- 25 Mart 2014
- 232
- 43
- 98
- Konu Sahibi Burcukrblt
-
Çok aşırı derin değil ama belirgin yani fotoğraf koymayı bilmiyorum nasıl yapicamBi fotoğraf koyabilir misiniz? Baya derin çukurlar mi ben aldırmaktan bu yüzden hep korkumusumdur.
Inşallah ama sanmıyorum ümitli değilim hiç..bekle bakalm inş geçer zamanla
Ahh aldığım en güzel mesaj bugün.. nerde aldırdınız ne kadar zamanda geçti foto atabilir misiniz rica etsem özelden ayy ümitlendim inanın çok teşekkürler..Ben icini rahatlatayim arkadasim yuzumden yaklasik 20 tane dikisli ben aldirdim.Doktorum iz kalmasin diye bir krem verdi ve hic dikis izi yok yuzumde cok sukur
ben de bilmiyorum: (Çok aşırı derin değil ama belirgin yani fotoğraf koymayı bilmiyorum nasıl yapicam
Ben aptal gibi özelde aldırdım sonra devlet hastanesindeki 30 yıllık meslek tecrübesi olan plastik cerraha gösterdim adam inanamadı bunu plastik cerrah yapmaz emin misin dedi. Ben burda yeniden ben varmış gibi alırım küçük dikiş atarım düzelir dedi ama psikolojim artık nasıl alr üst olduysa hep daha kötü olacakmış gibi geliyor ..Bursa devlet hastanesinde aldirmistim 3 sene once
Dolgu da kesin çözüm değil diyorlar .. para bi şekilde halledilir ama çözüm olur mu işte..Bu kadar takmayın.Olan olmuş.
Çukurluklar geçmezse dolguyla doldururlar hiçbir şey kalmaz.
Psikolojinizi bozmayın herşeyin çaresi var.
Paradan haber verin.Para varsa, çare illaki var.
Aynen öyle şaka gibi resmen zaten o yüzden bu kadar kahroluyorum.. daha önce aldırdığımda iki haftada tamamen geçti tertemiz oldu düşünün yani..Annem devlet hastanesinde lazerle oldu hic yerleri belli bile olmadi. Sizinkini hem de plastik cerrah yapmis imkansiz yani.
Foto atmayı bilmiyorum tarif eder misinizÖnceki konunuzda da belirtmiştim.Görselliği anlatamazsınız.Foto atın görelim, birşeyler yazalım diimii
Foto yükleyemiyorum ama şöyle anlatayım şu çiçeği izi gibi biraz daha derin belirgin haliBi fotoğraf koyabilir misiniz? Baya derin çukurlar mi ben aldırmaktan bu yüzden hep korkumusumdur.
O zaman farkedilmesi bile siz sürekli oraya takılı kaldığınız için size kötü gorunuyodur,şimdi belki çok daha guzelsinizdir.Foto yükleyemiyorum ama şöyle anlatayım şu çiçeği izi gibi biraz daha derin belirgin hali
Foto atmayı bilmiyorum tarif eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?