Yüzük takmamak sorun mu

Ben kliselerden hoslanmiyorum,oyuzden bende alyans kullanmiyorum. Cok hosuma giden bir model bulursam alir takarim.Ama ozellikle alyans takicam hemde esimle ayni model takicam diye de kasmiyorum. Esimde yuzukten cok hoslanmiyor ve kullanmiyor. Ben buyuk yuzuk seviyorum o yuzden alyans bana sade geliyor.kisacasi tercih meselesi yani. Anlamadigim alyans kullanan ciftler daha mi birbirine bagli mutlu ask dolu oluyorlarmis. Ne kadar entresan konularda bir okadar tuhaf tabularimiz var toplum olarak yarabbim. Gostermelik olan herseye bayiliyor, insanlarin gozune sokmaktan da bir okadar zevk aliyoruz.

Biz de takmiyoruz esimle alyans.ikimizde rahatsiz oluyoruz ben zaten hic bir takiyi sevmiyorum.kimse de neden takmiyorsunuz demedi.

Benim eşim takmıyordu. Bende sinir oldum sattım onun yüzüğünü:) kendimde takmıyordum en sonunda kaybettim . 5taşım var arada onu takıyorum.

Bizim evde acayip önemli, olmazsa olmaz, seviyoruz :) ama ben anlamadım kime ne ki bundan sevmeyen takmasın. O yüzüğü takıp da eşine boynuz takanları da gördük

Benim kaynanam çok dikkat eder buna eşime kaçkere sormuştur neden yüzüğünü takmıyorsun diye kimeneyse artık lüzumsuz lüzumsuz sözler takılma...

BiZde yüzük takmıyoruz eşimle..
Ancak davet, düğün gibi durumlarda tektaşımı takıyorum.
Eşimin parmağında da ismim dövme olarak yazılı zaten.
Bence anormal bir tarafı yok.
Takmak istemiyorsanız boşverin etrafı.

Ben takmayı seviyorum ama eşim takmasa çok da üzülmezdim sonuçta bir şey olacak olsa yüzük parmaktan on kere çıkar. Boşverin insanları :)

biz de takmiyoruz aynen, hamile kalinca bir cikardim, sonra taksam da rahat edemedim 8 yildir takmiyorum, eşim de kilo aldi ona da olmuyor:)) eskiden bekar zannedip yazanlar oluyodu ama artik 2 cocukluyum yaşlandim:) gayet normal kime neymis.

Ben takıyorum. Daa ben süslüyüm ama kolye de takıyorum bazen bileklikte tamamen süslü olmaktan olsa gerek esim de takıyor takmadiginda aaa yüzüğü unuttum yaa falan diyor.
Görgüsüz .. zaten onun istediği alyansı sectik. Dolma parmaklı ya hiçbiri yakışmadı.. Hani milli.yuzugumuz var ya ince 22 ayar. Onu küçümsedi..ayı.

Milletimizin cenesi hic durmaz. Essegin altinda buzagi mi aramakti o söz oyle yapiyorlar. Kime neymis isteyen takar istemeyen takmaz yahu zevk tercih meselesi. Bu bir sorun olmamali bence

Bizim için sorun değil. Eşim işinden kaynaklı takamiyor. Tatil günleri de unutuyor. Tak çıkar. Ben de unuturum çoğu zaman. Hiç problem olmadı şimdiye kadar.

Ben takıyorum eşim unuttum diyordu hep. Ben de takmamaya başladım bakalım artniyeti var mı diye. Niye takmıyorsun al tak diye verdi yüzügü. Sen de takmıyorsun diyince unuttuğunu söyledi. O zaman dövme yaptır madem dedim. Cevap veremedi sustu. Gittik dövme yaptırdık. Şim Di ister taksın ister takmasın. Size takın diye ısrar etmiyorsa bir sorun yok bence. Aslında çok da önemli degil. Zaten belirli bir yaş sonrası erkeklerin evli oldugu tahmin ediliyor. Gereksiz bir aksesuar

11 yıllık evliyim ne eşim ne de ben yüzük kullanmıyoruz. Bunda da bir sorun görmüyorum. Canın nasıl isyiyorsa öyle yap.

Ben de yüzüğümü her yerde unutuyorum biraz kaba bir alyans tek taş da heryere takılıyor. Eşim daha yatkın yüzük takmaya hic de cıkarmaz. Ama benim icin bu durumun bir anlamı yok. Ben takmıyorum diye gözüm dısarda değil o takıyor diye sadık diyemem.

Yüzük takmayan insanlar var çevremde, bu göreceli bir kavram.
Sadakat tabii ki yüzükle olacak birşey değil.
Ancak sembolikte olsa ben önem veriyorum.

Eşim hiç çıkartmaz, takar devamlı.
Ben çocuklardan dolayı eve gidince çıkartırım, sabah ilk iş takarım yüzüklerimi.
Takmadığım zaman kendimi eksik hissediyorum.

Ancak bu tamamen kişisel birşey.
İsteyen takar, istemeyen takmaz, kimseyi de ilgilendirmez bu durum.
Elalem için yaşamayın, elalem ne diyor kulakta asmayın.
Kendiniz nasıl mutlu, huzurlu ve iyiyseniz öyle davranın.

Biz de hiç takmadık. Parmak benim parmağım, evlilik benim evliliğim, kime ne? Seven taksın. Biz sevmiyoruz.
Evliliğin gidişatıyla, yüzük takmak arasında bir ilişki de olmadığına göre, rahat olun. Nasıl istiyorsanız öyle yapın.

Benimde başıma gelmişti ilk söylendiğimiz zaman unutuyordum hep takmayı işyerimden biri sen sevmiyorsun onu sevsen unutmazdın dedi
Var böyle kafalar şuursuz çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…