Yüzüm düzelmiyor

benekkekk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
74
14
31
son 2 yıldır stresten sorunlardan olsa gerek yanaklarımda sürekli sivilce cıktı. Sivilce bitse izi kaldi. Şuan hem sivilce izi var hem kızarık hemde kücük bile olsa hem sivilceler var hemde eskilerin izleri. Bugün doktora gittim.
Benzamycin, aknefloks ve azitro verdi. Aslında roacutane kullanabilirdim fakat 5 ay önce gittiğim doktor antidepresan kullandığım icin yazmadı. Bugün gittiğimde yaz geliyor diye yazmadı. Hani aslında yüzümde cok fazla sivilce yok. 2-3 tane. Ama sivilce izleri yogun. Bitkisel veya maske olarak öneri sunarsanız sevinirim. lazer de düsündüm ama bu sefer delik delik olsun istemiyorum.

En azından bitkisel yada maske vs merak ettim

tamam da bitkisel deyip kullanıp da yüzü mahvolan kaç kişi var
hele ki hassasmış yüzün bak stresten bile çıkmış bir şeyler
ilaçlarını kullan iyileşmezse alternatif düşünürsün
bazı bitkiler kötü etkileşim de yapabiliyor
antidepresan - sarı kantaron otu gibi

son 2 yıldır stresten sorunlardan olsa gerek yanaklarımda sürekli sivilce cıktı. Sivilce bitse izi kaldi. Şuan hem sivilce izi var hem kızarık hemde kücük bile olsa hem sivilceler var hemde eskilerin izleri. Bugün doktora gittim.
Benzamycin, aknefloks ve azitro verdi. Aslında roacutane kullanabilirdim fakat 5 ay önce gittiğim doktor antidepresan kullandığım icin yazmadı. Bugün gittiğimde yaz geliyor diye yazmadı. Hani aslında yüzümde cok fazla sivilce yok. 2-3 tane. Ama sivilce izleri yogun. Bitkisel veya maske olarak öneri sunarsanız sevinirim. lazer de düsündüm ama bu sefer delik delik olsun istemiyorum.
bioderma white objective gece serumu öneriyorum lekeler için her gece temiz cilde sürerseniz lekeler tamamen geçer:21:

arkadaşım bende 20 li yaşlarımda dr gittim ve 15 yıldan fazla oldu yüzüme sabun sürmüyorum..dr azitro vermişti..kullandım..sebamed tarzı bir likidle yıka mutlaka likid olmalı ve nemlendiricin yağsız bir nemlendirici olmalı..emin ol pürüzssüz bir cildin olucak,bir sabah bir akşam ılık su ve likid ile yıka alkolsüz tonik sür ve yağsız nemlendiricini sür..

X