• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzüm çok solgun adeta ölü gibiyim diyordum artık yüzüm ışıl ışıl parlıyor formülü bu

mellek21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
33
0
86
Zonguldak
Geçenlerde yazdım size yüzüm çok soluk adeta ölü gibiyim diye ama artık
hiç makyaj yapmadan hiç krem kullanmadan yüzüm ışıl ışıl parlıyo
mucize formülü çay
bir tutam biberiye
bir tutam ısırgan
bir tutam yeşil çay
bir çk zencefil
kaynarsuya atın demleyin 5 dakikiak ve için
not bağışıklık yapmasındiye 1 aydan fazla tüketmeyin 1 ay sonra başka bitki çayları için
ben makyaj ve krem kullanmadan yüzüm sanki çilt bakımı yaptırmışım gibi ışıl ışıl
bende ki bu dğişimi gördüler ve çok şaşırdılar yüzüne bişimi surdun ışıl ışıl parlıyor dediler
hiçte yüzümde makyaj veya fondoten veye krem yotu buna ramen yüzüm ışıl ışıl parlıyo adeta canlı sağlıklı bir cilt oldu
herkeze tavsiye ederim allerjisi olmayanlara

evet senin için çok mutlu oldum..allahtan öyle bir problemim yok hihoyyyt

mucize formülü çay
bir tutam biberiye
bir tutam ısırgan
bir tutam yeşil çay
bir çk zencefil
not bağışıklık yapmasındiye 1 aydan fazla tüketmeyin 1 ay sonra başka bitki çayları için
ben makyaj ve krem kullanmadan yüzüm sanki çilt bakımı yaptırmışım gibi ışıl ışıl
bende ki bu dğişimi gördüler ve çok şaşırdılar yüzüne bişimi surdun ışıl ışıl parlıyor dediler
hiçte yüzümde makyaj veya fondoten veye krem yotu buna ramen yüzüm ışıl ışıl parlıyo adeta canlı sağlıklı bir cilt oldu

canım bu formülü nerden aldın acaba. kendin mi karıştırdın bi ayrıntılı anlatabilir misin? biz de deneyelim ona göre..

mucize formülü çay
bir tutam biberiye
bir tutam ısırgan
bir tutam yeşil çay
bir çk zencefil

canım biz bunu aç karnına sabahlarımı içicez yoksa akşamları tok karnına mı birz daha açık yazarmısın??kaydirigubbakcemile3

Canim merhaba benim yüzümde cok solgun. Demir eksikligi varmış bende şuan ilaç kullanıyorum. Senin bu formülünü kullanmak istiyorum ama benim cilt tipim kuru

Back
X