Yüzük takmayan erkek

Ben son bir yıldır yuzuk takmıyorum. Stresli bir işim var ve sürekli yüzükle oynayıp parmagımı yara yapıyorum. Oncede aksesuar olarak parmagımda görmeyi severdim ama şimdi ne kolye ne küpe hepsi fazla geliyor. Belkide o yüzden nişanlınızı anlayabiliyorum. Ama sizden gizlememiş sonuçta.

Diğer yanda hergün aynı insanları görüyorum ofiste muhatraplarım evli oldugumu bilen insanlar. Ama akşam dışarı çıktıgımda unutmamaya çalışıyorum. Çünkü bazen yemi tanıştıgınız insanların gereksiz yönelimini savusturuyor yüzük. Eşim de aynı şekilde.

Geçen ay nişanlandık ve nisanlim kesinlikle yüzük takmıyor. Gerekcesi ise alışık olmamasıymış. Ben de yüzükle doğmadığımı, bunun alısılabilir bir sey olduğunu soyledim. Sonuç olarak bunun icin surat yapiyorum diye aynini görüyorum suan. O kadar söylediğim halde kayinvalidemin evinden bile getirmemiş yüzüğünü yaşadığı şehre. Evde dursun diye mi alındı o yüzük anlamadim. Hevesli olmasini beklemiyorum tabi ki , kendi değerimi yüzük takip takmamasiyla da belirlemiyorum , beni ilgilendirmeyen hiçbir şeyine de karışmam normal olarak ama madem bi anlamı yok neden nisanlandik, bu merasim boşa mı var. ben mi fazla anlam yüklüyorum anlamadım. 400km yolu hiç konuşmadan geldik.. orda alır takarim sahtesini diye geçiştirmeyip azıcık yumusatsaydi beni belki bı kelime etmek icimden gelirdi.
Bırakın takmasın, bazen bende takmıyorum eşim hiç takmadı. Hatta bozdurduk yüzüğünü.
Nişandan önce eşim sürpriz olarak; yüzük parmağına boylu boyunca adımı dövme yaptırmış. O da bahane oldu bize. :)

Eşim 4-5 sene önce yüzüğüyle oynarken düşürdü elinden (17 senelik evliyiz), çim alandı, aradık taradık bulamadık. Bahanesi oldu daha da takmadı.

Ben zaten uzun süredir alyans yerine taşlıyı kullanıyordum.

Boş verin iş yüzükte değil. Yapmak istedikten sonra evden çıkar yüzüğü çıkartır gene yapar.

o adapta olamamış anlaşılan , ya da bekar kafasından çıkamamış, umarım alıuşır duruma canım yoksa daha çok üzülürsün

6 yillik evliyiz. Ben düğün bayram haric hic yuzuk takmam, sevmem. Eşim de hic çıkarmaz. Ne o bana tak der, ne de takmasaydi ben ona tak derdim. Bunlar çok basit seyler. Yanlis birsey yapacak olanın, yüzüğü cebine atması 2 saniye

Esim nisanliyken ve eski is yerindeyken takardi simdi ki isi uygun olmadigi icin takamiyor ki is yerindeki herkes erkek :) o yuzden problem yapmiyorum ama disari cikarken takmasinj isterim...ben kendj yuzugumu kaybetmistim bi sure takamadim ama o arada is yerinde teyzelerden falan baya ogullarina talip cikan oluyordu surekli evli oldugumj belirtiyordum falan en son esime bana biraz daha yuzuk almazsak gelip senden isteyecekler haberin olsun dedim o da hemn gidip yzuk aldi :)

Geçen ay nişanlandık ve nisanlim kesinlikle yüzük takmıyor. Gerekcesi ise alışık olmamasıymış. Ben de yüzükle doğmadığımı, bunun alısılabilir bir sey olduğunu soyledim. Sonuç olarak bunun icin surat yapiyorum diye aynini görüyorum suan. O kadar söylediğim halde kayinvalidemin evinden bile getirmemiş yüzüğünü yaşadığı şehre. Evde dursun diye mi alındı o yüzük anlamadim. Hevesli olmasini beklemiyorum tabi ki , kendi değerimi yüzük takip takmamasiyla da belirlemiyorum , beni ilgilendirmeyen hiçbir şeyine de karışmam normal olarak ama madem bi anlamı yok neden nisanlandik, bu merasim boşa mı var. ben mi fazla anlam yüklüyorum anlamadım. 400km yolu hiç konuşmadan geldik.. orda alır takarim sahtesini diye geçiştirmeyip azıcık yumusatsaydi beni belki bı kelime etmek icimden gelirdi.

Yüzüğe bu kadar anlam yüklenmesini ben de anlamıyorum. Tabii bu kadar karşı taraf isterken inat etmek de gereksiz.
Onun takmamasını dert ediyorsan ve seni rahatlatacaksa sen de takma.

Bizde esimle takmiyoruz ben zaten hamileliktn takamadim onunda yra yapti diye takamadi sonra aliskanlk oldunkaldi oyle takmiyoruz simdi hatta yuzuklerim nerde hic bilmiyorum

Eşim hiç takmadı bende hiç çıkarmadım 15yıllık evliyiz yüzükle sadakat olacağına inanmıyorum

Benim esimde takmaz. Eşimin teyzeoğlu var. (eski) eşi zorla taktırırıdı yüzüğü. Oda takardı nereye gitse görürdüm yüzüğü eşinede aşırı düşkün görünürdü. kadında öğretmen sarısın mavi gözlü boylu poslu.
Neyse bi gün bi kızla buluşmaya gitmiş yüzüğü çıkarmış arabaya koymuş. Eve döndüğünde de yüzüğü takmayı unutmuş eşi sorunca da arabayı yıkarken cıkardım unuttum demiş... buluştuğu kızda evli olduğunu biliyor sevgili gibi takılıyor adamla.
Bunu duyduğumdan beri takmamasına takılmıyorum :) Rahatsız ediyor sanırım gerçekten . Amaan kendi bilir boşver bak neler var

Sadece bir metalle bağlılık olmaz. Kalpten bağlılık önemlidir..
Biz de alyans aldık. Ama eşim evlendikten sonra altın takmak istemediği için bozdurdu. Paslanmazdan yaptırdı. Arada bir banyoda çıkarıp unutur.
Ben de hamileliğimde çıkarttım parmaklarım ödemden şiştiği için. Hala arada bir evde unuturum. Taktığım zaman da oynar dururum.. Resmen yadırgıyorum..

Valla benim eşim de ben de bazen takarız bazen takmayız. Ben işten gelir gelmez atarım hemen yüzüğü parmağımdan. Art niyetli olduğunu sanmıyorum nişanlınızın.

Benim esimde alisik olmadigini soyluyodu bende takmiyorum o zaman deyince mecbur alistirdi kendini hic cikartmadi ama yuzugu sıkıyo parmagini ve bembeyaz olmus yuzugun alti :) acidim. Birde esim araba boyacisi arabalari zımparalarken boyarken ciziyomus isyerinden istemiyolarmis. Birsey demedim artik ama is disinda biryere gittigimizde taktiriyorum o zaman bisey demiyo takiyo. Yoksa bencede erkek yuzuk takmali. Evli olsugu belli olacak adaminda kadininda.

Daha yeni nişanlanmışsınız insan bir hevesle takar ya :işsiz: yanına bile almamış annesinin evinde bırakmış bence çok saçmalamış

Bizde de tam tersi.
Ben takamıyorum pek.
Eşimde hiç çıkarmaz.
Madem yüzük takmayı sevmiyo dövme yaptırsın.
Ya da sende takma bakalım tepkisi nolcak.

Back
X