yok cnm valla bir kere söledim çok zoruma gitti oda o yzden.düşüncesiz bu erkeklerbence sen biraz fazla üstüne düşmüssün ve buda erkek arkadaşını bunaltmış. bıraz rahat bıraksan adamı iyi edersin tatlım, yoksa allah korusun kaçar maçar :)
erkek arkadaşım geçen yıl başka bir şehirdeydi.Benim olduğum yere geldiğinde bana kendine bir yüzük al parmağın boş durmasın dedi.bende geldiğinde kendi alacak şimdi içi rahat etsin diye böyle diyor diye düşündüm.neyse aldım ben yüzüğü oda almış filan.buraya geldi.biz ayrıldık bir süre görüşmedik.yüzüğü attım tbi ben.sonra barıştık ve beraber yzk bakmaya gittik.o an yanımızda para yoktu almadık.sonra para oldu.gidelim alalım dedim.beni umursamadı.gene bn kndm aldm kndmene kadar saçma bir durum anlatınca daha iyi anlıyorum şu an.neyse bn elime göre bir yzk bulamadım kaşındırdı sıktı filan.değiştirdim bir kaç kez.Kendim! sonra artık patladım.bir kadının kendine yzk alması kdr saçma birşey varmı diye.ya o bana alır başta sonra ben zevkime göre alırım o başka.adam almıyo ben kendi kendime gelin güvey oluyorum neyse haklısın falan dedi baya üzüldü bu duruma.birkaç ay geçti gene yok birşey ortada.parası yokmu deseniz zaten istediğim altın filan değil gmş yada çelik bilemiyorum madeni önemli değil önmli olan onun alması.parasıda var bazen olmuyor ama olduğunda tatile bile gittik.en azından yıldönümünde bekliyordum ama yine yok.bugnde çok snrliydim.yzk masanın üstünde duruyordu.aldım hırsımı yzktn çıkardım yamultum ikiye katladım.söyledim bunu ona.hiç alırım falan demek yok yorum bile yapmadı o konuda.şu an parası yok biliyorum ama deseki bir daha ki ay beraber gidip alalım filan üzülme.oda yok.pahalı birşey istemediğimi biliyo.gidip 1 2 liraya plastik alsa bnm için en değerlisidir.çok kırgınım.içime çok dert oldu. meraklısı değilim yüzüğün filan ama takmak istiyo hemde ortada birşey yok saçmalıyormuyum sizce?
canım takıyo o da.3 yıldır beraberiz.evet kesnlikle mllete göstermelik olsun diye takmamı istiyorseni anliyorum tatlim.. cunku kendimi bir an senin yerine koyunca... nekadarda korkunc dedim! sana belki deyersiz oldugunu hisediyor belkide hayal kirikligi...
her fiyatda yuzuk var canim ya.... pazara gitse cebindeki demir parayla bile bulur...
yuzugu senden gidip kendi kendine gelin guvey olmani istemezsi, benimde cok tuafima gitti! acaba parmaginda yuzuk gorup uzaklasir erkekler diyemi dusunmus? oyle olsa diyelim... ozaman kendisi neden bir yuzuk takmiyor..
kac yildir berabersiniz? bence hic sacmalamiyorsun... seni oyalamazsina haki yok! eyer ciddi dusunuyorsa seninle ozaman ortaokul cocuklari gibi sana git kendine yuzuk al demezsin... nekadar itici bir sey! keske hic almasaymissin canim ya!
bence sen o yamuttugun yuzugu bir zarfa koy ve ona postala...
cok garip.. hic anlamadim bu isden..
evet canım.okuyor musnuz ikiniz de?
canım takıyo o da.3 yıldır beraberiz.evet kesnlikle mllete göstermelik olsun diye takmamı istiyor
evet canım.
bende böyle düşünüyorum kırgınım çok o yüzdenbunun parayla pekte alakası yok.artık her yerde yüzükler var illa altın gümüş olmasına gerek yok.yol üstünde bi takıcıya girersiniz 5 10 liraya 2 yüzük alırsınız tamam.önemli olan niyettir burda.ve kesinliklede haklısın sinirinde.kendi söylüyo parmağın boş kalmasın diye sen gidip kendin alıyosun yüzüğünü oldu canım.
evet takmıycam kendi alıp gelirse alır takarım.gidip kendime yüzük alıp üzemicem kendimi tekrar tekrarcanim bence hic gerek yok oyle daha nisanlanmadan evlenmeden sahte yuzukler takmaya -ki zaten yuzugu de sana al diyen biri var karsinda- ayrica bir erkek yuzugune bakip da ben buna asilmayayim bu nisanli/evli de demez.
bosver alma takma yuzuk muzuk, zamani gelsin okulunu bitirsin adam gibi sana evlenme teklifini edecegi zaman alsin yuzugunu ciksin karsina adam gibi diz cokup teklifini etsin sen de o yuzugu tak. simdi hiiiiic takma yuzuk muzuk.
evcilik oyunundan sikildigini soyle ve bundan sonra o kendin alip, kendin takdigin yuzukleri takmayacagini soyle. sanki seni kenarda tutuyor... hem kiskaniyor biri seni kapar diye hemde bir sey yapmak istemiyor...
madem beni kaptirmak istemiyorsun ozaman kendi yuzugunu kendin ERKEK gibi takarsin de!
ya varya biz cok kucukken 13 yasinda fallan sevgilimiz tabiki yok!, ama icimizden sevdigimiz olurdu elbet.. bizde kendi yuzugumuzu kendimiz alirdik.. buda tam oyle bir sacmalik olmus..
evcilik oyunundan sikildigini soyle ve bundan sonra o kendin alip, kendin takdigin yuzukleri takmayacagini soyle. sanki seni kenarda tutuyor... hem kiskaniyor biri seni kapar diye hemde bir sey yapmak istemiyor...
madem beni kaptirmak istemiyorsun ozaman kendi yuzugunu kendin ERKEK gibi takarsin de!
ya varya biz cok kucukken 13 yasinda fallan sevgilimiz tabiki yok!, ama icimizden sevdigimiz olurdu elbet.. bizde kendi yuzugumuzu kendimiz alirdik.. buda tam oyle bir sacmalik olmus..
teşekkür ederim yorumun için.evet aslında mükemmel bir ilişkimiz varBazen bazı konular uzadıkça uzar çiftlerin arasında.
Bu hepimizde olmuştur. Art niyetle yaptığını düşünmüyorum. Size yüzük al demesi gereksiz olmuş.
Sizinde kabul edip almanız. ''Buraya gelince beraber alalım'' deseydiniz konu orada kapanırdı.
Üzmeyin kendinizi.. Bir kaç zaman susun birşey demeyin, gönlünüzü alacaktır mutlaka.
Eğer iletişim problemleriniz yoksa, büyük sorunlarınız yoksa inanın şuan anlatığınız sadece tatlı bir sürtüşme.
Çok anlam yüklenmeyecek bir durum.. Yani aklınıza olumsuz şeyler getirmeyin.
teşekkür ederim yorumun için.evet aslında mükemmel bir ilişkimiz varherşey bu kdr güzelken bu kadar uyum varken,bu kadar anlaşıyorken bu çok içime oturdu.çok önem verdiğim bir konu.ben açmayacağım konuyu zaten ama yüzüğü görmeyince o sorucak sertmi davransam biraz yoksa az daha yumuşakmı nasıl cevap versem bilemedim
aslında bunu mesajla filan anlatmak istemiyorum artık üstüne gidiyor gibiTabiiki yumuşak ve kırgın davranın.
Görmesini beklemeyin bir mail ya da mesaj atın.
''Eğer yüzüğü bir sembol bir bağ olarak görüyorsan buna anlam yüklemek için senin alıp parmağıma takman lazım.Yok eğer sadece başkalarına göstermelik olarak alıp takmamı istiyorsan buna kırılırım.. Senin isteğini kırmam, alıp takarım çok sorun değil senin için bunu yapmam ama içimde kalır hep bu durum. ''
Buna benzer bir anlatım seçip söylerseniz anlayacaktır sizi..
Bu kadar iyiyken herşey böyle tatlı bir sürtüşme yüzünden kırmayın birbirinizi..
Tatlı dille sizi anlayacaktır..
aslında bunu mesajla filan anlatmak istemiyorum artık üstüne gidiyor gibiçünkü bu mesleyi kendiliğimden açmam bile beni üzüyo kırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?