- Konu Sahibi Melek gibiydi
-
Oynadim az biraz cok guzel hatunsunuz :sly:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Seni rahatsiz etmiyorsa saglik sorunlarin yoksa bence hicte gerek yokHemde yüzünde bir sempatiklik var bide cok sicak bir samimiyetlik sicak kanlilik tasiyor yüzün :109:
canım benim çenende hiç bir kusur yok aslına bakarsan burnunda güzel biraz büyük sadece..eğer gerçekten moralini çok bozuyorsa dini açıdan estetik olmakta bir sıkıntı olmuyormuş.. nihat hatipoğlundan öle duymuştum..ama gerçekten işin ehline yaptır derim.arastır cok ciddi rahatsızlıklar oluyormuş
Biliyorum canim canın yana bir sürü insanin hikayesini okudum iyi diyen kadar kötü diyen de var
vaaaaaaaaaaaaayyy :)
Hicbisey yapmasanizda cok guzelsiniz emin olun :) resim cekme acisi olarak ve aynaya kendinize baktiginiz yer olarak gormek istediginizi goremiyosunuz :) insanin cene yandan zaten ilerde gibi durur burun konusundada hic bicak altina yatmaya degmez bi kac makyaj bide sacla olur biter guzel caninizi skmayin hic boyle guzel olup kendi benliginizi kaybedince ne onemi olucak ki .. gunaydin guzel hatun gunaydin :) :*
iyice araştır bilindik güvenilir bi doktora yaptırabilirsin..benim bi arkadasımda burnundan rahatsızdı yaptırdı kendini çok iyi hissediyor şimdi sadece gözlemleyerek bile anlıosun..güveni baya yerine geldii
Canım benim sagol güzel bakıp güzel gördügün icin ben zayıf degil 68 kiloyum sadece yüzüm zayıf yüzümün dolması icin yüz kilo olmam lazım buda imkansız şuandaki kilom bile bana çok geliyo acaba yüz icin sadece yüz icin kilo yapan besinler varmıdirki
Kendimi anlatamamışım ben galiba sözlerine katılıyorum tabiki herkesin herşiyi tam degil bunu bende biliyorum kusursun insan yoktur sende yazmışsın canim tamda dedigin gibi burnumdan sorun oldugunu düşünüyorum hepsi bu ben sadece acaba sorun burundami çenemdemi onu görsün insanlar diye koydum resmimi herkesin yorumuda seninki gibi cenede bişey yok çok büyük sorun etmiyorumki zaten 42 yaşıma burunla geldim amacım biraz da yaş geciyoya daha iyi görmek kendimi sanırim yani diycem oki olmasada olur olursa kendimi daha iyi hissedicem gibi
sanki güzel değil suna bak bi burunla hatun oldun azda yüzden kilo aldın mı....İcimdeki ses söylenip duruyo güzel olucan güzel olucan dinliycen galiba osesi
Arkadaşlar benim yüzümdeki problemler çok galiba ben sadece burnum büyük oyüzden böyleyim diyodum ama degil cenemdede bişey var galiba geridemi küçükmü bilemiyorum resimlerle bakıp bana yardımcı olun neolur fotoshop yapan varsa çok makbüle geçer kendimi çok çirkin hissediyorum burun icin ameliyat istiyodum ama tek promlem burnum digil se napicam bilmiyorum çok üzgün üm ben
fotoshoplu fotoğraf gayette güzeldi demekki gidiyor...senin yüzüne daha küçük veya daha ince bir burun asla gitmez
çok iğreti durur
bece burun ameliyatı işine hiç girme
sanki güzel değil suna bak bi burunla hatun oldun azda yüzden kilo aldın mı....insanlar imrenir vallaha
senin yüzüne daha küçük veya daha ince bir burun asla gitmez
çok iğreti durur
bece burun ameliyatı işine hiç girme
farklı düşünmen kabahatÇok tatlısı varya fikrimi degiştirıcem he senin yüzünden:)
Teşekkür ederim belkide ben benden güzellere degilde bende daha vahim durumda olanlari düşünsem daha iyi olucak benim icin sanırım
Daha küçük birburun degilde biraz burun kemigim geniş sorun orda galiba anlımdan başlıyo köprü ordan biraz giderse olur belki
Azicik kopruyu torpuleyip ucuna mudahele etmezse doktor cok yakisir bence.. hem dogal bir burun olur hem de tam istedigin gorunume kavusursun sanirim
Senin gibi düşünüyorum bende sadece köprüde biraz kavis lazım dimi burun ucum da bişey yok sanırım benim istedigim gibi yani sade ce köprü kemigini düzeltilebirmi bu şekil bi ameliyat oluyomu acaba bu şekilde ameliyat olan arkadaşlar yorum bekliyorum
Benim bir yakınım aynen bu şekilde oldu ameliyatı canım.. Ama o estetisyen yerine kulak burun boğazcıya gitti, kbb uzmanları daha doğal burun yapıyor genelde, aklında olsun... burun ucuna sadece çok hafif dokundu doktoru, o da ucunda eğrilik vardı onu düzeltmek için. yoksa kaldırmadı ya da inceltmedi, 1 yılda tam oturuyor burun ameliyattan sonra, 2 yıl geçti ne tekrar ameliyat gerekti, ne bir sorun yaşadı.. şimdi çok doğal fıstık gibi bir burnu var, baya kemerliydi önceden, doktor ne çok oydu o kemeri, ne de çıkık bıraktı, tam ayarında oldu anlayacağın... mesela o da dişlerinden de memnun değildi, biraz çıkık buluyordu, düzelttirmek istiyordu ama burun ameliyatından sonra dişler çok normal durmaya başladı, vazgeçti dişleri düzelttirmekten. gerçekten de fıstık gibi oldu... asıl sorunlu bölge çözülünce, yüzdeki diğer kusurlar cidden kapanıyor..
sen de bulunduğun şehirde burun yapmada başarılı bir kbb uzmanı araştırabilirsin bu şekilde canım... hem iyi kbbcilerin yaptıkları burunlarda daha sonra solunum sorunları da yaşanmıyor genelde.. doğal burun yapmakla ünlenmiş bir estetisyen bulursan onu da değerlendirebilirsin tabi... inşallah usta ellere denk gelirsin de senin için de sonuç memnun edici olur.. Bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?