nişanlınız masraf yüzünden mi dışarda istemiyor.zaten nişanı kız tarafı yapar.istediğiniz yerde yapın
evt bence mümkün ama gerçekten ayıp olmaz değil mi?
sonuçta akrabalar rahat durmayacaktır evde olmaması iyi o samimi ortam olsun istemiyorum..ben de gergin olucam ister istemez içerde neler konuşuluyo diye kendimi yiyip durucam..
Oldu olacak kuyumcu amca kessin kurdelayı...yemeğe çıkın orda kesin,çok mu zor?
evt bence mümkün ama gerçekten ayıp olmaz değil mi?
sonuçta akrabalar rahat durmayacaktır evde olmaması iyi o samimi ortam olsun istemiyorum..ben de gergin olucam ister istemez içerde neler konuşuluyo diye kendimi yiyip durucam..
akrabalarınız içerde ne konuşabilir ki canım? neden buna bu kadar takıyosun? eğer bu kadar size zarar verebilecek kişilerse zaten onlardan uzak durun ve evinize almayın.
düğün istemiyor evde kendi aramızda olsun diyor,oynamak falan zor geliyor :) onu da ezip geçmek istemiyorum
Biz erkek tarafı ile balık rest.gittik.Püfür püfür ,orda kesildi yüzüklerimiz İzmir Körfezi'ne karşı.Pastamızı da orada kestik.
canım muhabbetler karadenizlisin şurdansın şöylesindir böylesindir,biraz küçümser gibi yaklaşımlar,vs.. vs.. güzel bi akşam değildi..sonra kız isterken mehir konusu yine alay eder bir şekilde bu tamamen benim ailemin dışında gelişti haberdar olmadığımız insanlar geldi kız onlardan istenince baya can sıkıcıydı işte sözlüm üzüldü belli etmek istemedi önce ama..nişanda da benzer şeyler döneceğinden korkuyorum..eminim dönecektir..
lafını bilmeyen akrabalar yüzünden
ömür boyu pişman olacağın bişey yapma
bunlar hayatımızda bir kere yaşanan
ve heyacanı tarifsiz olan güzellikler.
kuru kuruya nişan olmaz.
Nişan evliliğe giden ilk yol bence özel ve içine sinen bir nişan yapmalısın.
ne can sıkıcı insanlar var. canım söz yapmışsınız zaten insanları çağırıp. nişanda da (eğer sen de istemiyorsan) böyle bir hengameye gerek yok. nişanlının ailesi ve siz bir restorana gider hoş sohbet edersiniz. yüzüklerinizi takar dönersiniz.
ya böyle kafaya takıyosun korkuyosun falan ya inan boşuna yıpratıyosun kendini bişeye ne kadar olumlu bakarsan o kadar olumlu sonuçlar alırsın. herşey güzel olucak de ve hayatında bir kere yaşayacağın bu olayın tadını çıkar
evt bunlar güzel bi fikir oldu benim için,mutlaka darılacaklardır da ama sözde böyle böyle oldu bu yüzden nişanı bu şekilde yaptık diyebilir bizimkiler de..kaç gündür nasıl olsun diye düşünüyorum..işin maddiyatında bile değilim..masraf yapabilirim yemekli olabilir gelenlere ama nişan için 1 2 milyarlık harcamayı göze alamıyorum yanlış mı düşünüyorum bilmem..
evt bunlar güzel bi fikir oldu benim için,mutlaka darılacaklardır da ama sözde böyle böyle oldu bu yüzden nişanı bu şekilde yaptık diyebilir bizimkiler de..kaç gündür nasıl olsun diye düşünüyorum..işin maddiyatında bile değilim..masraf yapabilirim yemekli olabilir gelenlere ama nişan için 1 2 milyarlık harcamayı göze alamıyorum yanlış mı düşünüyorum bilmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?