Yüzüm neden böyle

Ama kamerayı da çok yakınlaştırıyorsun hem saçlarını da aç da güzel çıkar

Yakında hiç resim cekilmiyorum uzaktanda olmaz sanırım dimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uzaktan olur ya cok uzak degilse :)

Kızım çok istemisti selfie yapmıştık onu atayım

Eklentiler

• $1405889212532.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 149
Ay cok sekersiniiiz :) ve cooook guzelsiniz saclarda uzunmus eneem cok guzel :) buna bisey yapmaya gerek yokki mukemmel buu :) her insanin yakindan resminde kusurlari cikar ki o kusur degildir bence :)

Gerçektenmi sagol varya çok sevindim ha saçlarım güzeldir canim belimde

Ya ne guzeeeeel :) bende uzasin diye cirpiniyorum :)

Ya ne guzeeeeel :) bende uzasin diye cirpiniyorum :)

Uzamasını istiyosan sacınla çok ugraşma ben senede bi kere uçlardan azcik tamamdır çok fazla fön maşa yapma ben yıka cik okadar arada boya var tabi

Hiiim tamam tesekkur ederim :)

Kızım çok istemisti selfie yapmıştık onu atayım

Bu fotografta harikasin inan yakindan herkes kotu cikiyor.. tabi kamera ve isigin da etkisi var.. kizina da masallah :)

sende öylesin gerçekten .
inan bi kaç gündür bende öyleydim böyle bakasım gelmiyodu böyle yüzümde bişiler çıkmaya başladı gittim anneme dedim anne ne oluyo bana hemen bi krem sürdüm yüzüme antbytotk Allahtan bişi kalmadı az kendime geldim dedim noluyoz böyle:) oluyo oyle aynadan aynadan:)

Aynen ben de epey inceledim bence cildinde bi problem yok yahu
Burunsa Türkiye de hemen herkesin burnu öyle zaten sadece bi gelen genç nesil var full estetik o kadar

ay vallahi hiç sorma hemen kendini belli ediyoo mesela benim burnumda kemikli ki oda nasıl oldu sen git küçükken (dediğim gene var bi 11 12:) burnunu git demir kapıya vur orası sızladı hep sora biraz çıkıntı oldu gitmedimde hastaneye şimdi yan profil foto çekilirken elbet biraz belli ama napım yani ya gidip yaptırımmı Allah öyle yaratmış ya burnum olmayaydı.. ama bak eğer doktor dese yok bu senin sağlığın açısından zararlı bu kemiği almamız gerekiyor alın derdim alınn:)) ama bir zararı yok sadece soğukda sızlar az biraz napım vurmayaydım kapıda işi ne burunun :)

Valahi iyiki yazmışım ben buraya kimsede çıkıp demediki be hey kadın burunla nasil yaşadın :)hemen git yaptır şunu bu sıfatla gezilirmi şuna bak şuna sırf burunsun sen yahu:)demedi kimse

Ama yinede esinizle yaptirip mutlu olcaksanizda yaptirin gitsin :)

Sende çok güzelsin canım benim allah razı olsun negüzel sözler bunlar ne güzel kalp

şimcik kararın ney peki merak ediyorummmmmmmmmm:)

Burnunu kapıyamı vurdun allah senin iyiligini versin iyiki bişey olmamış şaşkın seni:)

öyle böyle değil bide eski kapılardan yıldırzlar çıkmıştı gerçek anlamda gözümün önünde babam kızmasın sakar falan der diyede susmuştum hueheueheu şimdi olcak o kapıyı alıp sökerim hee :)))

şimcik kararın ney peki merak ediyorummmmmmmmmm:)

Kararım eşim burun icin doktora gittii zaman onunla gidip doktor fikri almak bunun icinde biraz gecicek galiba zaten şuan istesemde olmaz calışıyorum sorumlu biişim var taşaron calışıyorum sürekli firma degişti son iki senede calıştigim yer aynı 7senedir burdayım firma degişince izinlerim yandı ama gayret göstermeliyim son sekiz ayım kaldı pirimimin dolmasına ondan sonra özgürüm istedigim yerde calışabilirim inşallah bi sorun cıkmas sa eşimde beni bekli oda işinde deişiklik yapıcak her şey güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…