yüzüme bir şey oldu :((((

sosyalkelebek

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
188
26
318
İstanbul
Kızlar merhaba,
akşam duş aldım yüzümü ilk defa dove sabunla yıkadım ama duştan cıkınca ne goreyım yuzum KIPKIRMIZIII!!:14: gecer dıye bekledım ama gecmıyor.yüzüm ateş gibi yanıyor :(( belli ki allerji yaptı yüzüme ama geçicidir değil mi :(( yüzümdeki kabartılar ve kızarıklar sabaha kadar gecer mi?? yoksa doktora mı gitmeliyimm :(( yüzüm böyle kalırsa diye çok korkuyorummm kızlar kalıcı bişi değildir değil mi :43: daha önce başına gelen kimse var mı nolur bir fikir verin :5::25:

canım yoksa gitmeliyim ne demek gideceksin tabiiki doktora
bilmediğin bir şey uyguluma sakın yüzüne
büyük ihtimal alerji yapmıştır dove bana da sivilce yapmıştı herkesin cilt yapısı farklı işte

Kızlar merhaba,
akşam duş aldım yüzümü ilk defa dove sabunla yıkadım ama duştan cıkınca ne goreyım yuzum KIPKIRMIZIII!!:14: gecer dıye bekledım ama gecmıyor.yüzüm ateş gibi yanıyor :(( belli ki allerji yaptı yüzüme ama geçicidir değil mi :(( yüzümdeki kabartılar ve kızarıklar sabaha kadar gecer mi?? yoksa doktora mı gitmeliyimm :(( yüzüm böyle kalırsa diye çok korkuyorummm kızlar kalıcı bişi değildir değil mi :43: daha önce başına gelen kimse var mı nolur bir fikir verin :5::25:

alerjikse kalıcı olcağını sanmam ben her baharda tüm vucudum kıpkırmızı ve kabarıyo sabaha kadar geçmezse doktora git zaten krem ve hap vriyorlar.

bepanten merhemı varsa surun cunku benım kızıma bebekken vermıstı dok.heryerıne surebılırsınız alerjı bıle olsa demıstı.kucucuk bebegın cıldıne suruluyosa sıze kesın surulur ve gecırır bence.bızde ecza dolabında hep 2 kutu yedek durur kurtarıcı gıbı bısey ben bıle bıyerın kesılse yansa suruyorum acıyıda alıyor gecıyorda.bende aynı sabunu kullanıyorum senelerdır memnunum aslada degıstırmem.muhakkak yarın doktora gorunun ama

Yüzün alerji yapmadı kurudu ve tahriş oldu buyuk ıhtımal banada her yıl 2*3 defa olur.

sakın ama sakın yuzunu yıkama su degdırme bepanthene harcınde hıc bırsey surme.

konuma cevap veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum.. gece hiçbir şey sürmeden yattım. sabah kalktıgımda kızarıklıklar gecmısti.birazcık kabarıklıklar duruyordu.akşama kadar onlar da geçti.. tam olarak eski halime dönmesem de baya bi iyileşti yüzüm.bir kaç güne tamamen geçer sanırım :9:

Back
X