Yüzükler alincakti

Çok sık ayrılır mısınız?Bana sanki sözünüzün ağırlığı kalmamış gibi geldi.Eger tekrar barışma düşünceniz varsa, kesinlikle hemen barışmayın.Hatta bana göre hiç barışmayın çünkü sorumsuz erkek cidden ileride çok büyük sorun şuan bile bu kadar sorunken....

blöf yapmadim, ayrildigimizi babasina bildirdim cünkü bizi hafta sonu yüzük almak icin bekliyordu. Ben onun sadece konusup sana dönücem deyipte dönmemesine kizdim, bide bana kimseye bisey söyleme ben halledip seni aricam diyor. Madem böyle yapicaksin, neden aricam diyorsun. Insan olumlu veya olumsuz cevap bekliyor hal böyle olunca. Sonucta aileler tanismis, sadece sevgiliye bye demek olmaz. Insan helallesir en azindan ne bileyim ben böyle seylere önem veriyorum, yasanmislik var sonucta.

İyi de siz sevgilinizden ayrılıyorsunuz, babasını arayıp "ben oğlundan ayrıldım haberin olsun" demek gereksiz. Benim sevgilim annemi arayıp biz ayrıldık dese bana saçma gelir şahsen.

Babasının arayacağım deyip aramaması konusunda evet haklısınız ama kamuoyu bilgilendirir gibi adamı arayıp sizin haber vermeniz sanki blöf yapıyor, oğlunun kulağını çekmesini istiyorsunuz gibi algılanabilir.

İyi de siz sevgilinizden ayrılıyorsunuz, babasını arayıp "ben oğlundan ayrıldım haberin olsun" demek gereksiz. Benim sevgilim annemi arayıp biz ayrıldık dese bana saçma gelir şahsen.

Babasının arayacağım deyip aramaması konusunda evet haklısınız ama kamuoyu bilgilendirir gibi adamı arayıp sizin haber vermeniz sanki blöf yapıyor, oğlunun kulağını çekmesini istiyorsunuz gibi algılanabilir.

önceden de yazdigim gibi, yüzük almak icin bizim gelmemizi bekliyordu ve sevgilim asla babasina söylemicek, o sorarsa bile gecistirecekti. O yüzden söyledim.

o kendisi bana kestirip atma, ben onunla konusucam cözücem, sen benden haber bekle ben sana dönücem dedi. yani blöf filan degil ki zaten ailemde biliyor ayrildigimizi

önceden de yazdigim gibi, yüzük almak icin bizim gelmemizi bekliyordu ve sevgilim asla babasina söylemicek, o sorarsa bile gecistirecekti. O yüzden söyledim.

o kendisi bana kestirip atma, ben onunla konusucam cözücem, sen benden haber bekle ben sana dönücem dedi. yani blöf filan degil ki zaten ailemde biliyor ayrildigimizi
Geçiştirseydi, o babasıyla sevgiliniz arasındaki mesele. Adamı bir geçiştirir, iki geçiştirir, üçüncüde babası ee noluyor demeyecek miydi? Babası sizi ararsa kızım noluyor diye, oğlunuz söylemedi mi ben ondan ayrıldım derdiniz biterdi. Yani ayrıldığınızı babasına söylemesi gereken sevgilinizdi bence.

Blöftür demiyorum ama öyle algılanır diyorum. Adam da demiş konuşacağım çözeceğim diye. Demek ki ciddi ayrıldığınızı düşünmüyor ki çözmeye çalışacak. Sizi çok kararlı, kesin bitirmiş görse çözerim demezdi, hayırlısı olsun derdi muhtemelen. Yani adam sizin onu konuyu çözsün diye aradığınızı düşünüyordur.

Onun dışında dediğim gibi döneceğim deyip dönmemesi konusunda haklısınız.

Madem büyükleri katıyorsunuz, o zaman haftasonu için anneniz veya babaniz iptal etse yakışırdi. Demek ki eski erkek arkadaşınız babasının karışmasına veya aramasına karşı çıktı ve bitirmek istiyor, yani bitti. Birde su "kız evi naz evi" saçmalığına hiç girmiyorum. Ayrılıkta neyin nazı

babasi hafta sonu bizi yüzük almak icin bekliyordu, o yüzden ona söyledim cünkü sevgilim asla babasina söylemezdi, sadece gecistirirdi.

Seni geçiştireceğini düşündüğün bir insanla neden evlenmek istediğini anlayamadım. Evlenince seni önemsemeyecek, geçiştirecek bir adamla mutlu olabileceğini düşünüyor musun?

Bence de babayi olaya dahil etmemeliydiniz..
Aslinda babayi arama sebebiniz ogluyla konusup onu duzeltmesini saglamak ama olmamis madem babasini aradiniz ogluyla iletisime gecmemeliydinz al esyalarini falan denemeliydiniz babadan gelecek cevabi 2 3 gun bekleseydiniz keske elbet bir haber gelecekdi cocuk oyuncagi degl bu isler

Blof ypmıssın ama olmamıs canım. Bı sure sonra kıymetide kalmıyor zaten. Eger barısırsanda agzına sakız yapma ayrılığı

Babasını aramanız çok gereksiz olmuş. Ne zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama şimdiye kadarki tartışmalarınızda babasını aramamışsınızdır herhalde. Aileler tanışınca ne değişti? Sorun varsa konuşmanız gereken kişi sevgiliniz.

"Yüzük alınacaktı, o yüzden babasını aradım" diye bahane bulmuşsunuz kendinize ama ailesi sorduğunda bir açıklama yapılması gerekiyorsa sevgiliniz yapmalıydı.
Ben adamla tartıştıysam ya da ayrıldıysam ailesine kendisi açıklasın. Bana ne ki?

Blöf yapmışsınız belli ki ama tutmamış. Ayrılık bu kadar kolay dile getirilmemeli.
Sevgiliniz arayana kadar bir şey yapmayın ve bu evliliği tekrar düşünün bence.

ayrildigimizi babasina bildirdim
Neden onun babasına siz bildiriyorsunuz? Oğlu açıklasaydı daha çok zor olurdu onun için emin olun. Şimdi bak gördünüz mü böyle size şikayet ediyor deyip sizin hatanızı kullanıyordur ailesine karşı. Eline koz verdiniz üzgünüm. Zaten bence de evlenmeyin ama bir dahaki ilişkinizde kesinlikle 3. Şahısları ilişkinize dahil etmeyin. Herkes her zaman size hak vermeyebilir, sevgilinin bakış açısıyla bakmadığın için başkasıyla anlaşman bir işe yaramaz iş 2 kişi arasında bitiyor. Gereksiz hareketler yani...

fazla sabırsız davranmışsınız ve hata üzerine hata yapmışsınız.
siz bu adamı tanıyorsunuz, huyunu suyunu biliyorsunuz, huyu da yeni değil. neden şimdi babaya şikayet ediyorsunuz. madem konuştunuz bekleyin hafta sonu geçsin. demişsiniz ya hafta sonu gidecektik, açıklamaz geçiştirir diye.
tamam anlattınız kendinizi babada konuşurum, kimseye bahsetme dedi, üzerine tekrar gel eşyalarını al diye arıyorsunuz.
ben baba olsam, asla böyle bir durumdan hoşlanmam, madem konuya karıştırıldım, araya girdim bekle bakalım derim. belki fırsatları olmadı detaylı konuşmak için hafta sonunu beklediler.
öte yandan ben sevgili olsam, ailemle bitti diye irtibata geçen akabinde sabretmeyip gel eşyalarını al diyen birini asla istemem, cevap bile vermem verdirmem, bittiğini anlasın derim.

Amac neydi ki? Ayrildiktan sonra neden birilerinin aramasini bekliyorsunuz? Bir de sevgiliden ayrilip babasini aramak nedir ya nasil sacma bir davranis,velisini okula cagiran ogretmen gibi olmussunuz.
Haksizsiniz ben tekrar ozetleyeyim. Ayrilinca arama bekliyorsaniz blof yapmissiniz hos degil

Daha resmiyete dökmeden aileleri karıştırmayın hele blöf yapacaksanız.
Ben de yaptım ve elimde patladı ben dayısı ile muhatap oluyordum. Erkekler sevmez ki böyle bir döngüyü.

Bence boşverin kendinizi çok suçlamayın hatalı ben miydim vs şeklinde düşünüp durursanız barışmayı istersiniz ki bu çok daha büyük bi hata olur. Bence iyi yapmışsınız ayrılmakla ve babasını aramakla da iyi yapmışsınız yarın birgün evliyken tartışsanız yine gidip ailesiyle paylaşacaktın çünkü bir büyüğün konuşması bazen bir çok şeyi çözebilir (psikologlar bunun tarafsız bi şekilde ve çiftler arasındaki sorunu çözmek amaçlı yapıldığında aile terapisiyle eş değer olduğunu söylüyor) ama sizin büyüğünüzde de iş yok ne olursa olsun arayıp kızım ben konuştum ama lafımı dinletemedim hayırlısı olsun tarzında bile olsa size geri dönüş yapmalıydı
Sevgilinizin yaptığı da çok garip ailenizle falan tanıştıktan sonra acaba kendi içinde düşünüp gelecek göremedi mi sizle çünkü ne olursa olsun o safhaya gelmiş bir ilişkide böyle konuşmadan en azından bir defa aramadan ayrılığı kabul etmezdi

Arkadaşlar babasına neden durumu yansıttınız demişler ama ben ailece bu insanların sülalem rahat modun da olduklarını düşünüyorum. Bu sebepten erkek arkadaşınız da, babası da buna takılacak kadar ince düşünceli değildirler. Zaten öyle olsaydı sevgiliniz sizi babamı neden işin içine karıştırıyorsun demek için arar hesap sorardı. Kısacası armut dibine düşmüş. Bu rahatlıkla sizi hasta ederdi bu zat. Ayrılmak en mantıklı seçenek olmuş.

Bu sorumsuzlukla evlilik yurumez.
Babasini aramanız da yanlış olmus bence.
Tek dogru karar ayrilmis olmaniz. O da arkasında durursaniz tabi.

Haklı tarafların var ama, biraz fazla tepki göstermişsin.
Aradıklarına bağırıp çağırmayı sakın düşünme bile. Bu seni haklıyken haksız duruma düşürür.

anlamadığım, ayrılmışsan ayrılmışsındır neden ısrarla çaba bekliyorsun ki.. çaba bekliyorsan neden ayrılıyorsun:işsiz:

Back
X