Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorumsuz bir adamla evlenilmez. Ayrıldığın iyi olmuş...
Yerden goge kadar haklisin.cok zor sorumsuz erkek.bi arkadaşım sırf bu yuzden boşandı 15 yıllık eşinden.çünkü artık tahammül edemedi.yol yakınken donmen iyi olmuş.boşver kendi yoluna bak.bir ömür bu sinir harbini yasiyacagina yol ver gitsin.
E yazmissin iste.erkek arkadasin babasina benziyor.delirmek mi istiyorsun evlenip de
Senin sorunun sevgilinle neden başka aile bireyini dahil ediyorsun
Ayrıca herşey ortada bu sorumsuzluk şimdiden böyleyse evlenince daha da artacak
Şanslısın ki şimdiden görebiliyorsun bunu
Hayir baba da ayni arayacagim deyip 2 gundur aramamak![]()
Sorumsuzluk ve sonra yaparımcılık uzun vadede çok daha fazla can sıkabilecek bir karakter zaafı bence. Sizin bunu sorun yapmanız çok normal de babası size neden ben halledicem deyip üstüne yattı ben onu anlamadımbelki sevgiliniz onun da tepesini attırdı adamı da mahcup etti size karşı
![]()
Daha önce çok mu ayrılık lafı geçti aranızda?
Sevgilinizin babasını aramakla iyi etmemişsiniz, sonra tekrar sevgilinizi eşyalar konusunda aramanızda gereksiz.
Siz gerçekten ayrılmak istememişsiniz de işler istediğiniz gibi gitmemiş, ayrılın kararınız ciddiye alınıp umursanmamış. O kadar ki babası da bile aramamıs, siz verip yerine getirmemek genetik onlarda demeke ki.
Bu saatten sonra sizinle iletişimi kurmasının da bir önemi yok zaten.
Bence yol yakınken dogru karar almışsın, sorumsuz bi adamla ömur gecmıyor, kaldı ki herseyı 40 kere soyleyıp, yaptıkdan sonra Bı anlamı da olmuyor, inan ınsan yoruluyor, sen yorulursun yıpranırsın, tecrübeyle sabitlenmıştir.Merhabalar,
bugün kendi kendime cok sinirlendigim bir konuyu size anlatmak istiyorum. Sizce ben mi haksizim yoksa cok mu fevri davrandim, lütfen yorumlayin.
Sevgilimle ciddi bir yola girdik. Ailelerimiz tanisti. En son biz erkek tarafina oturmaya gittik. 1 hafta önce de sevgilimin babasi bizi arayip, bizim tarafa gelin da yüzükleri alalim dedi. Hangi gün gidecegimize henüz karar verememistik.
Sevgilimin cok fazla iyi taraflari var ve onu seviyorum. Cok iyi bir insandir, merhametlidir, saygili ve sevgilidir ama cok cok cok kötü bir huyu vardir ki asirinin üstünde sorumsuzlugu vardir. Aslaaaa ölsede kagit kürek islerine bakmaz. Hicbir isini 50 kere söylemeden yapmaz, bagirmadan cagirmadan hir gür cikarmadan kilini kipirdatmaz.
Bi kac gün önce deliye döndüm. Ona güzelce sorumlulugu hakkinda konustuktan sonra, aksamina yine hicbir isini halletmedigini söyleyince bende kayis koptu. Ondan ayrildim ve babasini arayip bu isin bittigini, yüzük almamiza gerek kalmadigini söyledim.
Babasi cok olumlu yaklasti, kestirip atma ben konusucam, yarin gelmesini söyledim, onunla konusup sana geri dönücem dedi. Bu konusma persembe aksami yasandi ve bu saate kadar babasi aramadi. Ben de sevgilimi arayip "yarin gel, bende olan esyalarini al. Almazsan hepsini posete doldurup kapinin önüne koyucam" dedim. Kendisi babasiyla yolda oldugunu, aricagini söyledi. Ama dedigim gibi su saat oldu...hala bi telefon yok. Benimle dalga gectiklerinin, bunun cocuk oyuncagina cevirdiklerinin kanaatindeyim. Cok sinirlendim hala da sinirliyim, su an beni arasalar hepsine bagirip cagirasim var.
Kiz tarafi benim, aslinda benim naz yapmam lazim. Iki gündür aricam deyip aramamak neyin nesi Allah askina. Ben ayrilmisim, iliskiyi bitirmisim ve erkek tarafi gayet sakin. Arayan, cabalayan yok. Ailemde sürekli soruyor aradi mi babasi diye....ne diyecegimi sasirdim.
Ben mi haksizim? Daha fazla mi aramasini beklemeliydim babasinin? Fevri mi davrandim? Sevgilimden babasiyle konustugumdan beri tek bir mesaj gelmedi.
Ben de onu hiç anlamam ben her kafam estiğinde yüzük atayım karşı taraf da yalvarsın barışalım. Zamanla laçkalaşıyor bu iş. Oldu canımBabasını işin içine kalmanız hoş olmamış. Neyse kattınız öyleyse beklemeliydiniz , yanlış yapmışsınız.
Sizin yıllardır cozemediginizi babası bir günde mi çözecek , az sabır.
Ve ayrıca madem yüzüğü attınız ki bu öyle bir hareket ki asla geri dönüşü olmamalı , o zaman neden telefon bekliyorsunuz.
Yani demem o ki biterse Tam bitmeli, Ya da atmayın her kavgada
Merhabalar,
bugün kendi kendime cok sinirlendigim bir konuyu size anlatmak istiyorum. Sizce ben mi haksizim yoksa cok mu fevri davrandim, lütfen yorumlayin.
Sevgilimle ciddi bir yola girdik. Ailelerimiz tanisti. En son biz erkek tarafina oturmaya gittik. 1 hafta önce de sevgilimin babasi bizi arayip, bizim tarafa gelin da yüzükleri alalim dedi. Hangi gün gidecegimize henüz karar verememistik.
Sevgilimin cok fazla iyi taraflari var ve onu seviyorum. Cok iyi bir insandir, merhametlidir, saygili ve sevgilidir ama cok cok cok kötü bir huyu vardir ki asirinin üstünde sorumsuzlugu vardir. Aslaaaa ölsede kagit kürek islerine bakmaz. Hicbir isini 50 kere söylemeden yapmaz, bagirmadan cagirmadan hir gür cikarmadan kilini kipirdatmaz.
Bi kac gün önce deliye döndüm. Ona güzelce sorumlulugu hakkinda konustuktan sonra, aksamina yine hicbir isini halletmedigini söyleyince bende kayis koptu. Ondan ayrildim ve babasini arayip bu isin bittigini, yüzük almamiza gerek kalmadigini söyledim.
Babasi cok olumlu yaklasti, kestirip atma ben konusucam, yarin gelmesini söyledim, onunla konusup sana geri dönücem dedi. Bu konusma persembe aksami yasandi ve bu saate kadar babasi aramadi. Ben de sevgilimi arayip "yarin gel, bende olan esyalarini al. Almazsan hepsini posete doldurup kapinin önüne koyucam" dedim. Kendisi babasiyla yolda oldugunu, aricagini söyledi. Ama dedigim gibi su saat oldu...hala bi telefon yok. Benimle dalga gectiklerinin, bunun cocuk oyuncagina cevirdiklerinin kanaatindeyim. Cok sinirlendim hala da sinirliyim, su an beni arasalar hepsine bagirip cagirasim var.
Kiz tarafi benim, aslinda benim naz yapmam lazim. Iki gündür aricam deyip aramamak neyin nesi Allah askina. Ben ayrilmisim, iliskiyi bitirmisim ve erkek tarafi gayet sakin. Arayan, cabalayan yok. Ailemde sürekli soruyor aradi mi babasi diye....ne diyecegimi sasirdim.
Ben mi haksizim? Daha fazla mi aramasini beklemeliydim babasinin? Fevri mi davrandim? Sevgilimden babasiyle konustugumdan beri tek bir mesaj gelmedi.
Sorun orda başlıyor zaten atabilecegi bı yüzüğü bile almamış daha adamBabasını işin içine kalmanız hoş olmamış. Neyse kattınız öyleyse beklemeliydiniz , yanlış yapmışsınız.
Sizin yıllardır cozemediginizi babası bir günde mi çözecek , az sabır.
Ve ayrıca madem yüzüğü attınız ki bu öyle bir hareket ki asla geri dönüşü olmamalı , o zaman neden telefon bekliyorsunuz.
Yani demem o ki biterse Tam bitmeli, Ya da atmayın her kavgada
Kp aramak çok yanlış bi davranış aile içinde illa problem olur ayıp yapmışsın bence şimdiden sonra sessiz kalmalısınMerhabalar,
Sorun yüzükten cikmadi ki, yüzük alincak kadar ciddiydik.Salla ömür törpüsü bu tipler., her şeyi ittire kaktıra yaptırmak zorundasın. Kendiliğinden bir çöpü bile çıkarmaz kapıya. Onu geçtim evlilik süreci hazırlığı tek başına halledilebilcek kadar kolay değil. Bir yüzük bu kadar mesele olduysa bunun eşyası vs var daha
sorumsuz insanla hayat zor gecer de madem blöf yapiyorsunuz babasini niye aradiniz anlamadim
Aramazsa aramasın. Blöf yaptınız sanırım. Bekliyorsunuz. Ayrıca yuzuk alınacaksa ne kağıt işi olacak gider kuyumcuya alırsın.
Bana kalırsa ayrılmaniz iyi olmuş. Evlenince ne yapacaktınız.
Babasını araman çok gereksiz olmuş, kusura bakma. İlişkini/Evliliğini sevgilinle yürüteceksin, babasıyla değil. Sıkıntı neyse bunu 3. kişileri araya sokmak yerine direkt sevgilinle konuşarak çözmeye çalışmalısın. Çocuğu velisine şikayet eder gibi bir tavır sergilemişsin. Sevgilinin yerinde olsam ben de tekrar seninle konuşmaz ve ilişkiyi bitirmek isterdim. Belli ki bu şikayetlenme işini evlendiğinizde de yapacaksın.
Yüzük attığında ve babasını aradığında erkek arkadaşınızın düzeleceğini düşünmeniz ne kadar garipse ayrılmak isteyip aramalarını beklemeniz o kadar garip bence.