- Konu Sahibi forever1212
-
Kızlar öncelikle teşekkür ederim
Bu kadar görüntülenmeye tek cevap bile vermemişsiniz..
Bugun iş yeri doktoruma gittim
bebanthen+madecassol+oxitin krem
Karışımı yapıcak onu kullanmaya başlayacağım
son çarem bu artık geçmez ise
Lazerli tedaviye başlayacağım
yenı okudum hım umarım bu ıse yarar canım ...
benimde boyle cogalmıstı bi ara ama kozmetik urunlerden ve ilaclardan pek yanıt alamadım ozamanlar devamlı limon surerdim oda kuruturdu simdilerde gulsuyu ile elma sirkesi karısımını suruyorum hem izleride gecirmeye basladı
Bende 2 hafta once doktora gittim. Cene bölgemde sivilce ve sivilce izleri vardı. Kırmızı kırmızı duruyokardi izler ve cok rahatsız ediyordu. Ve yüzümde benlerimde var her güneşe çıktığımda yeni bir benim oluyodu. Doktorum bana 2 tane jel gibi krem verdi. Birini aksam sürüp yatıyorum sabah kalktığımda yıkayım digerini sürüyorum. Benlerim icinde bı güneş kremi tavsiye etti. Cildim cok yağlı . Krem kullanamazdm hem terleme yapardı hemde ertesi gün bı sivilden daha çıkardı . Ama bu güneş kreminde öyle bı sorun yasamadım. Sivilcelerimde ise yaklaşık bı 10 gündür yeni bı sivilce çıkmadı ama sivilce lekeleri icin henüz bı yorum yapamicam. 16 Nisan'da randevum var ve o zamana kadar kullanacakmisim. Suan memnunum
Gelişmelerden haberdar edermiisn canım beni
Şuan karışımı kullanıyorum
sivilce çıkmadı yeni
Kızarıklıklarım hala var
Özelden yazarmısın ne kullandığını
merhaba :)
30 günde mükemmel cilt diye bir kitap var onu okudum bikaç hafta önce cildin yenilenmesi için dışarıdan değil içeriden sorunu halletmemiz gerektiğini anlatıyor. siz dıştan bişeyler yapsanız da kalıcı olmaz çünkü derinin alt tabakasına hiçbir krem asla ulaşmıyor diyor. içinde besinlerin özellikleri detaylarıyla anlatılmış 3 günlük detoks programı ve 30 günlük diyet vermiş düğün gibi özel günleri olanlar için de o gün yüzlerinin güzelleşmesi için bir diyet vermiş
üstünden biraz zaman geçtiği için detayları çok hatırlamıyorum yarım yamalak anlatıp kitaba haksızlık etmek istemedim
kitapçıda şöyle bi karıştırın derim ben çoğu şeyden daha faydalı olacağına inanıyorum :) geçmiş olsun
ilaçlardan ziyade , yediklerinizede dikkat etmeniz gerekiyor , geçip geçmediğini denemek için asitli içecekleri özellikle kolayı bırakın , kuruyemiş çiğdem çekirdek asla yemeyin , kızartmalardan uzak durun bir süre sadece tencere yemekleriyle beslenin fastfoodlardanda uzak durun derim.
merhaba :)
30 günde mükemmel cilt diye bir kitap var onu okudum bikaç hafta önce cildin yenilenmesi için dışarıdan değil içeriden sorunu halletmemiz gerektiğini anlatıyor. siz dıştan bişeyler yapsanız da kalıcı olmaz çünkü derinin alt tabakasına hiçbir krem asla ulaşmıyor diyor. içinde besinlerin özellikleri detaylarıyla anlatılmış 3 günlük detoks programı ve 30 günlük diyet vermiş düğün gibi özel günleri olanlar için de o gün yüzlerinin güzelleşmesi için bir diyet vermiş
üstünden biraz zaman geçtiği için detayları çok hatırlamıyorum yarım yamalak anlatıp kitaba haksızlık etmek istemedim
kitapçıda şöyle bi karıştırın derim ben çoğu şeyden daha faydalı olacağına inanıyorum :) geçmiş olsun
Geçen hafta cildiye uzmanına gittim hap ve krem yazdı, gittiğimde sordum bu sivilcelerin yediklerimizle ilgisi var mı dedim,kızartma yağlı yiyecekler kuruyemişin arttırdığı doğru mu dedim,doktorum da çok fazla tatlı tüketenlerde artış görülmüş onun dışında yiyeceklerle bi ilgisi yok dedi, ben de şaşırdım ama gerçektn yağlı yesem de çekirdek yesem de yemesem de çıkıyo mübarek..
Ben deli gibi çikolata tüketiyorum yaa belki ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?