- 24 Mart 2018
- 633
- 488
- 33
- 32
- Konu Sahibi Anlatacakseylervar
-
çevremdekiler çok garip karşılıyor neden takmıyosunuz falan diye
Yani bir art niyet arıyorlar sanki aranız mı kötü falan gibiAhanda cevap metinde gizli
Hee, yüzük takmıyorsam bilin ki evde kıyamet kopuyor takarsam her gün balayı deyip geçinYani bir art niyet arıyorlar sanki aranız mı kötü falan gibi
Eşim bir kaç sene önce kaybetti, bir daha da almadık. Zaten takası yokmuş, bahanesi oldu.Arkadaşlar sorum çok kısa alyans ve tektaşım var eşimin de altın kullanmak istemem dediği için alyansını gümüşle değiştirdik ve yüzüğü var ama biz ilk bir kaç aydan sonra hiç yüzük kullanmıyoruz ikimizde ve özellikle değil kendiliğinden gelişti kilo alıp verdim Doğumda filan değişeyim dedim şu an oluyor parmağıma ama sevmiyorum takmayı eşim de sevmiyor , bu durum çok mu garip herkes takıyor mu yüzüğünü çevremdekiler çok garip karşılıyor neden takmıyosunuz falan diye
Arkadaşlar sorum çok kısa alyans ve tektaşım var eşimin de altın kullanmak istemem dediği için alyansını gümüşle değiştirdik ve yüzüğü var ama biz ilk bir kaç aydan sonra hiç yüzük kullanmıyoruz ikimizde ve özellikle değil kendiliğinden gelişti kilo alıp verdim Doğumda filan değişeyim dedim şu an oluyor parmağıma ama sevmiyorum takmayı eşim de sevmiyor , bu durum çok mu garip herkes takıyor mu yüzüğünü çevremdekiler çok garip karşılıyor neden takmıyosunuz falan diye
Tercih meselesi. Doğum nedeniyle bende şuan takamıyorum. Ama aksesuar olarak takmak isterdim hoşuma gidiyo. Normalde de hiç çıkarttığımız yoktur.Arkadaşlar sorum çok kısa alyans ve tektaşım var eşimin de altın kullanmak istemem dediği için alyansını gümüşle değiştirdik ve yüzüğü var ama biz ilk bir kaç aydan sonra hiç yüzük kullanmıyoruz ikimizde ve özellikle değil kendiliğinden gelişti kilo alıp verdim Doğumda filan değişeyim dedim şu an oluyor parmağıma ama sevmiyorum takmayı eşim de sevmiyor , bu durum çok mu garip herkes takıyor mu yüzüğünü çevremdekiler çok garip karşılıyor neden takmıyosunuz falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?