- 17 Ağustos 2011
- 25.629
- 163.054
- 798
- Konu Sahibi Esmanur7816
-
İnsan geriye baktığında yaşadıkları için üzülüyor, neden bu kadar kendimi kaptirmisim ki diyor. İki çocuk büyümüş o vucutta, hele ki biri daha 11 aylık, vücut yenilenecek kendini toplayacak. Kolay şeyler değil. Öncelikle siz kafanızda güçlü olduğunuzu unutmayın ve birseylere baslamak icin ileri bir gun belirlemeyin. Pazartesiyi neden bekliyorsunuz ki? Gebelik icin kilo vermelisin dedi doktorum, tedavilerden cok kilo almıştım ve olumsuzdu herşey, iki ayda 14 kilo verdim ve hamile kaldım, nasip oldu şükürler olsunMerhaba kizlar buraya ne yazsam ne desem bilemiyorum için çok sikkkin ağlamaktan başka birşey gelmiyor içimden.
Asciydim mesleğimi bıraktim1 yıl önce çok yorucu ve saatleri uzun diye
Oğlum 6 yaşına girecek kızım 11 aylık
Kayinvalidemler ile alt üst oturuyoruz
Kalıcı makyaj ipek kirpik ogrennmek istedim
Bugün ipek kiepik eğitimine başladım ama içimde bana ait olmayan bişey var yani sanki benim yapmam gereken bu değilmiş gibi ama parada verdim mecbur gidiyorum.
Beni bugün asıl üzen uzun zaman sonra dışarı çıktığım için giyindigim pantolonun benim belimi bırakın bacagimdan dahi gecmemesi yüzüme tokat gibi çarptı giderken giyinecek hiç bişey bulamadım 1 yıl içinde 15 kilo almisim Ve ben bunu hiç umursamadim bugün hem bu kıyafetim olmayisi hem derste ki kızın bana çok güzelsin ama keşke zayıflasan bacakların çok geniş ben de eskiden senin gibiydim demesi beni bitirdi normalde ağzının payını veririm ama basiretim bağlandı bu durum beni daha çok istiyot.yemek yemeye özellikle tatlı. Pazartesi spora başlamak istiyorum ama devamliligim o azmim yok eşim çözülmeyecek iş degil yaparsın verirsin kilo diyor fakat ben içten içe onunda bu durumdan memnun olmadığını anlıyorum ben çok kararsız kaldım hem su iş öğrenme konusunda acele ettim sonradan isinirmiyim bilmiyorum. Hemde iradem yok ve elimden devamlı ağlamaktan başka hiç bişey gelmiyor...
Benimki üçü geçti dört kilo versem 36 bedene ineceğim small giyeceğim ona bile gücüm yok. Diyet yapmak için mod lazım cidden. Ama her gün yürüyüş ve dengeli beslenmeyle bir nebze sıkılaşılır ve daha çok kilo almanın önüne geçilir. O da bir şeydir yaniKıza deseydin keşke, doğurduğum çocuk daha bir yaşına basmadı diye
Vala Hadise bende armut tip vucudun, kotu kiyafet secimlerinin, dip boyasi gelmis pavyon hanımı saçının, berbat diksiyonun, en ufak dans yetenegi olmadan dans etmenin karışımı gibi bi etki yaratioSürekli duyduğum için bu kelimelere bağışıklığım var.
Biraz boyun uzun olsaydı, biraz zayıf olsaydın yüzün çok güzel, ooo tenin pürüzsüz.
Bende isterdim gittiğim yerde Hadise gibi bir etki bırakmayı ama puff!
Gönlünüz ne istiyorsa onu yapın.
Canim bence tamamen seni düşünerek söylemiş.Üslubu nasildi bilmiyorum ama kendinden de örnek vermiş,eğer kotu niyetli olsa kendinden örnek vermezdi.Bazen kendimizdeki degisiklikleri farkedemiyoruz,insanlarin içinde rencide ederek söylemediyse,başbaşayken sadece senin iyiligin icin soylediyse bence hemen o günü milat kabul edip( bu senin motivasyonun olsun ) hemen sıkı bir diyete başlamalısın.Ekmegi,karbonhidrati tatliyi ve gece yemelerini keserek bile inanilmaz sonuçlar cikiyor ortaya.Ayrica kilo çağımızın sorunu.Insanlar ya fazla kilolarindan şikayetçi ya da kilo alamamaktan ama herkesin bir kilo sorunu var.O yüzden bu konuda kendini üzüp aglamamalisin..Hayat ağlayacak cok sebepler sunuyor insana bu cok masum aglamak icinMerhaba kizlar buraya ne yazsam ne desem bilemiyorum için çok sikkkin ağlamaktan başka birşey gelmiyor içimden.
Bugün ipek kiepik eğitimine başladım ama içimde bana ait olmayan bişey var yani sanki benim yapmam gereken bu değilmiş gibi ama parada verdim mecbur gidiyorum.
Beni bugün asıl üzen uzun zaman sonra dışarı çıktığım için giyindigim pantolonun benim belimi bırakın bacagimdan dahi gecmemesi yüzüme tokat gibi çarptı giderken giyinecek hiç bişey bulamadım 1 yıl içinde 15 kilo almisim Ve ben bunu hiç umursamadim bugün hem bu kıyafetim olmayisi hem derste ki kızın bana çok güzelsin ama keşke zayıflasan bacakların çok geniş ben de eskiden senin gibiydim demesi beni bitirdi normalde ağzının payını veririm ama basiretim bağlandı bu durum beni daha çok istiyot.yemek yemeye özellikle tatlı. Pazartesi spora başlamak istiyorum ama devamliligim o azmim yok eşim çözülmeyecek iş degil yaparsın verirsin kilo diyor fakat ben içten içe onunda bu durumdan memnun olmadığını anlıyorum ben çok kararsız kaldım hem su iş öğrenme konusunda acele ettim sonradan isinirmiyim bilmiyorum. Hemde iradem yok ve elimden devamlı ağlamaktan başka hiç bişey gelmiyor...
Hadise mi , Demet Akalın mı diye sorunca Hadise depar atıyorVala Hadise bende armut tip vucudun, kotu kiyafet secimlerinin, dip boyasi gelmis pavyon hanımı saçının, berbat diksiyonun, en ufak dans yetenegi olmadan dans etmenin karışımı gibi bi etki yaratiokim ister bunu
Spordan once dıyetısyene yazıl.Kızın bencede haddine deıl ama bole ınsanlar o kadar çokki .2 amalıat gecırdım baya bı sure raporluydum işe döndüm kortızon ve yatmaktan vucudum dıkdortgen gıbıydı .İş yerınde bı arkadaşım şu halınd vak demısti.Ne kadar kilo almışın.Sanane dedım ama nasıl agladım .Sonra gıttım dıyetısyene .Haddiz çok ama demekkı dıkkatını cekmiş .Uzulme hepımız yasıoruz yanı .Sadece kılo almayanlar hariçMerhaba kizlar buraya ne yazsam ne desem bilemiyorum için çok sikkkin ağlamaktan başka birşey gelmiyor içimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?