- Emoji Skoru
- 138
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Hilalimsiyim
-
Kapanmış sanırım. Kendimi çok kötü hissediyorumAkşamları Sarı kantaron sürün yara iyice kapandiysa. Gündüz olmaz güneş görmemesi lazım. Kremlerle falan epey toparlar Geçmiş olsun.
Kremlerle geçer çok derin değil gibi duruyor geçmiş olsunMerhabalar. Geçen hafta bayıldım ve yere düşerken çenemde bir yeri yarmışım. Üniversite hastanesinin aciline gittik ve orada intörn dikti, plastik cerrah istemek gecenin dördünde o acıyla aklıma gelmedi. bugün dikişim çıktı ve plastik cerrahiye daha önce göründüğüm halde çıktığı gün “çok düzgün bir dikiş olmamış, tekrardan dikilebilir 1 ay sonra” gibi bir şey dediler. Sabahtan beri ağlıyorum. Düzgün yapılmadığını öğrenmem bile bir hafta sürdü.
bugün dermatix ve contractubex aldım. Kullanacağım. Ama bu yara izi geçer mi sabahtan beri ağlıyorum. Çok kötü hissediyorum. Lazer tedavisi falan ne gerekiyorsa yaparım.
Kolonoskopi öncesi diyetten dolayı açHallolur üzülmeyin, daha kötü yaraların iyileştiğini gördüm. Beterin beteri var, kafatasınıza hasar gelebilirdi. O anda intörn elinden gelenin en iyisini yapmış. Belli çok güzel bir kızsınız, bir süreliğine nazar boncuğu olsun bu yara
Bu arada bayılma sebebinizi araştırmışlardır umarım
Bunu ben de duymuştum. Kendim kullanmadım ama annemin komşusu olan bir adamın alnındaki bayağı büyük bir izi geçirdiğini söylemişti adam. Onlar kendilerine yapıyorlardı sarı kantaron yağını hakikisiydi galiba.Akşamları Sarı kantaron sürün yara iyice kapandiysa. Gündüz olmaz güneş görmemesi lazım. Kremlerle falan epey toparlar Geçmiş olsun.
Dermatix için daha iyi yorumlar okudum, açıkçası daha güven verdi. Eczacı öğlen dermatix sabh akşam cont. Kullan dedi ama bilmiyorumMerhabalar, çok geçmiş olsun.
Malesef ki her kesi iz bırakır, önemli olan daha az gözle görünür hale getirmek. Dermatiksi ve contraktubex benzer etkili sadece birini kullanmanız yeterli. En önemlisi çok düzenli kullanmanız. Sabah akşam masaj yapar gibi ince bi tabaka halinde uygulayın, en az 3 ay da düzenli kullanın. Bu arada bir uzmana görünürseniz ve kremden fayda görürseniz 6 aya uzatılabilir. 6 aydan sonra gerekirse lazer uygulanır. Ancak en başta iz koyu olacaktır, zaman içerisinde rengi açılır. Renk açılınca da daha az gözle görünür hale gelecektir. Yaz kış güneş koruyucu olmadan dışarı çıkmayın. Tekrardan geçmiş olsun.
Benim boynumdaki cerrahi işlem izine benziyor zamanla iz azalıyor böyle kalacağını sanmıyorum sıkmayın canınızıMerhabalar. Geçen hafta bayıldım ve yere düşerken çenemde bir yeri yarmışım. Üniversite hastanesinin aciline gittik ve orada intörn dikti, plastik cerrah istemek gecenin dördünde o acıyla aklıma gelmedi. bugün dikişim çıktı ve plastik cerrahiye daha önce göründüğüm halde çıktığı gün “çok düzgün bir dikiş olmamış, tekrardan dikilebilir 1 ay sonra” gibi bir şey dediler. Sabahtan beri ağlıyorum. Düzgün yapılmadığını öğrenmem bile bir hafta sürdü.
bugün dermatix ve contractubex aldım. Kullanacağım. Ama bu yara izi geçer mi sabahtan beri ağlıyorum. Çok kötü hissediyorum. Lazer tedavisi falan ne gerekiyorsa yaparım.