Yüzüm neden böyle

Seni rahatsiz etmiyorsa saglik sorunlarin yoksa bence hicte gerek yok Hemde yüzünde bir sempatiklik var bide cok sicak bir samimiyetlik sicak kanlilik tasiyor yüzün :109:

Saglık sorunum şúkür canım güzel yorumun icin teşekkürler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biliyorum canim canın yana bir sürü insanin hikayesini okudum iyi diyen kadar kötü diyen de var

Biliyorum canim canın yana bir sürü insanin hikayesini okudum iyi diyen kadar kötü diyen de var

iyice araştır bilindik güvenilir bi doktora yaptırabilirsin..benim bi arkadasımda burnundan rahatsızdı yaptırdı kendini çok iyi hissediyor şimdi sadece gözlemleyerek bile anlıosun..güveni baya yerine geldii

Tameriis fotoshopu öndende yapabilirmisin ayni burnu sitedeysen eger cevap yaz önden resim atıcam neolur zahmet almassa bekliyorum önden nasil durucak merak ediyorum

iyice araştır bilindik güvenilir bi doktora yaptırabilirsin..benim bi arkadasımda burnundan rahatsızdı yaptırdı kendini çok iyi hissediyor şimdi sadece gözlemleyerek bile anlıosun..güveni baya yerine geldii

İcimdeki ses söylenip duruyo güzel olucan güzel olucan dinliycen galiba osesi

Evet var cnm yağ enjeksiyonu kendi yağini alip istediğin yere enjekte ediyorlar bir doktora daniş bence Canim evliysen ve eşin seni böyle beğeniyorsa yaptirma. Bu benim fikrim cnm )

Anlıyorum, o halde burnunu yaptır tabi ki canım, zaten ben genel bir memnuniyetsizliğin olduğunu düşünerek güzel bir hanım olduğunu dile getirmek istemiştim... ama yanlış anlaşılmasın her kadının daha güzel olmak elbette ki hakkı bence hele ki imkanı varsa.. burnunu yaptırınca kendini çok daha güzel hissedeceksin elbette. doktoruna çene ile ilgili rahatsızlığını söylersen o yüzüne uygun bir burun yapmaya gayret edecektir. tek tavsiyem iyi bir uzman seç yeter, yeni burnun tam oturduktan sonra çene için hala aynı fikirdeysen istersen daha sonra ona da müdahale yaptırırsın.. ama ben de herkes gibi beğendim gerçekten çeneni

senin yüzüne daha küçük veya daha ince bir burun asla gitmez
çok iğreti durur
bece burun ameliyatı işine hiç girme

senin yüzüne daha küçük veya daha ince bir burun asla gitmez
çok iğreti durur
bece burun ameliyatı işine hiç girme

Daha küçük birburun degilde biraz burun kemigim geniş sorun orda galiba anlımdan başlıyo köprü ordan biraz giderse olur belki

Teşekkür ederim belkide ben benden güzellere degilde bende daha vahim durumda olanlari düşünsem daha iyi olucak benim icin sanırım

Arkadaş fotografinla oynamis ve hiç iyi olmamis baktinmi? Burun estetigi kim olduysa hep ikinci bir ameliyat daha olmak zorunda kaliyorlar bunuda göze alman lazim ayrica cok agrili bir islem ilk 1 hafta özellikle..bende arkadaslara katiliyorum yüzün biraz kilo alsa istedigin görüntüye kavusacaksin..yüziçin dolgu tarzi biseyler yaptirabilirsin hem daha ağrısız hemde daha risksiZ onu arastir istersen

İmza

Daha küçük birburun degilde biraz burun kemigim geniş sorun orda galiba anlımdan başlıyo köprü ordan biraz giderse olur belki

Azicik kopruyu torpuleyip ucuna mudahele etmezse doktor cok yakisir bence.. hem dogal bir burun olur hem de tam istedigin gorunume kavusursun sanirim

Azicik kopruyu torpuleyip ucuna mudahele etmezse doktor cok yakisir bence.. hem dogal bir burun olur hem de tam istedigin gorunume kavusursun sanirim

Senin gibi düşünüyorum bende sadece köprüde biraz kavis lazım dimi burun ucum da bişey yok sanırım benim istedigim gibi yani sade ce köprü kemigini düzeltilebirmi bu şekil bi ameliyat oluyomu acaba bu şekilde ameliyat olan arkadaşlar yorum bekliyorum

Benim bir yakınım aynen bu şekilde oldu ameliyatı canım.. Ama o estetisyen yerine kulak burun boğazcıya gitti, kbb uzmanları daha doğal burun yapıyor genelde, aklında olsun... burun ucuna sadece çok hafif dokundu doktoru, o da ucunda eğrilik vardı onu düzeltmek için. yoksa kaldırmadı ya da inceltmedi, 1 yılda tam oturuyor burun ameliyattan sonra, 2 yıl geçti ne tekrar ameliyat gerekti, ne bir sorun yaşadı.. şimdi çok doğal fıstık gibi bir burnu var, baya kemerliydi önceden, doktor ne çok oydu o kemeri, ne de çıkık bıraktı, tam ayarında oldu anlayacağın... mesela o da dişlerinden de memnun değildi, biraz çıkık buluyordu, düzelttirmek istiyordu ama burun ameliyatından sonra dişler çok normal durmaya başladı, vazgeçti dişleri düzelttirmekten. gerçekten de fıstık gibi oldu... asıl sorunlu bölge çözülünce, yüzdeki diğer kusurlar cidden kapanıyor..
sen de bulunduğun şehirde burun yapmada başarılı bir kbb uzmanı araştırabilirsin bu şekilde canım... hem iyi kbbcilerin yaptıkları burunlarda daha sonra solunum sorunları da yaşanmıyor genelde.. doğal burun yapmakla ünlenmiş bir estetisyen bulursan onu da değerlendirebilirsin tabi... inşallah usta ellere denk gelirsin de senin için de sonuç memnun edici olur.. Bol şans

Ayne düşüncelerimi yazmış sın eşim olurken yanında gidip doktorla görüşücem bakalım duymak istedigim şeyleri söylicekmi bana sabirsızlaniyorum çok teşekkürler canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…