Yüzükleri Kuyumcuda Takmak?

akrabalarınız içerde ne konuşabilir ki canım? neden buna bu kadar takıyosun? eğer bu kadar size zarar verebilecek kişilerse zaten onlardan uzak durun ve evinize almayın.

bir nişanda içeride ne konuşulabilir ki canım? akrabalarınızın konuşacakları sizi neden huzursuz ediyor? eğer size gerçekten bu derece zarar verebilecek insanlarsa zaten görüşmeyin.

kuyumcuda yüzük mü takılır yahu! madem yemek olayına gireceksiniz hep beraber çıkın işte yemeğe orda takın yüzüğü.

Biz erkek tarafı ile balık rest.gittik.Püfür püfür ,orda kesildi yüzüklerimiz İzmir Körfezi'ne karşı.Pastamızı da orada kestik.

akrabalarınız içerde ne konuşabilir ki canım? neden buna bu kadar takıyosun? eğer bu kadar size zarar verebilecek kişilerse zaten onlardan uzak durun ve evinize almayın.

canım muhabbetler karadenizlisin şurdansın şöylesindir böylesindir,biraz küçümser gibi yaklaşımlar,vs.. vs.. güzel bi akşam değildi..sonra kız isterken mehir konusu yine alay eder bir şekilde bu tamamen benim ailemin dışında gelişti haberdar olmadığımız insanlar geldi kız onlardan istenince baya can sıkıcıydı işte sözlüm üzüldü belli etmek istemedi önce ama..nişanda da benzer şeyler döneceğinden korkuyorum..eminim dönecektir..

dışarda yemek yemek için maddi durumunuz yoksa o zaman ev ufakta olsa evde yapın
idare etsin artık misafirler, sonuçta oraya seni mutlu gününde yalnız bırakmamak için gelecekler

düğün istemiyor evde kendi aramızda olsun diyor,oynamak falan zor geliyor :) onu da ezip geçmek istemiyorum

sırf oynamak zor geliyor diye hem nişan,hem düğün öyle kuru kuru yapılır mı?
hem sen onun fikirlerine saygı gösterirken o da senin bu yönde bir isteğin varsa yerine getirmek istemeli bence.
sırf onu ezip geçmemek için gönlündeki nişan veya düğünden olma derim.
hem seven erkek,sevdiğinin mutluluğunu düşünmeli.

lafını bilmeyen akrabalar yüzünden
ömür boyu pişman olacağın bişey yapma
bunlar hayatımızda bir kere yaşanan
ve heyacanı tarifsiz olan güzellikler.
kuru kuruya nişan olmaz.
Nişan evliliğe giden ilk yol bence özel ve içine sinen bir nişan yapmalısın.

ne can sıkıcı insanlar var. canım söz yapmışsınız zaten insanları çağırıp. nişanda da (eğer sen de istemiyorsan) böyle bir hengameye gerek yok. nişanlının ailesi ve siz bir restorana gider hoş sohbet edersiniz. yüzüklerinizi takar dönersiniz.

akrabalar yüzünden nişanım rezil olucak bunu biliyorum,
bu yüzden evde yapılması içime sinmiyor herkes ayrı bi yerde oturacak kimbilir erkek tarafını nasıl bunaltacaklar..
dışarıda erkek tarafıyla yemeğe gitmek ve yüzükleri orada takmak bence de güzel olabilir..

ya böyle kafaya takıyosun korkuyosun falan ya inan boşuna yıpratıyosun kendini bişeye ne kadar olumlu bakarsan o kadar olumlu sonuçlar alırsın. herşey güzel olucak de ve hayatında bir kere yaşayacağın bu olayın tadını çıkar

evt bunlar güzel bi fikir oldu benim için,mutlaka darılacaklardır da ama sözde böyle böyle oldu bu yüzden nişanı bu şekilde yaptık diyebilir bizimkiler de..kaç gündür nasıl olsun diye düşünüyorum..işin maddiyatında bile değilim..masraf yapabilirim yemekli olabilir gelenlere ama nişan için 1 2 milyarlık harcamayı göze alamıyorum yanlış mı düşünüyorum bilmem..

Bilmiyorum söz gecem berbat oldu

değecek insanlar olsaydı yaptığın masrafı gözün görmezdi. ama hem masraf edip hem de huzursuz olacaksan hiç gerek yok.

değecek insanlar olsaydı yaptığın masrafı gözün görmezdi. ama hem masraf edip hem de huzursuz olacaksan hiç gerek yok.

sen ciddimisin?
neden böyle bişiy düşündün ki madem kalabalıksınz küçük bi salon tutabilrsinz nerde yaşıyosun bilmiyorum ama istanbul büyük şehir beledıyesının cok guzel tesıslerı var ve de cok uygun nişanlın maddı yönden salon tutmak taraftarı degılse buralara bakabılrsınz ama kuyumcu cok abest kacar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…