- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 32
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Gerçekten çirkin olduğunuz için mi ?Ben hep sukrediyorum zaten. Ama insanlar beni anlamıyor siz de anlamiyorsunuz. Çirkin olduğum için dışlandım sevilmedim. Sevdiklerim hep baskalarini sevdi. Başkalarıyla çıktılar. Benim zamanında ne acilar cektigimi bilmiyorsunuz. Şuan antidepresan kullanıyorum. Lütfen empati yapın.
Gerçekten çirkin olduğunuz için mi ?
Benim sevdiklerim başkalarını sevdiler beni sevenleri ben sevmedim normal herkes yaşıyor eğer iyi hissetcekseniz olun ama başkaları seni beğensin sevsin diye olacaksan sonra istediğin gibi olmazsa pişman olabilirsin sen kendini sevdikten sonra başkaları sevmese nolcak?
Ayrıca dış görünüşe göre sevmiyoruz ki insanları aaa o çok güzel/yakışıklı sevim olmuyor yani.
Yanlış düşünüyorsunuz. Sizin düşüncelerinize kesinlikle katılmıyorum. Bir söz var bilir misiniz " Allah çirkin bahtı versin" denir. Bu asırlık söz bosuna soylenmiyor. Bakin bakalim, çok hoş zengin beylerin yanında pek güzel olmayan (yani sizin gibi düşünenlere göre güzel olmayan, normlara uymayan nevi şahsına münhasır) kimseler var. Bu arada, verdigim örnekler magazin dergilerini dolduran, bomboş kimseleri içermiyor. Güçlü, unlu iş adamlarına bakın.Maalesef son gorusunuze katilmiyorum. Çünkü dış görünüş olmayınca olmuyor. Acı ama gercek
Yanlış düşünüyorsunuz. Sizin düşüncelerinize kesinlikle katılmıyorum. Bir söz var bilir misiniz " Allah çirkin bahtı versin" denir. Bu asırlık söz bosuna soylenmiyor. Bakin bakalim, çok hoş zengin beylerin yanında pek güzel olmayan (yani sizin gibi düşünenlere göre güzel olmayan, normlara uymayan nevi şahsına münhasır) kimseler var. Bu arada, verdigim örnekler magazin dergilerini dolduran, bomboş kimseleri içermiyor. Güçlü, unlu iş adamlarına bakın.
Yuz simetrik degildir ki...
Plastik cerrahi doktoru ile gorusun.Sol yanağım çökük
Benimde küçükken parmak emdiğim için çenemde hafif kayma var 2yıl aparey 3.5yıl da diş teli ortodontik tedavi gördüm ama etki etmedi maalesef doktor son öneri olarak ameliyat önerdi bunu da ben istemedim çünkü zor bir ameliyatı var. İnsanlar çok fark etmesede fotoğraflarda baya belli oluyor ama bu konuda kendimle barışığımYüz asimetrisi bildiğim kadarıyla genelde çene yamukluğundan kaynaklanıyor zaten. Ortodonti tedavisi görüyorum ben de, telle düzeltilebiliyor diye biliyorum. Onun dışında çoğu kişinin yüzündeki veya vücudundaki şeyler simetrik değil ki. Mesela iki kaşı birbirinin tıpatıp aynısı olan çok az kişi vardır bazen insanların bir gözü büyük diğeri küçük oluyor ya da benim göğüslerimden biri diğerinden daha büyük. Yani görünüşüzle ilgili takacak bir şey ararsanız illa bulursunuz klişe ama kendinizi sevmeye odaklanın.
Herkesin yüzü asimetriktir, yaradılışımız böyle.
Geçenlerde bir fotoğraf çalışması inceledim, simetrik olsaydık ne olurdu diye, iyi ki asimetrik, öyle diyeyim...
Makyaj hilesi ya da dolgu yağ enjekte ile düzeltebilirsiniz.Sol yanağım çökük benim o çok kötü duruyor
Makyaj hilesi ya da dolgu yağ enjekte ile düzeltebilirsiniz.
Bir kaza sonrası deformasyonu değilse yüz yogası da deneyin.
Benimde 6 yasa kadar emzik emmekten kaymam :)Benimde küçükken parmak emdiğim için çenemde hafif kayma var 2yıl aparey 3.5yıl da diş teli ortodontik tedavi gördüm ama etki etmedi maalesef doktor son öneri olarak ameliyat önerdi bunu da ben istemedim çünkü zor bir ameliyatı var. İnsanlar çok fark etmesede fotoğraflarda baya belli oluyor ama bu konuda kendimle barışığım
Benim de var çene kayması insanlar hiç fark etmedi hatta ben bile fark etmemiştim doktora gidene kadar. Doktor çene kayması sebebiyle alt dişlerimin üste uygun hizayla durmadığını ancak ağır bir lastik tedavisiyle düzeltilebileceğini söyledi eğer istersem ama ben gerek yok dedim. Sanırım konu sahibinin görünüş olarak direkt fark edilen bir sorunu var, o zaman da bence en mantıklısı burundan başlaması gibi geldi. Dediğiniz gibi çene olayları çok zor burun gibi olmuyor hem de burun yüze daha çok etki eder yüzün ortasında olduğu için.Benimde küçükken parmak emdiğim için çenemde hafif kayma var 2yıl aparey 3.5yıl da diş teli ortodontik tedavi gördüm ama etki etmedi maalesef doktor son öneri olarak ameliyat önerdi bunu da ben istemedim çünkü zor bir ameliyatı var. İnsanlar çok fark etmesede fotoğraflarda baya belli oluyor ama bu konuda kendimle barışığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?