yüzüm ne kadar güzelse vücudum da bir o kadar güzel değil :(

diekatze

hayalime kavuşuyorum
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
348
4
96
İstanbul
küçüklüğümden beri çevremde hep beğenilen bi kız oldum. sınıfın en güzel kızı, kuzenlerin en güzeli.. gözlerim renkli olduğu için sürekli iltifat almışımdır bu yaşıma kadar..ne zaman yeni bir ortama girsem gözlerin çok güzel sözünü yüzde doksan duyarım vs vs.

fakat başlıkta da yazdığım gibi vücudum konusunda kendimle hiç barışık değilim. birincisi hiç bi zaman zayıf bi kız olamadım. yani hep biraz etliydim kendimi bildim bileli. boyun 1.60 kilom da 60 şu an. 5 kilo vermek istiyorum ama iradesizliğim yüzünden başaramıyorum.

ikincisi tüylerim... daha bebekken belliymiş böyle olacağım aslında. mesela yüzümün tamamı nerdeyse tüy kaplıymış. sonra zamanla dökülmüş çoğu ama bana da kalan kaldı tabiki... bi kaç seanstır lazer epilasyona gidiyorum sonucu sabırsızlıkla bekliyorum. ama bir de epilasyonsuz bölgelerim var ki onlar moralimi çok bozuyor. mesela karnım yukarıya göğüslerime doğru olan yerde baya bi tüy var hiç bir zaman arkadaşlarımda gördüğüm gibi pürüzsüz bir cildim olmadı hep saklarım hep utanırım epilasyonu yapan bayan ise buralara aleti sürmemekte kararlı. jiletle onları kalınlaştırıp sertleştirmeme değmezmiş ne yapayım bilemiyorum.

bir diğeri bu kiloma rağmen göğüslerim çok çok küçük. küçük olduğu için biçimsiz biri sağa biri sola doğru duruyor 23 yaşındayım hala böyle...

şu an sözlüyüm bir kaç ay sonra evleneceğim kısmetse. sözlüm bu kadar aşık olup beğendiği, güzelliğini dilinden düşüremediği sevgilisinin bu durumlarını öğrenince nasıl bir hayal kırıklığı yaşayacak acaba

Tüy meselesi hormonsal bozukluk olabilir mi? Doktora gittiniz mi? Belki ilaç filan verir size.Kilo sorununuza gelince dişinizi sıkıcaksınız sabrediceksiniz :)Kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Mesela bir kilo verirsem kendime güzel bir tişört alıcam gibi :) Göğüs konusunda da slikonlu südyenleri kullanabilirsiniz :)

Son düzenleme:
bilmem hiç doktora gitmedim hormonsal bişey olduğunu düşünmedim baba tarafına çekmişim bence :s

hayatım sözlün zaten seni bu şekilde beğenmiş, sakın bu konuda bir tereddüt yaşama, eğer seni gerçekten sevdiğini hissedebiliyorsan işlem tamamdır. hiç birşey için kaygılanmana gerek kalmamış demektir ki aramızda kullanılan bir laf vardır seni beğenen beğenmiş aşkım:) ama tabiki kendimi biraz daha güzel göreyim dersen yani bunu sen istersen o kısmı ayrı; gidersin biraz diet ile kilonu verirsin biraz epilasyon biraz makyaj kendine olan güvenini de tazelemene yeter tatlım, tasalanacak hiçbirşey yok ortada, güzel gözlerinin kıymetini bil tatlım...ve maşallah:)

tatlım gereksız yere problem yapıyorsun ,hepımızın kıl tuy derdı var .o arkadasların purussuz olan vucutları agdadan sonra oyledır boyle seylerı dert etme .kılonuda kafana takma ,en fazla 5 kılo fazlan var .zaten onu da dugun arefesınde verırısn stresten.

canim bencede kendini bos yere uzme. arkadaslarin dedigi gibi tuh herkeste var, kilolarin ise cok az ve verebilirsin..

bu arada boylarimiz ayni ve bende nisanliyken 50 kg daydim ve nisanlim cok zayif buluyodu (kemiklerim iri degil) ve esimin zoruyla bu yaz 5 kg aldim, ve benimde goguslerim pek guzel degillerdi ama suan daha guzel gorunuyorlar..

merak etme sen o 5 kg attiginda vicudunda toparlanir, ustelik zayiflayincada kendine olan guvenin gelir

tatlım kilon fazla değil ki üzme kendini.. lazer epilasyona gidiyorsun bak sorun yapma kendina

bizim ailede tüylüdür
sen bi doktora git hormon testi yap kolay birşey zaten . herşey normalse yüzün içn zaten epilasyona gidiyorsun. göbek bölgesi için bence de jiletle kalınlaştırmana değmez jilet onları kıl haline geitirir. sir ağda yaptır düzenli olarak emin ol biter ve sir öle çabucak çıkarmıyorda. zamanla azalacaktır sıkma canını.

teşekkür ederim kızlar verdiğiniz moral destek için.. evet bu 5 kiloyu vermeye kararlıyım bir kaç gündür inşallah başarılı olabilirim. sir ağda demişsiniz acaba onu dediğim gibi karın bölgeme uygulasam mı yoksa tüy sarartıcı mı uygulasam.. epilasyondaki bayan bu tüyleri jiletle ala ala hem siyahlaştırmana hem de kalınlaştırmana gerek yok dedi başka bir yöntem bulmam lazım ama ne sözlüm bunları düşündüğümü bilse çok şaşırır ama rahatsız oluyorum işte hem onun için hem de kendiM için

ben de senle hemen hemen aynı boydayım canım boyumuz biraz ufak olunca 1-2 kg fazlalık bile dengeyi biraz bozabiliyor. 2-3 kilo versen kendini daha iyi hissedebilirsin gelinlik de daha çok yakışır. ama vermesen de sorun değil doğru kıyafetle fiziğini daha süper gösterebilrisin. topuklu ayakkabılar, elbiseler vs..

tüy konusunda gelince ben de çok muzdaripim bu konuda. yüzümde de var alıyorum habire zaman kaybı yani ama napalım bazı kızlar şanslı oluyor pürüzsüz oluyor tenleri nasıl oluyor bilmiyorum. ben de kendimi bildim bileli göbek bölgemi ağdayla aldırırım. napalım mecbur, lazer hiç düşünmedim olmaz zaten oraya lazer. bakımını aksatmadığın sürece bunlar sorun değil canım erkekler anlamıyorlar zaten

Balık etli hatta şişman olanların birçoğunun yüzleri hep güzeldir..
Farklı bir albenileri vardır yüzlerinde o yanaklar felan çok tatlı geliyo bana
Tüyleri epilasyonla çare bulunur çokda kalıcı bi çözüm..
Kiloya gelelimm
Yapcan şey öğünlerini azaltarak başlamak işe..
her öğününü yine düzenli olarak ye ama azalt..
yavaşça ver şok diyetlere yaklaşma bile..
azaltınca gidicek zaten
sonra yüzünün güzel olduğu kadar vücudunda güzel olucak..
şuhh bir hatun..

bence hormon testi yaptırın mutlaka. benim çok kilo fazlam yoktu ama göğüslerim çok küçüktü hormonlarımda problem varmış ilaç kullandım ve baya bir büyüdüler. güzel oldular :)

cnm bence kilon fazla değil. kıl tüy sorununa gelince hormon testi yaptır büyük olasılıkla hormanal bir bozukluktan dolayı oluyodur özellikle çene altında varsa bu göstergesidir. güzel kızmışsında niye dert ediyorsun,allah herkese huy güzeliği nasip etsin.güzelliğede doyuluyor .

canım bence zaten erkek arkadaşın sana aşık olduğu için ufak kusurları görmez, hem erkekler öyle detaycı değil genel olarak bakarlar. yüzün güzel olduğuna göre bedenini de pekala zayıflatabilirsin. geç aynanın karşısına bak benim neyim eksik ki yapamayayım de, bir kaç ay sonra o aynaya bakıp da incecik belini görünce iradeli olmayı nasıl öğreneceksin bak tüy sorunu da belki genetiktir belki hormonal bilmiyorum ama ölçüm yaptırmanda fayda olur hangisi olduğunu bilip ona göre hareket edersin, genetikse bir yaştan sonra dökülür onlar zaten rahatlarsın, hormonalsa daha kolay ilaç tedavisiyle işleri yoluna koyarsın

Arkadasim hepsinin cozumu var bu kadar karamsar olmana gerek yok. Tuylerin seni rahatsiz ediyorsa karin bolgesi hatta kollarini dahi alabilirsin. Bunu herkes yapiyor. Alt tarafi ayda bir yada iki defa yapacaksin, tuy seklinde olduklari için çok canin yanmaz.

Kilo vermek için asiri oldugunu dusundugun seyleri kis, mesela cola tuketme, cikolata yeme, ekmegi biaz azalt, cekirdek, cips ve kizartmalardan uzak dur. Her gun mekik dokuma hareketleri yap, duzenli olarak...

Goguslerin içinde "Telkinler ile gogus buyutme" baslikli yaziyi oku. Yapman gereken sey ses dosyasini her gun dinlemek, bu sayede gogusleri buyuyen ve dolgunlasan bir suru kiz var klubumuzde garip ama gerçek, hayaldi gerçek oldu

Canim tam sanki beni anlatiyorsun:44:

ama ben yinede evlendim...

yani demem o ki sende evleneceksin........ve umarim mutlu olacaksin...

ya bir arkadasin dedigi gibi güzellige doyabilirsin...ama karakter hep kalir.

Son düzenleme:
çoook teşekkür ederim kızlar hepinize tek tek. tamam ben bu testi yaptırayım bir bakalm neden kaynaklanıyor olabilir. bunun için hangi doktora müracaat etmem lazım peki.

cnm özel msjına karşılık veremiyorum. burdan yazayım dedim. ben sadece doktora gittim ve test yaptı hormonal bozukluk çıktı 5 aydır tedavi görüyorum. ve bu sürede hem göğüslerim büyüdü hemde bel çevrem inceldi.

Bencede sorun yapacak bir kiloda değilsin 1 ay spor ve hafif bir dietle fıstık gibi olursun üzülme..Tüylerden zaten hepimiz dertliyiz ama lazer epilasyon can simidi bu konuda ve her bölgeye yapıyorlar neden canını sıkıyorsunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…