• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzük sorunsalı

dengelidengesiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
33
19
88
İstanbul
merhaba ben uzun süredir sizi takip ediyorum bir sorunum var çok git-gel yaşadım en sonunda size yazmaya karar verdim.bazılarınız derdin bu mu diyebilir belki haklısınız ama danışmak istedim.21 yaşındayım ve nişanlıyım.nişan yüzüklerimizin yarısı sarı yarısı beyaz,iki renk yani.nişanlım da altın erkeğe haram diye gümüş kaplatmak istedi,ben de araştırdım doğru olduğunu düşündüm yap tabi dedim.dün yaptırmış,ama yüzüğün rengi gitmiş,tamamen beyaz.şimdi iki ayrı yüzük gibi duruyo.ben buna biraz bozuldum ve benimkinin sarı olan kısmını da beyaza mı boyatsak dedim ama kavga çıktı,çok gereksizmiş boşuna mesele yapıyomuşum şart değilmiş.
sizce de öyle mi,gerçekten çok üzülüyorum,saçmalıyorsam da en azından bir kadın gözüyle bir şeyler söyleyin lütfen... :26:

yüzüğü nasıl değiştirmişler anlamadım. bence hiç yüzüğe dokunmayacaktı gidip bir tane gümüş yüzük alacaktı. sen neden değiştiriyorsun ki. boşver parmağınızda yüzük var yeter ne farkeder değişik olmuş olmamış.

merhaba ben uzun süredir sizi takip ediyorum bir sorunum var çok git-gel yaşadım en sonunda size yazmaya karar verdim.bazılarınız derdin bu mu diyebilir belki haklısınız ama danışmak istedim.21 yaşındayım ve nişanlıyım.nişan yüzüklerimizin yarısı sarı yarısı beyaz,iki renk yani.nişanlım da altın erkeğe haram diye gümüş kaplatmak istedi,ben de araştırdım doğru olduğunu düşündüm yap tabi dedim.dün yaptırmış,ama yüzüğün rengi gitmiş,tamamen beyaz.şimdi iki ayrı yüzük gibi duruyo.ben buna biraz bozuldum ve benimkinin sarı olan kısmını da beyaza mı boyatsak dedim ama kavga çıktı,çok gereksizmiş boşuna mesele yapıyomuşum şart değilmiş.
sizce de öyle mi,gerçekten çok üzülüyorum,saçmalıyorsam da en azından bir kadın gözüyle bir şeyler söyleyin lütfen... :26:

Bence de takılma böyle şeylere , gönüller bir daha ne olsun... :31:

yüzüğü nasıl değiştirmişler anlamadım. bence hiç yüzüğe dokunmayacaktı gidip bir tane gümüş yüzük alacaktı. sen neden değiştiriyorsun ki. boşver parmağınızda yüzük var yeter ne farkeder değişik olmuş olmamış.

yüzüğü değiştirmemiş sadece gümüşle kaplamışlar.desen model aynı kalmış ama renk gitmiş tabi,gümüş rengi olmuş.oysa yarısı sarı altındı.ben de benimkinin diğer yarısını da beyaz altın boyatalım aynı olsun dedim.benimki sarılı kaldı onun gümüş rengi.ama kavga çıktı :25:

Bence sorun değil aynı görünmesi gerekmez ki...
Yani o mantıkla bakarsan benim yüzüğüm çok klasik sanki aynı yüzüğü takan herkesle evli gibi duruyorum:)

farklı olsun canım ne olucak ki benim nişanlımda altın takmam diyor,bizde onunkini gümüş rengi alacağız benimki altın rengi olucak ben altın rengini daha çok seviyorum bence bunda sorun yapıcak bir şey yok :34: kalpleriniz bir olduktan sonra varsın yüzükleriniz farklı olsun :)

Bence hiç saçma değil! Bi kere bu güzel heyecanları yaşıyorsun tabiikide takıcaksın! -.- bence istediğini yaptır..

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

yüzüğü değiştirmemiş sadece gümüşle kaplamışlar.desen model aynı kalmış ama renk gitmiş tabi,gümüş rengi olmuş.oysa yarısı sarı altındı.ben de benimkinin diğer yarısını da beyaz altın boyatalım aynı olsun dedim.benimki sarılı kaldı onun gümüş rengi.ama kavga çıktı :25:

Yani sarı altın haram diye kaplatmış ama yüzüğün sarı altın olmadiği anlamına gelmezki bu. Sadece dış görünüşten sarı değil artık benmi yanlış biliyorum keşke hiç onlara dokunmadan yenisini alsaymış

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim kızlar.kalbini kırmak da istemedim ama böyle bir sürtüşme oldu işte.en baştan akıl etsem beyaz altın alırdım gümüş rengine dönünce farketmezdi.haram olmasın derken yüzüğün rengi gitti şimdi farklı gibi duruyo :19: içinde adım duruyo mu yoksa gitti mi diye sormaya korkuyorum onu bile bilmiyorum yani..

gümüş kaplanmışta olsa hala altın yüzük takıyor demektir niye böyle bişey yaptırdıki zaten.. saçma olmuş.. gümüş yerine gidip çelik yüzük bakın gümüş kararır çelik yüzüğe hiç bişey olmuyor.. benim nişanlımda takmadı altın yüzüğünü gidip çelik yüzük almış kendine söylemese farkına varmazdım aynı altınlı gümüşlü renkte hatta asıl yüzüğünden daha güzel ve daha çok uyuyor benim yüzğüme :52: hemde çok ucuz 25 liraya almış :27:

sorduk alındıysa tek yolu gümüşle kaplatmaktır dediler öyle yaptık.off sorun oldu işte,haramdır dedik bi işe kalktık ama bilemiyorum içim de rahat değil açıkçası..

Biz de bu saatten sonra evlenel de yuzuk takmasak da olur modundayiz dert edilecek seyler mi bunlar allah askina, cok dertsiz kalmissiniz herhalde buyutmeyin allah baska dert vermesin

Biz de bu saatten sonra evlenel de yuzuk takmasak da olur modundayiz dert edilecek seyler mi bunlar allah askina, cok dertsiz kalmissiniz herhalde buyutmeyin allah baska dert vermesin

doğru söylüyosunuz aslında,en başta da söyledim zaten büyük derdi olan arkadaşlar topa tutar diye korktum :34: olsun da nası olursa olsun haklısınız,teşekkürler

Bnm esim de yuzugunu degistirmek zorunda kaldi bi sebepten aynisini bulamadik farkli model aldik..ama bn kendiminkini degistirmedim bzm alyaslar bayaa farkli yani dert degil bence

Bizim alyanslarimiz da cok farkli ne olacakki, dert etme, Kimse kimsenin yuzugunu incelemiyor. Hatta benim altin ve gumus Iki tane var, kiyafetime saatime gore degisik takiyorum. Esimse gumus seviyor ve takiyor :D Tek derdiniz bu olsun ins :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Gümüş kaplatınca altın takmamış mı oldu sanki, yine altın takıyor sadece görünüşü gümüş. Geleceğe dair umudum iyice tükeniyor..

Kardes kusura bakmada haramsa yine haram.yuzuk ayni yuzuk niye kendinizi disini gumusle kaplatarak kandiriyosunuzki.gumus yuzuk aliverin bari

Nişanlının kafası çok güzelmiş. Gümüş kaplatınca içte kalan altına ne oluyor? Mesele sadece gözükense buna gerek bile yoktu.
Ayrıca kadın ve erkek yüzükleri daha çok farklı oluyor. Kadın yüzüğü taşlı veya farklı renkte olabiliyor. Keşke en baştan altın takmam deseymiş de ona göre alsaymışsınız ama olan olmuş çok kafa yormamak lazım.

ee madem böyle düşünüyordu en başta nıye o şekilde aldınız ki? dert edecek bir şey yok ortada :) çok dert edıyorsan yenılerını alın

Back
X