şu an sözlüyüm bir kaç ay sonra evleneceğim kısmetse. sözlüm bu kadar aşık olup beğendiği, güzelliğini dilinden düşüremediği sevgilisinin bu durumlarını öğrenince nasıl bir hayal kırıklığı yaşayacak acaba
küçüklüğümden beri çevremde hep beğenilen bi kız oldum. sınıfın en güzel kızı, kuzenlerin en güzeli.. gözlerim renkli olduğu için sürekli iltifat almışımdır bu yaşıma kadar..ne zaman yeni bir ortama girsem gözlerin çok güzel sözünü yüzde doksan duyarım vs vs.
fakat başlıkta da yazdığım gibi vücudum konusunda kendimle hiç barışık değilim. birincisi hiç bi zaman zayıf bi kız olamadım. yani hep biraz etliydim kendimi bildim bileli. boyun 1.60 kilom da 60 şu an. 5 kilo vermek istiyorum ama iradesizliğim yüzünden başaramıyorum.
ikincisi tüylerim... daha bebekken belliymiş böyle olacağım aslında. mesela yüzümün tamamı nerdeyse tüy kaplıymış. sonra zamanla dökülmüş çoğu ama bana da kalan kaldı tabiki... bi kaç seanstır lazer epilasyona gidiyorum sonucu sabırsızlıkla bekliyorum. ama bir de epilasyonsuz bölgelerim var ki onlar moralimi çok bozuyor. mesela karnım yukarıya göğüslerime doğru olan yerde baya bi tüy varhiç bir zaman arkadaşlarımda gördüğüm gibi pürüzsüz bir cildim olmadı hep saklarım hep utanırım epilasyonu yapan bayan ise buralara aleti sürmemekte kararlı. jiletle onları kalınlaştırıp sertleştirmeme değmezmiş ne yapayım bilemiyorum.
bir diğeri bu kiloma rağmen göğüslerim çok çok küçük. küçük olduğu için biçimsiz biri sağa biri sola doğru duruyor 23 yaşındayım hala böyle...
şu an sözlüyüm bir kaç ay sonra evleneceğim kısmetse. sözlüm bu kadar aşık olup beğendiği, güzelliğini dilinden düşüremediği sevgilisinin bu durumlarını öğrenince nasıl bir hayal kırıklığı yaşayacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?