Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen seni aldatıyor çünkü eski arkadaşımda takmıyordu.
Benim eşim asansör işiyle uğraşırken nişanlandık .
Sürekli ısrarlarım üzerine taktı .
Alışık olmağını öne sürüyordu ..
Asasör metalleri arasına parmakla birlikte yüzük sıkışmış çıkartamadılar parmağı kopucaktı neredeyse .
Eli sargıya alındı vs baya üzüldüm ..
Ve bir hafta bir geldi parmağına ismimi yazdırmış işte biryerede sıkışmaz bir yerde de unutmam dedi .
En iyi çözüm gibi![]()
O zaman muhtemelen ben eşimi aldatıyorum, eşim de beni aldatıyor. Vay canına yandığım, çok genişmişiz meğer.Muhtemelen seni aldatıyor çünkü eski arkadaşımda takmıyordu.
O zaman muhtemelen ben eşimi aldatıyorum, eşim de beni aldatıyor. Vay canına yandığım, çok genişmişiz meğer.![]()
Aldatma olayı olmasa bile bu çiftlerin yaptığı bi saygısızlık.O zaman muhtemelen ben eşimi aldatıyorum, eşim de beni aldatıyor. Vay canına yandığım, çok genişmişiz meğer.![]()
+++biz de yuzuk takmiyoruz,
ama siz o kadar rica etmisken, gonlunuz olsun diye takmasi gerekirdi bence ya,
yani daha taze nisanlisiniz, denemesi gerekirdi, sonra derdi ya bak ben rahat edemiyorum falan takmak istemiyorum diye.
ben bir yuzuk icin bu kadar inatlasmayi dogru bulmuyorum, insan biraz sevdigi icin rahatindan fedakarlik etmeli bence.
Saygısızlığı enteresan şekillerde tanımlayan insanlar var tabi.Aldatma olayı olmasa bile bu çiftlerin yaptığı bi saygısızlık.
sizde takmayın olsun bitsinGeçen ay nişanlandık ve nisanlim kesinlikle yüzük takmıyor. Gerekcesi ise alışık olmamasıymış. Ben de yüzükle doğmadığımı, bunun alısılabilir bir sey olduğunu soyledim. Sonuç olarak bunun icin surat yapiyorum diye aynini görüyorum suan. O kadar söylediğim halde kayinvalidemin evinden bile getirmemiş yüzüğünü yaşadığı şehre. Evde dursun diye mi alındı o yüzük anlamadim. Hevesli olmasini beklemiyorum tabi ki , kendi değerimi yüzük takip takmamasiyla da belirlemiyorum , beni ilgilendirmeyen hiçbir şeyine de karışmam normal olarak ama madem bi anlamı yok neden nisanlandik, bu merasim boşa mı var. ben mi fazla anlam yüklüyorum anlamadım. 400km yolu hiç konuşmadan geldik.. orda alır takarim sahtesini diye geçiştirmeyip azıcık yumusatsaydi beni belki bı kelime etmek icimden gelirdi.