21 yaşındayım ama hayat beni çok yormuş hissediyorum... çocuklugumda beri aile sorunlarıyla uğraştım pskolojik olarak yıprandım. Son 4 - 5 yıldır .çok şükür bu durum azaldı. annem ve babam ayrldılar annemle yaşıyorum üniversiteye gidiyorum. ama gecmiste babamla yaşadığım sorunlar, annemin üzerindeki yük vs beni de çok üzüyor bıktım artık. Ölmeyi düşündüğüm zamnlar oldu. Dışardan bakıldığında çok düzgün bir hayatım var gibi duruyor. Üniversiteye gidiyorum, fiziksel olarak iyiyim arkadaşlarım vs... Ama hep bir şeyler eksik gibi memnun olamıyorum yaşantımdan. Kimi sevdiysem sırtını döndü bana. En son erkek arkadaşımdan ayrıldım ve unutamıyorum onu. Beni çok yaraladı çook.... Atamıyorum içimden. Aşırı duygusal olmaktan nefret ediyorum ama elimden bir şey gelmiyor.... Ben burda yaşadıklarımız için üzülürken onun hayatının normal ve bensiz devam ediyor düşüncesi içimi yiyor... Ne ders çalışmak istiyorum ne okula gitmek. Sevdiğim arkadaşlarım dostlarım var evet cok yok ama yıned var. Ama kendimi değersiz ve yalnız hissediyorum. hep belirsizlik hissediyorum. Bu durumu nasıl aşarım naparım benimle benzer durumu yaşayanlar var mı?.... Böyle hiisedincede hayatta en cok bana değer veren ınsani, annemi üzüyorum sonra üzdüğüm için pişman oluyorum........ mutlu olmaya o kadar ihtiyacım var ki iyi olamya coook ihtiyacım var cook. 21 yaşıma kadar yüzüm dogru duzgun gülmedi hep hüzünler hayal kırklıkları üzütüler stres.... bazıları gercekten doğuştan şanslı ben pek şanslı dogmamışım. İçimde az da olsa umut var ama..............