Arkadaşlar nişanım olucak yakında.Yakın akraba çok.Ev de baya küçük en büyük oda en fazla 10 kişiyle doluyor.Bir odaya da diğerlerini oturtsak ne yüzük takıldığını görebilecekler ne kesilen pastayı.Bir de kız isteme söz gecesi kalabalık olmamasına rağmen istemediğim muhabbetler dönmüştü hepimiz çok gerildik.Nişanda hele bir de ayrı odalarda oturulması yüzünden yine erkek tarafının üzerine gidicekler ve kimbilir erkek arkadaşımla aramızda sorun olucak.Herkes sonrasında evine çekiliyor biz kalıyoruz başbaşa neticede!Akrabaların kibar bişekilde misafirlerimizi ağırlayacağından şüpheliyim.Böyle bi samimi ortam olmasını istemiyorum açıkçası.Erkek arkadaşım da salonda yapılmasını istemiyor ben de düşünmüyorum zaten.Ama bilmiyor ki bizim akrabaların dili durmaz.Şimdi ne yapacağımız konusunda kararsız kaldık acaba alyansları kuyumcuda takmak ve sonrasında ailelerle bi akşam yemeği falan nasıl olur uygun düşer mi sizce?
Arkadaşlar nişanım olucak yakında.Yakın akraba çok.Ev de baya küçük en büyük oda en fazla 10 kişiyle doluyor.Bir odaya da diğerlerini oturtsak ne yüzük takıldığını görebilecekler ne kesilen pastayı.Bir de kız isteme söz gecesi kalabalık olmamasına rağmen istemediğim muhabbetler dönmüştü hepimiz çok gerildik.Nişanda hele bir de ayrı odalarda oturulması yüzünden yine erkek tarafının üzerine gidicekler ve kimbilir erkek arkadaşımla aramızda sorun olucak.Herkes sonrasında evine çekiliyor biz kalıyoruz başbaşa neticede!Akrabaların kibar bişekilde misafirlerimizi ağırlayacağından şüpheliyim.Böyle bi samimi ortam olmasını istemiyorum açıkçası.Erkek arkadaşım da salonda yapılmasını istemiyor ben de düşünmüyorum zaten.Ama bilmiyor ki bizim akrabaların dili durmaz.Şimdi ne yapacağımız konusunda kararsız kaldık acaba alyansları kuyumcuda takmak ve sonrasında ailelerle bi akşam yemeği falan nasıl olur uygun düşer mi sizce?
Hımm.Uygun düşmez değil mi?
Erkek arkadaşım istemiyor ev dışında bir yerde nişan yapılmasını
Kuyumcu da Ev Dışı..
Öyle değil ya,Neden anlamıyorsun arkadaşım?
Yani bir yer tutup çalgılı türkülü nişan yapmamı istemiyor..
Bu arada bir mesajları okumadan yazmıştım nişanlının ev dışında bir yerde nişan yapılmasını vs.Benim mesela çalgı vs dans yoktu.Ben de sevmem nişanlım isteseydim yapardı.O o kadar hassas değil bu konuda.Dayım dua etti yüzükler takılırken.Herkes zaten yemeğin peşinde.Yüzükler takılırken ve takı esnasında zaman geçiyor.Herkes tabaklarıyla ve karşısındakiyle sohbet ediyor.Pasta kesilip ikram derken zaman geçiyor.Biz bile nişanlımla kara kara düşünüyoruz ne yapıcazda programı doldurucaz ama vallahi ben ayarlasam istesem bu kadar olmazdı tam istediğim gibi oldu.Örnek olsun çözüm olsun en azından yarın bir gün içinden ''keşke ! '' geçmesini istemem.
Siz de çalgısız türküsüz yapın.
Bir restaurantta sadece ailelerle vereceğiniz bir yemekte yüzükleriniz takılabilir.
Yada ne bileyim cafe vb. tarzda bir yerde çalgısız yapılabilir.
Mutluluklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?