- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
blöf yapmadim, ayrildigimizi babasina bildirdim cünkü bizi hafta sonu yüzük almak icin bekliyordu. Ben onun sadece konusup sana dönücem deyipte dönmemesine kizdim, bide bana kimseye bisey söyleme ben halledip seni aricam diyor. Madem böyle yapicaksin, neden aricam diyorsun. Insan olumlu veya olumsuz cevap bekliyor hal böyle olunca. Sonucta aileler tanismis, sadece sevgiliye bye demek olmaz. Insan helallesir en azindan ne bileyim ben böyle seylere önem veriyorum, yasanmislik var sonucta.
İyi de siz sevgilinizden ayrılıyorsunuz, babasını arayıp "ben oğlundan ayrıldım haberin olsun" demek gereksiz. Benim sevgilim annemi arayıp biz ayrıldık dese bana saçma gelir şahsen.
Babasının arayacağım deyip aramaması konusunda evet haklısınız ama kamuoyu bilgilendirir gibi adamı arayıp sizin haber vermeniz sanki blöf yapıyor, oğlunun kulağını çekmesini istiyorsunuz gibi algılanabilir.
Geçiştirseydi, o babasıyla sevgiliniz arasındaki mesele. Adamı bir geçiştirir, iki geçiştirir, üçüncüde babası ee noluyor demeyecek miydi? Babası sizi ararsa kızım noluyor diye, oğlunuz söylemedi mi ben ondan ayrıldım derdiniz biterdi. Yani ayrıldığınızı babasına söylemesi gereken sevgilinizdi bence.önceden de yazdigim gibi, yüzük almak icin bizim gelmemizi bekliyordu ve sevgilim asla babasina söylemicek, o sorarsa bile gecistirecekti. O yüzden söyledim.
o kendisi bana kestirip atma, ben onunla konusucam cözücem, sen benden haber bekle ben sana dönücem dedi. yani blöf filan degil ki zaten ailemde biliyor ayrildigimizi
babasi hafta sonu bizi yüzük almak icin bekliyordu, o yüzden ona söyledim cünkü sevgilim asla babasina söylemezdi, sadece gecistirirdi.
Neden onun babasına siz bildiriyorsunuz? Oğlu açıklasaydı daha çok zor olurdu onun için emin olun. Şimdi bak gördünüz mü böyle size şikayet ediyor deyip sizin hatanızı kullanıyordur ailesine karşı. Eline koz verdiniz üzgünüm. Zaten bence de evlenmeyin ama bir dahaki ilişkinizde kesinlikle 3. Şahısları ilişkinize dahil etmeyin. Herkes her zaman size hak vermeyebilir, sevgilinin bakış açısıyla bakmadığın için başkasıyla anlaşman bir işe yaramaz iş 2 kişi arasında bitiyor. Gereksiz hareketler yani...ayrildigimizi babasina bildirdim