Sivilceli Ciltler yüzüm dökülüyo acil yardım edermisiniz ( effaclar tecrübelileri)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

peachblush

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
217
3
118
Antalya
bugün 18. günüm effaclar temizleme jelini kullanıyorum doktor önerisiyle aslında işe yaradı hele ilk zamanlar çok memmundum ama kuruttu sanırım alnım dudaklarımın etrafı kepek gibi dökülüyo bide pirdolin krem ve sivex losyon kullanıyorum o kremide sürmesem hepten kötü olcam. bırakayım mı devam mı edeyim sizce? bide K yada duo da almamı önerdi başka bi doktor sivilce izlerim var belirgin bunlardan hangisini alayım önerir misiniz?

cildim o kadar geriliyo ki onunla yıkayınca. bide lavanta başladım 4 gündür ama çok koku yaymıyo taze gibi de duruyo halbuki daha iki yıl raf ömrü var nasıl anlarım kalitesini ?

Son düzenleme:

Uzun zaman olmuş yazali ama cildini bayagi kurutmussun... Ürünlerine aksam yatarken sur ya da bir gün dur bir gün sür e su bazli sivilce yapmayan bir nemlendirici al böyle devam ederse egzamaya çevirebilir cildin kuruluk hic iyi değil hemen önlemini al yagli kremler kullanma ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim. şimdi iki gün ara vererek yıkıyorum daha iyi oldu. ama hala gergin ve kuru alnım.pirdolinde güya nemlendirici ama yaramadı effaclar duoda alcam sanırım.bide nemlendrici H yada mat düşünüyorum. kullandın mı hiç bunları nasıl

ya bir sürü kullanan vardır kimse ilgilenmemiş bana nemlendirici lazım cildim yağlı değil normal ama karmaya dönük biraz, hassas değil öyle çok. effaclar jel yerine toleriane jel mi alsaydım acaba? bi de K yada duo almayı düşünüyorum sivilce izlerim siyah noktalarım var çünkü bunların yanında hydreane legere de sürsem olur mu ki ?

Son düzenleme:
Ben de effaclar jel kullanmıştım o gerçekten de çok kurutuyodu yüzüm pul pul oluyordu sonra onu biraktim başka bi temizleyici kullanmaya başladım cildim kurumamaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…