- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
- Konu Sahibi Melek gibiydi
-
:) :) :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bak işte gizli kelime bu ben gülümseyemiyorumki olmuyo tamam dogal zamanlarda oluyoda resimdi kameraydi olduyo hiç güzel olmuyom buresim olayinda sebep nedir bilmem ama ı ı olmuyo ama süt işe yararsa tamam ozaman içerim ondan kolay nevar emel acar olmaz canım türkiyeye malzeme olmayayım hiç gerek yok
Ay cok sekersiniiiz :) ve cooook guzelsiniz saclarda uzunmus eneem cok guzel :) buna bisey yapmaya gerek yokki mukemmel buu :) her insanin yakindan resminde kusurlari cikar ki o kusur degildir bence :)
Ya ne guzeeeeel :) bende uzasin diye cirpiniyorum :)
Kızım çok istemisti selfie yapmıştık onu atayım
Sen ne tatlı birisinde böyle icten yazmiş sin sırf senin yazına cevap vermek icin girdim işimi gücümü birakıp tüm sözlerine katılıyorum hepsi dogru açık açik yazmış sın teşekkür ederim sana ya aslında bukadar takılmıyodum neöldu bikaç gündür bilmiyorum burnum degişirse çok güzeloluçm sanki herşey güzel olucak kilo al demişsin canim ben zayıf degilim 68 kiloyum boyumda 167 benim yüzüm zayif bundan daha fazla kilo alma eşimde zayıf benim olmaz bilmem napıçam
Aynen ben de epey inceledim bence cildinde bi problem yok yahu
Burunsa Türkiye de hemen herkesin burnu öyle zaten sadece bi gelen genç nesil var full estetik o kadar
sende öylesin gerçekten .
inan bi kaç gündür bende öyleydim böyle bakasım gelmiyodu böyle yüzümde bişiler çıkmaya başladı gittim anneme dedim anne ne oluyo bana hemen bi krem sürdüm yüzüme antbytotk Allahtan bişi kalmadı az kendime geldim dedim noluyoz böyle:) oluyo oyle aynadan aynadan:)
Hicbisey yapmasanizda cok guzelsiniz emin olun :) resim cekme acisi olarak ve aynaya kendinize baktiginiz yer olarak gormek istediginizi goremiyosunuz :) insanin cene yandan zaten ilerde gibi durur burun konusundada hic bicak altina yatmaya degmez bi kac makyaj bide sacla olur biter guzel caninizi skmayin hic boyle guzel olup kendi benliginizi kaybedince ne onemi olucak ki .. gunaydin guzel hatun gunaydin :) :*
Ama yinede esinizle yaptirip mutlu olcaksanizda yaptirin gitsin :)
Sende çok güzelsin canım benim allah razı olsun negüzel sözler bunlar ne güzel kalp
ay vallahi hiç sorma hemen kendini belli ediyoo mesela benim burnumda kemikli ki oda nasıl oldu sen git küçükken (dediğim gene var bi 11 12:) burnunu git demir kapıya vur orası sızladı hep sora biraz çıkıntı oldu gitmedimde hastaneye şimdi yan profil foto çekilirken elbet biraz belli ama napım yani ya gidip yaptırımmı Allah öyle yaratmış ya burnum olmayaydı.. ama bak eğer doktor dese yok bu senin sağlığın açısından zararlı bu kemiği almamız gerekiyor alın derdim alınn:)) ama bir zararı yok sadece soğukda sızlar az biraz napım vurmayaydım kapıda işi ne burunun :)
şimcik kararın ney peki merak ediyorummmmmmmmmm:)
Kaşa kavis cok yakisiyo yalniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?