Yüzükleri Kuyumcuda Takmak?

Hımm.Uygun düşmez değil mi?

Erkek arkadaşım istemiyor ev dışında bir yerde nişan yapılmasını

erkek arkadaşına ne ? nişanı kız yapar, bence canın nasıl istiyorsa oyle yap en özel günününd eistediğin gibi yapamayacaksan ne anladım ben bu işten

değecek insanlar olsaydı yaptığın masrafı gözün görmezdi. ama hem masraf edip hem de huzursuz olacaksan hiç gerek yok.

Evet kesinlikle..Değmez malesef ki..Aramızda huzursuzluğa neden oalcak belki de kimbilir..Sözde yuttular ama daha fazlasını ben de kaldıramam..

Kuyumcuda yüzük takmak bana $u özenti 17-18 ya$indaki sevgilileri hatirlatti
hani sirf gösteri$ icin söz yüzügü takan gencler varya onlar canlandi birden gözümde ..

Ni$ani Dügünlü Yapmak Istemiyorsan Kendi Ailen ve Sevdiginin Ailesiyle Kac Ki$isiniz Bilmiyorum Ama 6-7 Ki$ilik Bi Yer Ayirtin
Güzel Bir Restorantta Yemekler Güzelce Yendikden Sonra Aile Büyüklerinden Biri
Konu$ma Yapar Dua Eder Ve Yüzükleri Takarsiniz ..
Ama Agiz Tadi Olsun Diye Bence Kücük Bir Pasta Ismarlayin Garsonlar Getirsin Ve Kesin Derim $ahsen
Hem Resim Filan Cekilirsiniz Pasta Kesilirken .. Ilerisi Icin Hatira Kalir ...

Mutluluklar

Tşkler canım :) Sanırım böyle olucak fikir oluştu kafamda iyiki buraya yazmışım yoksa işin içinden çıkamıyodum :)

güzel fikir ama akrabalarını küstürürsün bu seferde. yani düşünüyorum da benimkiler küserdi.. böyle zamanlarda da herkes hassas oluyor be mübarek siz en iyisi gidin nikahınızı kıydırın biz evlendik diye gelin şaka maka bence bu dönemlerde erkek arkadaşın ve ailesini fazlaca düşünüp kendi aileni, akrabalarını küstürme. ne olursa olsun onlar senin ailen..

tabi burda akraba ve aileden kastım; amcanın kızının komşusunun gelininin eltisi değil :86: amca, dayı,teyze,hala ve tabiki dedeler neneler önemli yaa onlar bu özel günde bulunmalı

ya maksat bir mutluluğa adım atmak değilmi altı üstü yüzük takılıcak bence şartlar ne gerektiriyosa öyle davranın ...huzursuz ve gergin bir ortamda takmaktansa(yani evde) kuyumcuda yada aldıktan sonra yüzükleri sahilde,doğa içinde bir cafede vs başbaşa huzurla mutlulukla takmayı tercih ederim...ömür boyu mutluluklar

Son düzenleme:
kuyumcuda nişanmı takılır :S
bahçede yapın, evde yapın, nerde yaparsanız yapın.. kendi arasında sözlenir gibi o ne öyle
biz kimseyi çağıramadık ev küçük diye, herkes küstü.. sizde aynı duruma düşmeyin derim.

ev küçük madem ama en azından yakın akrabalarınızı alıp bi akşam yemeğinde nişan yapabilirsiniz. kuyumcu da yüzük takmaksa görülmemiş şey ne öyle herkesten kaçar gibi biz yüzükleri kuyumcuda mı taktık diyeceksiniz ?

ev küçük madem ama en azından yakın akrabalarınızı alıp bi akşam yemeğinde nişan yapabilirsiniz. kuyumcu da yüzük takmaksa görülmemiş şey ne öyle herkesten kaçar gibi biz yüzükleri kuyumcuda mı taktık diyeceksiniz ?

Masraflı olmaz mı demişsin.Muhakkak ama göreceli bu masraf.Evde olsaydı ne kadara tahminen çıkardı ? Bir onun masrafını hesapla.Size yakın bir yerde öyle ihtişamlı olmayan ( çay bahçesi süper olur mesela ) şirin bir de pasta yaptırın.Yemek vs olayına girmeyiverin.Balonlar vs.İnan gözünde büyütme hemen işe koyul yap.Çok şirin istediğin gibi bir nişanınız olabilir.Yerleri boş kiralamak o kadar sanıldığı kadar pahalı değil.Yok ben ne yemekli yapacak kadar masraflı nişan yapamam ya da sadece pasta veremem dersenizde evinizde nişan yapınca ikram edeceklerinizi orda ikram edin :)) kesinlikle mütevazi yerlere git sor.Aaa burası olur mu deme ? Ben kafama göre yapmıştım.İlk duyunca annemler '' nee oo kebapçıda nişan mı olur muş ne avam bir görüntü demişti : )) ama yemin ederim herkes nişanı için randevu almaya çalışıyor.Düğünler yapılıyor.O yüzden sende bulursun kesene göre.Sen söyle ben burayı yemeksiz atıyorum 300 tl 'ye tutuyorum.Sizden bir şey istemiyorum deyin.Bayılacaklar bile.Hadi görelim fotoğraflarınızı bekliycem.

biz nişanı evde taktık sadece nişanı takacak aile dostumuz, eşimin teyzesi ve eniştesi onun kardeşleri anne babası, benim kardeşlerim anne babam ve teyzem vardı nişandan sonra da dışarıda yemek yedik ailem götürdü eğer düğün veya salonda kına vs. olacaksa nişanın düğün modunda çalgılı çengili kalabalık yapılması bence gerekli değil

önemli olan yüzük takılması değil mi madem yakın akrabalarınız nişanlaınıza da ailesine rahat vermeyecekler o zaman nişanınızı görmeseler de olur aslında sadece erkek tarafına yüklenmyeceğinizi bildiğiniz insanları çağırın ya da siz de sadece aile arasında evde yapın sonuçta en yakın akrabanız bile olsa sizi, nişanlınızı ve ailesini rahatsız etmeye hakalrı yok bu hakkı onlar kendinde görüyorsa siz de onları nişana çağırmamam hakkını görebilirsiniz evimiz çok küçüktü aile arası istedik kusura bakmayın denebilir rahatlıkla

benim bir kuzenim ve ailesinin amcamlarla arası iyi değildi benim babam da şehir dışında o yüzden kendi aralarında yaptılar nikahını geçtiler kimseyi çağırmadılar oğlum hastayken gelmeyen, üstelik daha önce gelinime laf edecek insanları kardeş de olsa istemem demiş amcam bence yerden göğe kadar haklı

evt ama sonuçta bu bi formalite değilmi bize göre öyle aslında,çok da takılmalarını anlamıyorum,küsebileceklerini de tahmin ediyorum ama zaten böyle organizasyon işlerinde mutlaka bi kırgınlık bi küslük laf söz olur genelde ne kadar iyi yapılırsa yapılsın diye düşünüyorum..

bilmiyorum ki ya kararsızım zaten iki türlü de içime sinmiycek erkek arkadaşıma da söylemedim zaten daha

evt ben de böyle düşünüyorum sonuçta formalite olarak yapılıyo bunlar.kız isteme akşamı benim hatırımda kötü bir anı olarak kalacak oysaki o akşam en güzel akşamlarımızdan biri olmalıydı doğru dürüst resim bile çekinemedik çektiğimiz resimlerde ne erkek arkadaşım ne ben gülememişiz bile..zaten nişandan 2 gün sonra ben memleketimden ayrılcam bari güzel bi uğurlama olsun değilmi orda hatırlayıp hatırlayıp ağlamıyım sözden sonra kaç gün ağlamıştım hiçbişey anlamadım

Arkadaşım madem akrabalarından dertlisin kuyumcuda yüzük takacak kadar zor durumdasın iki aile sizin evde bir araya gelirsiniz,yüzükleri takar bir pasta yersiniz olur biter..

Ama yarın bir gün düğün yapacaksınız o akrabalar "tenezzül edip bizi nişana çağırmadı" der de düğüne teşrif etmezse o zaman iş yaş..

Çünkü ne kadar kötü olrsa olsun düğün elle harman yelle olurmuş.

Ama dersen ki düğünümü nikahımı da az kişiyle kendi aramzda yaparız o zaman bilemem.

bence alın yüzüklerinizi,
çekirdek ailelerinizle bir güzel akşam yemeğine çıkın orda takın yüzüklerinizi.
açıkçası ben de böyle yapacağım nişan töreni saçma geliyor bana çalgılı türkülü kafelerde yada evde laptoptan müziklerle fln. komik.

evinizin bahçesi ya da terası bu işler için uygun olabilir yoksa bir komşunuzun vardır.. hatta benim komşumun kızı kendi evlerinin önünde yaptı...yaz akşamı eve tıkılmak iyi olmuyor.. püfür püfür olsun

Bu nişan adı üstünde yani biz evlenmeye karar verdik nikah yapacağız düğün yapacağız diye söz almak.Tabiki anlaşırsak
Bunada karar verecek iki ailedir şimdilik akrabalar uzak dursun onları düğüne bekleriz

Kuyumcuda mı?
Bir yaşıma daha girdim, bari en azından sizin için özel bir yerde takın. En azından kuyumcudan alıp gelip evinizde takın.
Dışarda yemek yenecek madem, orda takın işte. Çok enteresan geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…