Hımm.Uygun düşmez değil mi?
Erkek arkadaşım istemiyor ev dışında bir yerde nişan yapılmasını
değecek insanlar olsaydı yaptığın masrafı gözün görmezdi. ama hem masraf edip hem de huzursuz olacaksan hiç gerek yok.
Kuyumcuda yüzük takmak bana $u özenti 17-18 ya$indaki sevgilileri hatirlatti
hani sirf gösteri$ icin söz yüzügü takan gencler varya onlar canlandi birden gözümde ..
Ni$ani Dügünlü Yapmak Istemiyorsan Kendi Ailen ve Sevdiginin Ailesiyle Kac Ki$isiniz Bilmiyorum Ama 6-7 Ki$ilik Bi Yer Ayirtin
Güzel Bir Restorantta Yemekler Güzelce Yendikden Sonra Aile Büyüklerinden Biri
Konu$ma Yapar Dua Eder Ve Yüzükleri Takarsiniz ..
Ama Agiz Tadi Olsun Diye Bence Kücük Bir Pasta Ismarlayin Garsonlar Getirsin Ve Kesin Derim $ahsen
Hem Resim Filan Cekilirsiniz Pasta Kesilirken .. Ilerisi Icin Hatira Kalir ...
Mutluluklar
Kuyumcuda yüzük takmak bana $u özenti 17-18 ya$indaki sevgilileri hatirlatti
hani sirf gösteri$ icin söz yüzügü takan gencler varya onlar canlandi birden gözümde ..
Ni$ani Dügünlü Yapmak Istemiyorsan Kendi Ailen ve Sevdiginin Ailesiyle Kac Ki$isiniz Bilmiyorum Ama 6-7 Ki$ilik Bi Yer Ayirtin
Güzel Bir Restorantta Yemekler Güzelce Yendikden Sonra Aile Büyüklerinden Biri
Konu$ma Yapar Dua Eder Ve Yüzükleri Takarsiniz ..
Ama Agiz Tadi Olsun Diye Bence Kücük Bir Pasta Ismarlayin Garsonlar Getirsin Ve Kesin Derim $ahsen
Hem Resim Filan Cekilirsiniz Pasta Kesilirken .. Ilerisi Icin Hatira Kalir ...
Mutluluklar
güzel fikir ama akrabalarını küstürürsün bu seferde. yani düşünüyorum da benimkiler küserdi.. böyle zamanlarda da herkes hassas oluyor be mübareksiz en iyisi gidin nikahınızı kıydırın biz evlendik diye gelin şaka maka bence bu dönemlerde erkek arkadaşın ve ailesini fazlaca düşünüp kendi aileni, akrabalarını küstürme. ne olursa olsun onlar senin ailen..
ya maksat bir mutluluğa adım atmak değilmi altı üstü yüzük takılıcak bence şartlar ne gerektiriyosa öyle davranın ...huzursuz ve gergin bir ortamda takmaktansa(yani evde) kuyumcuda yada aldıktan sonra yüzükleri sahilde,doğa içinde bir cafede vs başbaşa huzurla mutlulukla takmayı tercih ederim...ömür boyu mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?