Bu haliyle kalmasına birşey demiyorum gene ama bunun büyümesi ve yüzümde onlarca çıkma ihtimalide varmış. Cildiyeye gitsem bunu önleyebilirmi ?Canım bence isyan etmemelisin. Elin kolun ayağın var şükretmelisin. Hem ben kötü bir şey mi? Eğer hoşuna gitmiyorsa cildiyeye gitmeni tavsiye ederim.
krem tedavisi uygular diye düşünüyorum canım.Bu haliyle kalmasına birşey demiyorum gene ama bunun büyümesi ve yüzümde onlarca çıkma ihtimalide varmış. Cildiyeye gitsem bunu önleyebilirmi ?
Benler bir yere kadar güzellik bile verebilir bende severim ama son 1 haftada yüzümde ardarda bi anda çıkan ve çıkmaya devam eden bu benlere sevinmelimiyim sizce ? Ben aldırmak evet kolay olabilir ama parası olana kolay .
Sosyal guvencen yok mu devlet hastahanesine gidebilirsin.Ayrica yasin 18 den kucuk sosyal guvencen olmasa bile devlet senin tum saglik giderlerini ucretsiz karsilar,hatta bazi ozeller bile sosyal guvencesi olmayan 18 yasindan kucukleri tedavi ediyor,yani hersey para demek degil.
Bu kadar ucuz olduğunu düşünemiştim ben daha pahalı olduğunu sanıyordum. :OBen aldırmak pahalı bir işlem değil ki 50-100 tl arasında değişiyo.
Şu internete verecek paranız varsa onu haydi haydi verirsiniz.
Canım şu an ergenlik döneminde olduğun için cildini korumaktan başka yapabileceğin bir şey yok. Güneş kremini ihmal etme ve cildini temiz tut. Benlerin genetikse çoğalır, cildini korursan güneşin zararlı etkilerini en aza indirmiş olursun. Yaşın da küçük olduğu için sana ben aldırmayı vs önermiyorum. Eğer çok rahatsız ediyorsa sadece ben olan noktaları cildine uygun bir fondötenle kapatabilirsin. Ben 21 yaşındayım, yüzümde benlerim vardı. Yüzeysel ve kahverengi, et beni değil ve beni çok rahatsız ediyorlardı. Uzun bir süre bunun çözümünü araştırdım. Dermatologlar lazerle aldırmayı veya kriyoterapiyi önermiyor. Ben estetik cerraha da gitmek istemedim. Benlerim bir kısmına kür uyguladım, çoğu gitti ama yerinde kırmızı - pembe izler kaldı. Dört gözle bunların geçmesini bekliyorum :) Dediğim gibi sana tavsiyem, yüzünü güneşten koruman ve çok rahatsız edeni fondötenle kapatman.
Ssklılara %50 indirim de var hatta.. Pahalı bi şey değil..Bu kadar ucuz olduğunu düşünemiştim ben daha pahalı olduğunu sanıyordum. :O
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah çoğalmazlar ama çoğalacaklarsada bunu durdurmanın bir yolu yok değil mi ? :\
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?