseydiniz konu orada kapanırdı.

Üzmeyin kendinizi.. Bir kaç zaman susun birşey demeyin, gönlünüzü alacaktır mutlaka.

Eğer iletişim problemleriniz yoksa, büyük sorunlarınız yoksa inanın şuan anlatığınız sadece tatlı bir sürtüşme.

Çok anlam yüklenmeyecek bir durum.. Yani aklınıza olumsuz şeyler getirmeyin.

Bu söylediğinizi söylese aralarında uçurumlar açılır..

Bu kadar ağır konuşacak bir mevzu değil ki..Yanlış anlaşılma, düşüncesizlik olmuş hepsi bu.

teşekkür ederim yorumun için.evet aslında mükemmel bir ilişkimiz var herşey bu kdr güzelken bu kadar uyum varken,bu kadar anlaşıyorken bu çok içime oturdu.çok önem verdiğim bir konu.ben açmayacağım konuyu zaten ama yüzüğü görmeyince o sorucak sertmi davransam biraz yoksa az daha yumuşakmı nasıl cevap versem bilemedim

Tabiiki yumuşak ve kırgın davranın.

Görmesini beklemeyin bir mail ya da mesaj atın.

''Eğer yüzüğü bir sembol bir bağ olarak görüyorsan buna anlam yüklemek için senin alıp parmağıma takman lazım.Yok eğer sadece başkalarına göstermelik olarak alıp takmamı istiyorsan buna kırılırım.. Senin isteğini kırmam, alıp takarım çok sorun değil senin için bunu yapmam ama içimde kalır hep bu durum. ''

Buna benzer bir anlatım seçip söylerseniz anlayacaktır sizi..

Bu kadar iyiyken herşey böyle tatlı bir sürtüşme yüzünden kırmayın birbirinizi..

Tatlı dille sizi anlayacaktır..

aslında bunu mesajla filan anlatmak istemiyorum artık üstüne gidiyor gibi çünkü bu mesleyi kendiliğimden açmam bile beni üzüyo kırıyo

aslında bunu mesajla filan anlatmak istemiyorum artık üstüne gidiyor gibi çünkü bu mesleyi kendiliğimden açmam bile beni üzüyo kırıyo

O zaman uygun bir zamanda tatlı dille anlatın bence.

İnşaallah çözülür.

Bana göre en mantıklısı, o kendin aldığın yüzüğünü çıkarman ve sana gerçek bir yüzük gelene kadar takmaman. Çünkü muhtemelen o senin kadar anlam yüklememiş yüzüğe sadece başkaları yanlış anlamasın diye takmanı istemiş, sen bu teklife biraz daha büyük anlamlar yüklemişsin gibi geldi bana. Boşver oluruna bırak, zaten bence sevgililik dönemi bütün o nişanlılık, sözlülük vs. dönemlerinden daha keyifli bir dönem, işleri durup dururken ciddileştirip bozma hiç. Bekle, birgün gerçekten gündeminize evlilik gireceği zaman o yüzük muhtemelen tektaş olarak gelicektir zaten sana :)

Bence biraz abartmışsin kendi kendini üzdüğüne değmez

Madem parmağında bir yüzük olsun istiyordu erkek arkadasın gidip alacaktı

Ben evlendiğimde alyansim yoktu esim gidip begendigin bir tanesini al dedi... Yok artik dedim ben gidip begendigimi alacaksam bunun adi evlilik yuzugu olmayacak ki ve almadim...annem kızım ele gune karsı ayıp dedi

Yine almadım baktı ki esim benim yüzük filan almaya niyetim yok gidip kendisi aldı

Ne parmağımın ölçüsü vardı elinde ne taktiğim yüzüğün numarası ama tam parmağıma oldu

Demek ki isteyince alabiliyorlarmis hatta tam ölçüyü de tutturuyorlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…