.. bi de eski sevgililerinde de takmış onun için ilk değil ama benim için ilk, :s
bi yüzük fazla gelirken şimdi iki yüzük takıyorum :)) kendimi engelleyemiyorum sanki ya
evlilik teklifi olmadan takması evet tuhaf bence de, bir şey sormick mısın dedim ama anlamadı heralde :s ama evlenme teklifi olmadan evlenmem ona da dicem zaten
aman yarebbim ??? eski sevgılılerinde de taktırmış yüzük,
demek bu adamla söz möz yapılmaz ben bunu bilirim . bırak nr yurtdısına gidiyorsa gitsin.lmaz:
şimdi şehir dışına gitmesi gerekiyodu gitti yine ayrı düştük yine kavga ettik ne zaman ayrılsak kavga ediyoruz ya... kendi işlerine kapılıyo beni unutuyo telefonuna saatlerce bakmıyo! ama bana karsı hiç hatasını kabul etmiyo hep kendi haklıymış gibi küsüyo naz yapıyo çok sinirlendim özür bekliyorum artık ben de konusmuyorum artık bu gidişle biter... gelince zaten yüzükleri geri vermeyi düşünüyorum, strese sokuyo beni yüzük takmak dicem, kendimi evlenmiş falan gibi hissediyorum dışarda yüzüklü falan dolaşınca ya. eğer biterse direk veririm zaten yüzükleri bişe dememe gerek kalmaz...
çok karıştı kafanız belki ama benim de o kadar karışık ki kafam( bi an onun en iyi kişi oldugunu düşünüyorum başka bi an bissürü hatasını görüyorum anlaşamayız diyorum offf... çok sevdiğini söylüyo ama ben artık laf oldugunu dusunuyorum hem sevdiğini çok söylüyosa gerçek deildir diye okumuştum, gerçekten seven o kadar çok söyleyemezmiş ne kadar doğru bilmem...
hiç telefonuna bakmıyo diye o kdr sinirlendim ki mesajlar attım sonra ağladığımı da söylemiştim hiç bişe yazmamış!! hala trip yapıyo!!
napmalıyım sizce? yani bi kere taktım yüzükleri ve benim de çok sinirimi bozuyor önceki sevgililerine de hemen takmış olması. "ben çıkmış olmak için çıkmam, ciddi düşünürüm" demişti o yüzden takmak istiyormuş, almadan önce sormuştu takar mısın diye takarım demiştim kabul etmeyedebilirdim aslında ama kabul ettim :s tek taş aldı bi de bana, "o yüzükleri diğerleriyle de takmıştım ama bu yüzüğü ilk defa sana alıyorum" dedi. diğerlerine aşık olmadığını, bana aşık olduğunu söylüyor...
napmalıyım sizce? yani bi kere taktım yüzükleri ve benim de çok sinirimi bozuyor önceki sevgililerine de hemen takmış olması. "ben çıkmış olmak için çıkmam, ciddi düşünürüm" demişti o yüzden takmak istiyormuş, almadan önce sormuştu takar mısın diye takarım demiştim kabul etmeyedebilirdim aslında ama kabul ettim :s tek taş aldı bi de bana, "o yüzükleri diğerleriyle de takmıştım ama bu yüzüğü ilk defa sana alıyorum" dedi. diğerlerine aşık olmadığını, bana aşık olduğunu söylüyor...
bunu diğerlerine de söylemiş midir dersindelikafadulden
her çıktığı ile ciddi düşünüyor her çıktığı insana pat yüzük veriyor. yüzük durumlarını pek önemsemiyor kanımca.
madem ciddi düşünüyo istemeye ne zaman gelmeyi düşünüyor
lafta bir ciddilik olmasınCADIARZU
resmiyet olmadıktan sonra yüzüğü takmanın artık saçma geldiğini ona söyle direk.
diğerlerine tek taş almamış,diğerlerine aşık değilmiş, diğerleri diğerleri diğerleri....delikafadulden
kavga etmiştik, bugun özür diledi barıştık ama geldiğinde ona yüzükleri vereceğimi söyledim o şartla barıştım. kabul etti.öncekilerle de takmış olmanı sindiremiyorum dedim.
geçer diyorum ama yok gittikçe daha da kötü hissettiriyor öncekilerle de takmış olması, evlenmeye kız arar gibi her bulduguna yuzuk takmış... bi de aynı şeyleri onlara da söylemediğini nerden bilicem??
zaten ta ilişkinin başında bana önceden hiç çıktığı olmadığını söylemişti, bu yalanı da aklıma geliyo, off
hiç çıktığı olmamış, sevgilisi olmamış, onlar sözlüleri veya nişanlıları idisempatiksalakcinni
bu adamın hiç arkadaşlarını tanıyor musun? güvenilir biri değilse hiç vakit kaybetme bencezemuszemus burdan pek güvenilir durmuyorkafamçokkarıştı
bi tane cok yakın arkadası var ama hala tanıstırmadı, tamam tanıstırıcam diyo sonra erteliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?