Yüzük takmamak sorun mu

Biz takiyoruz ama takmasakta önemli degil guven onemli siz birbirnize guveniorsunjz hayir yani yapcak olan alyanslida yapiyor yapcagini sen bosver insanlari ne guzel bak guveniorsunuz birbirnize en guzel servet :)

Biz de takmıyoruz esimle. Bugüne kadar sadece kv "erkek neyse de kadinin alyansi ölene kadar parmaginda dururmuş" şeklinde bi saçmaladı ona da icimden bi "yav he he" dedim, takmamaya devam.

Kim kimin parmağına bakıyor ki?
Benim aklıma gelmez
Ki yüzük de engel değil
Höldür höldür yürüyor erkekler

Biz de eşimle takmıyoruz. Ben bazen tektaş takıyorum.
Kimse de bizi bekar falan sanmadı. Gerekli ortamlarda zaten öğreniliyor kim evli kim bekar. 10 yıldır evliyiz, çocuğumuz var, her ortamda bir şekilde aile ortamından bir örnek oluyor, kimse yanlış anlamadı şimdiye kadar.

Bizde takmıyoruz eşimde bende kilo alınca çıkardık yüzükleri şimdi bekar bekar takılıyoruz..şaka tabi:)
Yüzük takılması zorunlu değil ki kime ne yani.?

Biz de takmıyoruz esimle. Bugüne kadar sadece kv "erkek neyse de kadinin alyansi ölene kadar parmaginda dururmuş" şeklinde bi saçmaladı ona da icimden bi "yav he he" dedim, takmamaya devam.
Aynen benim ailedede esi vefat eden yaslilar filan var eslerininkini de takiyorlar cok onem veriyor bizim ailede buyukler ama bana o ozellik gecmemis sanirim

Ben takmıyorum genelde.
Eşim kesinlikle çıkarmaz.
Bana kızıyor takmıyorum unutuyorum die.
Bence sadakat yüzükte değil.
Ama bu yüzük olayını takmayarak kötüye kullananlarda yok değil.

Ben genelde evde olduğum için takmıyorum ama eşim sürekli takar, dışarı çıkarken de hep eşimle çıktığım için takmasam bile sorun olmuyor.
Ama evlenmeden önce hep takardım çalışırken.
Sizin için sorun yoksa, kimseyi takmayın.

Bizde böyleydik hele ilk sene eşime yüzük tak diye ısrar etmem neticesinde araba motorunuyla uğraşırken yüzük bükülüp eşimin parmağı arasında kalmıştı yüzüğü keserek çıkarttılar çok üzülmüştüm ..
1 hafta felan sonra eşim üzüldüm diye ismimi parmağına yüzük şeklinde yazdırmıştı bende takmamaya başladım sonra bende yaptırdım .
Dövmemiz var bizimde cevremizdekiler aaa yüzük takın diyor ama ..
Sürekli de takılmıyorki.

Takiyoruz ama zorunlu degil...unutsa ya da takmasa bisey demem. Gerci Bizde dovme var.(isimlerimiz).parmagimizda...
Millet laf ariyosa ondan etkileniyorsunuzdur.

Ben takmıyorum. Alyansım yok zaten. Eşimin de yok. Takmayacağım şeyi almadım. Iyiki de almamişım.

Evlenme teklif edeceği zaman eşimin aldığı tek taş var . Ona da zor alıştım. Her an cikarabilirim.. .

Yüzüğe anlam yüklemek sacma bence. Bana sorana da sertçe cevap veriyorum. Takasım yok niye takmak zorunda mıyım diyorum.

Kisacası toplumumuz her seye burnunu sokma sendromuna yakalandığı için sorarlar.

Siz ısterseniz takarsınız. Ve istemezseniz takmazsınız.

Simple :)

Evlendikten sonra eşim takmiyordu. Ama bence o aramizdaki sorundan kaynakli birakti. Sadece o da degil aldigim saati de takmadi hic. Ben o saati yuzugu yok paramla aldim halbuki. Cok kavga yaptik... Ben takiyordum taa ki hamilelige kadar. Sonra zaten takamadim. Ekim ayin da evime hirsiz girdi ne var ne yoksa aldi ip takariz artik :)

Yoo çok garip değil. 6 yıllık evliyim ben de. Takmam eşimde. Sembolik bir şey sonuçta.

Ben yüzük pek takmam sevmem. İnanılmaz rahatsız ediyor beni sıkıyor. Büyük ihtimalle alyanstı pırlantaydı da takmam. Eşim olacak beyefendi de takmazsa sorun etmem. Çok sıkıcı bir aksesuar yav.

Aynıyız bu konuda. Ben de doğumdan sonra net takmamaya başladım. Sevmiyordum zaten takmayı. Eşim de sevmiyordu. Bazen insanlar soruyor niye takmıyorsun diye falan ama umurum değil. Ablam da takmıyor, birkaç senedir yengem de mesela. Boşverin belli bir süre sonra çevre de alışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…