- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
- Konu Sahibi Anlatacakseylervar
-
Kim kimin parmağına bakıyor ki?Arkadaşlar sorum çok kısa alyans ve tektaşım var eşimin de altın kullanmak istemem dediği için alyansını gümüşle değiştirdik ve yüzüğü var ama biz ilk bir kaç aydan sonra hiç yüzük kullanmıyoruz ikimizde ve özellikle değil kendiliğinden gelişti kilo alıp verdim Doğumda filan değişeyim dedim şu an oluyor parmağıma ama sevmiyorum takmayı eşim de sevmiyor , bu durum çok mu garip herkes takıyor mu yüzüğünü çevremdekiler çok garip karşılıyor neden takmıyosunuz falan diye
Dışından deseydinBiz de takmıyoruz esimle. Bugüne kadar sadece kv "erkek neyse de kadinin alyansi ölene kadar parmaginda dururmuş" şeklinde bi saçmaladı ona da icimden bi "yav he he" dedim, takmamaya devam.
Yok cevabini veriyorum zaten de garip bir durum mu ki diye dusundum bence hic bir anlamı yok yani yuzuk falanSoran olursa sana ne diyeceksiniz. Bunu da mi biz ogretelim
Disimdan desem gece muhtemelen bi hastanenin acil servisinde sonlanirdi :)Dışından deseydin
Ohhh çatla patla yapardık
Aynen benim ailedede esi vefat eden yaslilar filan var eslerininkini de takiyorlar cok onem veriyor bizim ailede buyukler ama bana o ozellik gecmemis sanirimBiz de takmıyoruz esimle. Bugüne kadar sadece kv "erkek neyse de kadinin alyansi ölene kadar parmaginda dururmuş" şeklinde bi saçmaladı ona da icimden bi "yav he he" dedim, takmamaya devam.
Yoo çok garip değil. 6 yıllık evliyim ben de. Takmam eşimde. Sembolik bir şey sonuçta.Arkadaşlar sorum çok kısa alyans ve tektaşım var eşimin de altın kullanmak istemem dediği için alyansını gümüşle değiştirdik ve yüzüğü var ama biz ilk bir kaç aydan sonra hiç yüzük kullanmıyoruz ikimizde ve özellikle değil kendiliğinden gelişti kilo alıp verdim Doğumda filan değişeyim dedim şu an oluyor parmağıma ama sevmiyorum takmayı eşim de sevmiyor , bu durum çok mu garip herkes takıyor mu yüzüğünü çevremdekiler çok garip karşılıyor neden takmıyosunuz falan diye
Aynıyız bu konuda. Ben de doğumdan sonra net takmamaya başladım. Sevmiyordum zaten takmayı. Eşim de sevmiyordu. Bazen insanlar soruyor niye takmıyorsun diye falan ama umurum değil. Ablam da takmıyor, birkaç senedir yengem de mesela. Boşverin belli bir süre sonra çevre de alışır.Arkadaşlar sorum çok kısa alyans ve tektaşım var eşimin de altın kullanmak istemem dediği için alyansını gümüşle değiştirdik ve yüzüğü var ama biz ilk bir kaç aydan sonra hiç yüzük kullanmıyoruz ikimizde ve özellikle değil kendiliğinden gelişti kilo alıp verdim Doğumda filan değişeyim dedim şu an oluyor parmağıma ama sevmiyorum takmayı eşim de sevmiyor , bu durum çok mu garip herkes takıyor mu yüzüğünü çevremdekiler çok garip karşılıyor neden takmıyosunuz falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?