Yüzüm güzelmiş ama kiloluymusum

Eskiden bana da cok söylenirdi öyle .Sizi anliyorum ama simdiki aklim olsa o sözleri söyleyenlere öyle güzel karsilik verirdim ki bir daha kimsenin fizigi vs ile düşünce beyan etmekten men ederlerdi kendilerini Ben 116 kg den yillar icinde 76 kg ye indim.Boyum da 171.54 beden pantalon giydigimi animsiyorum ....simdi 42 yim.Diyetisyene vs gitmedim.Evde ne pisiyorsa porsiyon azalttim ve makarna ,corba vs varsa yemekte elime ekmek almadim.Zaman icinde alistim da buna.Gazli icecek icmedim.tatli en zayif noktam.Onu haftada 2 kez gündúz olmak ve üstüne de hareket etmek sartiyla yedim.gunde en az 8 bin adim attim bu arada.Biraz uzun sürdü vermem bu sekilde ama en azindan verdiklerimi almiyorum Yasam tarzi olusturun sizde kendinize uyan.Baskalarinin düşünceleri degil ,sizin kendinizi nasil hissettiginiz önemli.Hem bu sekilde yasayarak insanin özgüveni de artiyor.Ipek kirpik isine de madem para vermissiniz,ögrenin gitsin.Cebinizde olur o da fena mi.Belki baska firsatlar cikar sonra o zaman degerlendirirsiniz.Basarilar dilerim simdiden.

Dersteki kiz hakkaten de patavatsizliktan ote, terbiyesiz hadsiz biriymis.

Walla bu kapali havalar, soguk, kis, derken bende yemege daldim. onun da disinda bende boyle depresif takiliyorum. Ama kilo bu geldigi gibi gider. keske geldigi kadar kolay gitse ama iste biraz azim gerekli.

Aslında kötü bir şey dememiş. Yeni doğum yapmışsınız, emziriyorsanız süt olsun diye yiyorsanız hemen veremezsiniz. Ben de emziriyorum 21 aylık oğlum.

İnsan geriye baktığında yaşadıkları için üzülüyor, neden bu kadar kendimi kaptirmisim ki diyor. İki çocuk büyümüş o vucutta, hele ki biri daha 11 aylık, vücut yenilenecek kendini toplayacak. Kolay şeyler değil. Öncelikle siz kafanızda güçlü olduğunuzu unutmayın ve birseylere baslamak icin ileri bir gun belirlemeyin. Pazartesiyi neden bekliyorsunuz ki? Gebelik icin kilo vermelisin dedi doktorum, tedavilerden cok kilo almıştım ve olumsuzdu herşey, iki ayda 14 kilo verdim ve hamile kaldım, nasip oldu şükürler olsun kendinizi motive edin ve hemen başlayın. İlk iki haftada zaten 3/5 kilo vereceksiniz, sonrasi iradenizle gelecek. Kadınların yapamayacağı şey yok inanın

“Bende eskiden senin gibiydim benim mertebeme yeni mi ulastın, bizde önceden tattık, simdi birazda kiloyu tatmak” istedim diyemedin mi kezbanusa?

Hayır cidden kilolu olabilmek için bi’ tarafımdan ter akıttım yiye yiye. Kilo bu, alınır verilir taktıgınız seye bakın. Sizde bi acayipsiniz.
Sanırım ağlayacak baska bisey yoktu buna aglamak istediniz göz saglıgınız için.

Evet kız hadsizlik etmiş ama demek ki sende kendinde ki değişimin farkındasın ki üzülmüşsün.
Geçen sene tamda bu ay tartıya çıkıp 9 aylık hamile olduğum kiloya tartıda tek başıma ulaştığımı görünce zayıflamaya karar verdim.
6/7 ay gibi bir sürede 14 kg verdim. Sitede ki diyet gruplarına katıldım. Orası hem motivasyonumu diri tuttu hemde arkadaşlarımdan çok şey öğrendim. Geçtiğimiz yaz tatile çıkarken en beğendiğim bikiniyi de alıp giydim.
Yani öyle yapılamayacak, korkulacak bir şey değil.
Şimdi karar versen yaza fit girersin. Olaya diyet değil sağlıklı beslenmeye geçmek olarak bakarsan pazartesi başlayıp salı günü biten diyetlerden olmaz. Doya doya zorlanmadan kilonu verirsin.
Bir ay çabalasan aldığın sonuç senin devam motivasyonun olacak emin ol.

Kıza deseydin keşke, doğurduğum çocuk daha bir yaşına basmadı diye
Benimki üçü geçti dört kilo versem 36 bedene ineceğim small giyeceğim ona bile gücüm yok. Diyet yapmak için mod lazım cidden. Ama her gün yürüyüş ve dengeli beslenmeyle bir nebze sıkılaşılır ve daha çok kilo almanın önüne geçilir. O da bir şeydir yani

Benimde fazlam var

15 kilo vermek imkansız değil

Ekmek ve tatlıyı kesin günlük 3 lt de su için kesin verirsiniz.

Haddini bilmeyen insanlara aşırı uyuz olurum. Siz zaten kendinizin farkındaymışsınız. Bunu sorumluluk gibi hissedip söylemek tamamen andavallık. Çoğu insan karşısındaki kişi kırılır mı ya da üzülür mü diye hiç düşünmüyor maalesef. Ayrıca hiç moralinizi bozmayın. Kilonuzu üç ay gibi bir sürede çok rahat verirsiniz. Önemli olan sağlık gerisini hiç düşünmeyin lütfen.

Ya yüzün çirkin olsa ve zayif olsaydin daha mi iyi olurdu :) degistirebilecegin biseyi elestirmis tamam haddi degil de gün içinde hepimiz neler duyuyoruz boşuna dememisler milletin agzi torba degil ki büzesini, hem yaparsin ne var sanki atla deve mi 15 kg. Sen bence iş olayına takilmissin bundan cikariosun acısını. Gitmek istemiosan konus yarisini bari geri odesinler baska is düşün. Tatlici ol mesela. Her gun göre göre kus gelir hem yemezsin artik :)

Vala Hadise bende armut tip vucudun, kotu kiyafet secimlerinin, dip boyasi gelmis pavyon hanımı saçının, berbat diksiyonun, en ufak dans yetenegi olmadan dans etmenin karışımı gibi bi etki yaratio kim ister bunu

15 kilomicin aglanacak ne bar herseyi boyle buyuturmusunuz acaba bunu bir dusunun 4-5 ayda verilir iradesizim de nasil bise yemeyeceksin zaten omur
Boyu yedin herseyin tadini biliyosun birazda yeme yani ben kilo vermekte zorlananlari hic anlamiyorum. Saglik problemiyle kilo veremiyorum gitmiyor deseniz anlarimda cocuk gibi daha baslamadan aglamak

Canim bence tamamen seni düşünerek söylemiş.Üslubu nasildi bilmiyorum ama kendinden de örnek vermiş,eğer kotu niyetli olsa kendinden örnek vermezdi.Bazen kendimizdeki degisiklikleri farkedemiyoruz,insanlarin içinde rencide ederek söylemediyse,başbaşayken sadece senin iyiligin icin soylediyse bence hemen o günü milat kabul edip( bu senin motivasyonun olsun ) hemen sıkı bir diyete başlamalısın.Ekmegi,karbonhidrati tatliyi ve gece yemelerini keserek bile inanilmaz sonuçlar cikiyor ortaya.Ayrica kilo çağımızın sorunu.Insanlar ya fazla kilolarindan şikayetçi ya da kilo alamamaktan ama herkesin bir kilo sorunu var.O yüzden bu konuda kendini üzüp aglamamalisin..Hayat ağlayacak cok sebepler sunuyor insana bu cok masum aglamak icin
Ayrıca ipek kirpik,protez tırnak vs şuan inanilmaz revaçta ve guzellik merkezleri deli gibi eleman ariyorlar.O yüzden çok iyi bir karar vermissin.Ayrica ilerde sevmesen yapmasan bile 2.bir mesleğin cepte.Bence çok iyi düşünmüşsün

Umarım kendinizde o iradeyi bulup motive olursunuz.

Sosyal hayat insana çeki düzen veriyor gerçekten.

Mutlu günler sizin olsun.

Bebiş var evdeydiniz olur böyle. Bende aynıyım yarattığı yıkımı biliyorum. Koca gardırobun öylece beni beklemesi.

Evde boşluktan duygusal açlık yaşıyoruz canım acıktığınızdan değil. Çoluk çocuk stres. Normalde de zayıf biriysen çok ağır geliyor. Ne var ki bunda diyorlar ama valla ağır depresyon etkisi yaratıyor. Sıkılıncada daha çok yiyoz böyle bir kısır döngü

Yeni birşey keşfettim ben yol almaya başladım sana da tavsiye ederim.yemeği ertelemek. Mesela canın bişey çekti, işte şunu yapsyım öyle yiyeyim. Ya da 20 dk sonra yiyeyim gibi o duygusal açlığı öteliycez. Sonra akıldan çıkıyor unutuyoruz. Yemeden yemiş gibi tatmin oluyoruz.

Valla sadece 5 kilo fazlam var ve ben aşırı rahatsızım. Nasıl anlamıyorsunuz 15 kg fazlanız olduğunu ? İnsan kıyafet giyerken bile anlıyor. Pijamalarını çıkart ve termal takım al. Onunla da günde 1 saat yürüyüş yap. Kilo milo kalmayacaktır. Bir de şu kilolu insanlar kompleks yapıp , en ufak şeye alınmasını anlamıyorum.

Bende kilo almak istiyorum mesela, şöyle bir düşününce kilo almak için gerçekten çabaladığımı düşünmüyorum. Güçlü bir iradeyle başlasam alırım ama şuanlık erteliyorum Başkasının Kilo ver demesiyle siz kilo vermezsiniz yada almazsınız. Öyle hatsizce konuşan zibillercesi var oyüzden siz kimseyi duymadan dinlemeden kendi azminizle kilo vereceğinize inanın ve bunun için çabalayın.ve pozitif olun, nasıl kilo verdiğinize siz bile inanamayacaksınız

Vala Hadise bende armut tip vucudun, kotu kiyafet secimlerinin, dip boyasi gelmis pavyon hanımı saçının, berbat diksiyonun, en ufak dans yetenegi olmadan dans etmenin karışımı gibi bi etki yaratio kim ister bunu
Hadise mi , Demet Akalın mı diye sorunca Hadise depar atıyor Bende senle aynı fikirdeyim ama o kendi kulvarında diğerlerinden çok daha iyi. Gerçi sabah seren serengilciğimi izledim Türkiyede gustosu olan ve en iyi giyinen kadın oymuş öyle bi güldüm ki. Almış 3 kuruşluk çakma şeyleri gelmiş hava basıyooo

Spordan once dıyetısyene yazıl.Kızın bencede haddine deıl ama bole ınsanlar o kadar çokki .2 amalıat gecırdım baya bı sure raporluydum işe döndüm kortızon ve yatmaktan vucudum dıkdortgen gıbıydı .İş yerınde bı arkadaşım şu halınd vak demısti.Ne kadar kilo almışın.Sanane dedım ama nasıl agladım .Sonra gıttım dıyetısyene .Haddiz çok ama demekkı dıkkatını cekmiş .Uzulme hepımız yasıoruz yanı .Sadece kılo almayanlar hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…