• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümde diode lazer epilasyon sonucu :(

Angel wing

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
402
47
643
Merhabalar, yüzümde şakaklar ve elmacık kemiği bölgesinde tüyler vardı. Lazer epilasyona gideyim dedim.
Önce araştırdım alexander olanların ince tüyleri kalınlaştırıdığını biliyorum, o yüzden diode lazer olduğundan emin olduktan sonra bir güzellik merkezimde diode lazer epilasyoma başladım.
Gel gör ki tüm yüzüm çene altım tüylerle doldu o kadar pişman oldum ki .
Sizce ben ne yapayım şimdi , çok rahatsızım…aynı durumu yaşayanlar var mı?

Yani bebisim , sakak ve elmacik kemiginda kil olmaz tuy olur, zaten tuydur yani miniciktir. Onlarla ugrasarak dertsiz basina dert almissin ... lazer bazi bolgelerdeki kil koklerini uyandirabiliyor. Hemen birak diode isini, bir sure buz lazer yaptir, kokler incelmezse de igneli epilasyon baska caresi yok.

Yani bebisim , sakak ve elmacik kemiginda kil olmaz tuy olur, zaten tuydur yani miniciktir. Onlarla ugrasarak dertsiz basina dert almissin ... lazer bazi bolgelerdeki kil koklerini uyandirabiliyor. Hemen birak diode isini, bir sure buz lazer yaptir, kokler incelmezse de igneli epilasyon baska caresi yok.
Buz lazer yüze olmaz

Back
X